Ljubiša Tumbaković (©Reuters)
Ljubiša Tumbaković (©Reuters)

Tumbaković: Nismo primili gol i uzeli smo bod, idemo ka nekim boljim stvarima

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.09.20. | 23:11

Selektor Srbije zadovoljan osvojenim bodom

Više od 40 minuta Srbija je bila sa igračem manje posle isključenja kapitena Aleksandra Kolarova, ali srećom po Orlove fudbaleri Turske nisu uspeli da materijalizuju totalnu inicijativu na travnjaku stadiona Rajko Mitić.

Srbija posle gotovo dve godine nije primila gol, a osvojila je i prvi bod u novom izdanju Lige nacija. Selektor Ljubiša Tumbaković kaže da je uprkos jednom bodu iz dva meča video neke pozitivne stvari, ali najvažnije mu je da je posle deset meseci ekipa ponovo bila na okupu.

Izabrane vesti

"Nismo primili gol i osvojili smo bod. Čudna utakmica, nepredvidiva. Turska je promenila ceo sastav u odnosu na meč protiv Mađarske. Naši igrači nisu ni u tonusi takmičenja, ni treninga, jer ne igraju klupske sezone. Idemo ka nekim boljim stvarima", smatra Tumbaković.

Iskusni strateg poručuje da je u ovih nekoliko dana zajedničkog rada, kao i na terenu video neke stvari koje mu ulivaju samopouzdanje da bolji dani za Srbiju dolaze.

"Zadovoljan sam ovim okupljanjem jer deset meseci nismo bili zajedno. Bili smo zajedno pet-šest dana i mogao sam da vidim ono što bismo želeli da napravimo u budućnost. Nedovoljno vremena da se napravi neka prepoznatljiva igra".

Srbiju kroz mesec dana čeka baraž utakmica Lige nacija za plasman na Evropsko prvenstvo protiv Norveške.



tagovi

Ljubiša Tumbakovićfudbalska reprezentacija SrbijeLiga nacija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara