Komentari na vest

TSC-ova „klasa 2003“: Kroz njih se gleda u budućnost, dvojica već na radaru pola Evrope

А

Александар1

pre oko 1 godinu

ТСЦ ради добро и бележи добре резултате због здравог система. Што се тиче квалитета тима, није то на неком завидном нивоу. Мислим да нпр. Чукаричи и Војводина имају боље играче. Следећи искорак је битан за ТСЦ, а то не би требало да се доведе у питање и због учешћа у Европи, т.ј због зараде.
e

esex

pre oko 1 godinu

Zaista zanimljiv sastav tsc a..djakovac,kuveljic,ilic su odlicni na sredini i mogu se nositi u lk..ratkov,stojkovic,antonic isto..treba im mozda maksimum 3 kvalitetna igraca,u svakoj liniji po jedan...ja bi im preporucio nekog od sledecih igraca: planica,pantovica,vidosavljevica,stopera djurica,beka ilica,aleksu matica,pa i sljivica na kog zvezda izgleda ne racuna.u svakom slucaju zelim im puno srece!!
n

nemacpojma

pre oko 1 godinu

Naravno da neki klinac hoce pre u CZ I Partizan nego u TSC, a treba I roditeljima naci posao u manjem mestu I sve kako ide uz to, uslovi su Im dobri ali rezulati za mladje kategorije nisu jos ali za te rezultate treba dosta vremena. U svakom slucaju jako simpatican klub sa dosta potencijala, sada samo treba malo srece sa stranim pojacanjima I ako moze Jojic I Mladosti koji bi bio pun pogodak za buducnost I I sad vec a I dobra prodaja.
M

MANOL0

pre oko 1 godinu

Pola evrope ? Mnogo je kume
p

patuljasti zlotvor

pre oko 1 godinu

jedna od najgorih omladinskih skola u srbiji ...kadeti pred ispadanjem ,omladinci isto. Sa onakvim uslovima !!!
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Tsc ima jako zanimljive igrace i igra jako dobar fudbal ali bez 4,5 ozbiljnih pojacanja bolje da ne idu u Evropu jer tesko ce nesto uraditi.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

TSC mora pre svega svoju Akademiju da podigne na viši nivo! Nedopustivo je da omladinci i kadeti budu u zoni ispadanja! Takodje metodologija, selekcija, sistem rada mora da se menja, jer ovo do sada nije dovoljno! TSC je klub koji može da živi od svojih igrača! Stalno Igranje Evrope, razvoj Akademije, klub može do transfera 5-10 miliona!
S

Skdkrkrk

pre oko 1 godinu

Ratkov vrhunski potencijal potpuno nejasno da Zvezda nema nameru da ga angažuje nego juri neke strane fudbalere za visoke plate bolje dati 2,5 - 3 miliona za Ratkova mlad je i moze za 3 puta vise da se preproda
z

zzorki

pre oko 1 godinu

Ti stvarno mislis da Ratkov moze da igra LS, ima talenta ali je jos zelen za LS, treba da se kali jos 2 sez