Komentari na vest

Tuhelov rizik se isplatio: Kepino iskupljenje u penal ruletu - Čelsi apsolutni šampion Evrope (VIDEO)

The KING(sa sportske)

pre preko 2 godine

Chelsea FC!
K

Kleo

pre preko 2 godine

Svaka cast Celsiju, ovo je, ako se ne varam, 20. osvojeni trofer od kada je Abramovic preuzeo klub, na leto 2003. godine. Definitivno u klubu postoji sampionski mentalitet, i koliko god da se trenera i igraca izmenjalo tokom svih ovih godina, trofeji nikada nisu izostajali.
N

Nemanja021

pre preko 2 godine

Svaka čast ekipi, penali su lutrija, ali zaslužili su pobedu. Tuhel je definitivno jedan od najboljih trenera u ovom momentu. Zategao je ekipu koja je prepuna talenta. Puno rotiranja u toku sezone gde svako ima prostora da igra, a onda kada se lomi sezona ide uvek sa provereno uigranim timom, za svaku pohvalu. Lukaku je rešen i to je ogromno pojačanje, čeka se štoper, sve su prilike Kunde koji je sjajno rešenje. Čaloba mali vrlo pristojan, par kikseva, samo jedan opasan ako me sećanje dobro služi, ali ipak je neophodno iskustvo za tog dečka, neka ekipa iz PL ove sezone pa da se vidi je li za prvi tim. Mendi/Kepa, Kunde, Silva/Kristensen, Ridiger/Sar, Aspi/Džejms, Kante, Kovačić/Žoržinjo, Čilvel/Alonso, Haverc/Zijeh, Maunt/Pulišić, Lukaku/Verner. Tu je i Odoji koji je taj spoljni igrač koji pokriva ceo teren i od tog dečka sam sinoć prvi put video ozbiljnu disciplinu, očekujem dosta od njega i Betineli kao treći golman. Aspi može da pokrije i štopera. I dolazi se do dva odlična igrača na svakoj poziciji plus Kante nema zamenu što je apsolutno jasno. Pominjao se Rajs, ali mislim da to ipak nije realno, možda ostane Loftus Čik koji je bio neverovatan kod Sarija. Čaloba ide na pozajmicu, a Zuma i Emerson će verovatno biti prodati. Na kraju izvinjavam se zbog ovako dugačkog komentara, želeo sam da podelim negde svoju analizu.
L

Laganini

pre preko 2 godine

Liverpul je najveci klub Engleske, navijac njihov nisam, ali plavci kako su krenuli ozbiljno na drugom mestu ugrozavaju Mancester Utd.
r

rodjace

pre preko 2 godine

Sta ugrizavaju?? Pa pretekli su ih ovom titulom, citas li tekst?
@

@rodjace

pre preko 2 godine

Ja navijam za CFC, nisu ih nigde pretekli.Imaju vise 8 na prema 6 kontinentalnih trofeja.Od tih 6 Mufc ima 3 LS, Cfc 2 Ls.Bitnije trofeje ima Junajted znaci bitna razlika.Na to dodaj da je Junajted bio 2 puta prvak plamete, a Chlesea 0.Plavac sam, ali sam realan.
T

TzT

pre preko 2 godine

Uz malo srece iducih godina da se uzme treca LS i stigne Junajted.I to nesrecno finale sa Junajtedom, Chelsea je bio bolji, pogadjao okvir gola 2 puta, ali nije se dalo.
R

RealnosT

pre preko 2 godine

Chelsea izrasta u velikana ozbiljnih razmera.Setite se do 1992 Barselona je imala 0 LS.Ima ih sada 5.Uz jos par finala.Naprimer Juventus stoji na 2 Ls vec vise od 20+ godina.Istorija se pise svaki dan,i nece me iznenaditi u godinama koje dolaze,a kako Chlesea žanje evro trofeje da prestignu mnoge velikane.Fali im jos da budu svetski prvaci.Ta prilika im je u Decembru.Mora to da se osvoji.
K

Kidi

pre preko 2 godine

Ovaj Celsi jos sa Lukakuom - ufff bice to dobar kombo. Ove sezone PL - Pršti Liga
J

JBG

pre preko 2 godine

VELIKA BRUKA ZA FUDBAL!!!!!!!!!!!
N

Nav

pre preko 2 godine

KTBFFH! BRAVO TUHELU, BRAVO CELSI!
T

TP-1

pre preko 2 godine

Ima Celzi to nesto sampionsko usadjeno. Bravo momci. Nije bilo lako. Na kraju sreca,ali treba je zasluziti.
9

951357

pre preko 2 godine

Murinjova zaostavstina ;)
D

Ddddd

pre preko 2 godine

Koliko je iritantan ovaj klinac Kepa. Meni je u ovoj utakmici najveci utisak ostavio sudija, kako je dobro sudio, svih 120+ minuta, kriterijum jednak za sve, pustio musku igru, ali u granicama normale, padavicare je kulirao, stvarno mu svaka cast, savrsenstvo
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

A koliko ti imas godina kad kazes njemu da je klinac ? Kepa ima 26 godina kako on moze da bude klinac sa 26 godina ? mnogo si ti napaljen prijatelju da to prelazi granicu normale, ja sa 40 godina ne bi rekao da je klinac, ne bi se osudio da kazem tako nesto, mnogo se ti palis prijatelju, verovatno nemas dve dlake na bradi a ovamo kazes njemu da je klinac
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

@Gile Interista , druze moj , ako je iko ovde napaljen i ostrascen to si ti. Sta ti nerealno pises sve za te tvoje plavo crne sto se raspadaju i sa kakvim zarom , to je neverovatno. Mislio sam da imas 14,15 god. kad ono 40. Ne mislim ti nista lose , to je jednostavno tako , porasces i ti , mali veseljace.
A

Ahahaha

pre preko 2 godine

Ovaj trofej veci od malog arsenala.
G

Gost300

pre preko 2 godine

Opet stojite losije sa uefa coeficijentom u evropi od Arsenala,jer kad je Arsenal igrao LS,u celsiju pitanje jesu imali i tv.da je imaju gdje gledati,kasnite 7 titula PL.imate losiji medjusobni skor itd.a na sta spade fudbal kad velikani grcaju u dugovima,a ove do "juce" andrmolje se sepure poput celsija,sitija,psg
K

Kaligula gost

pre preko 2 godine

Nije Kepa De Hea pa da ne moze da odbrani bar jedan od sto penala, djavolcici na aparatima, Celsi ih preskocio po evro trofejima, ko da nije dovoljno sto im City sefuje gradom.
A

Alessandro

pre preko 2 godine

Milan Živadinović gleda negde odozgo i zadovoljno se smeška!
T

TiP

pre preko 2 godine

Bard je uspeo u zivotu, vidis otisao je sa ovog sveta a mi ga citiramo, e to ti je kad ostavis pecet licnosti...
D

Deniz

pre preko 2 godine

Sa mješanim sastavom super odigrano. Sa Lukakuom u špicu biće glavni konkurent Sitiju za osvajanje PL, uz Junajted naravno.
M

Molim54

pre preko 2 godine

Na čemu temeljite vaš optimizam po pitanju Uniteda?
N

Nemanja77

pre preko 2 godine

Celsi je vec osvojio Super Cup 97 ili 98 tako nesto kada su pobedili Real
D

Dukic

pre preko 2 godine

Kepa inace sjajno brani penale. Samo sto je slab u citanju igre, to mu bas ne ide
M

Milford

pre preko 2 godine

Tako je i Milan Živadinović rizikovao u finalu kupa 1993 kad je zamenio Zvonka Milojevića i umesto njega uveo Milana Simeunovića zvanog Đavo. Tuhel je večeras pokazao da i on ima taj trenerski šlif kao što je imao naš Bard.
b

bgcz

pre preko 2 godine

samo što tad nije bila statistika kojom rukom ga pridržava dok šora.