Lazar Tufegdžić (©Starsport)
Lazar Tufegdžić (©Starsport)

Turci pišu: Tufegdžić menja Junesa Belandu u Galatasaraju?

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.02.21. | 15:00

Lazar ili Klaudinjo

Izvor nije najpouzdaniji, turski mediji retko to jesu. Ali kad su u pitanju tamošnji klubovi na druge ne možeš da se osloniš. A Turci pišu: Gatalasaraj je ozbiljno zagrizao za Lazara Tufegdžića, ponajboljeg igrača subotičkog Spartaka.

Prema navodima lokalne štampe, Galata traži zamenu za Junesa Belandu, koji na kraju sezone definitivno ide iz tabora istanbulskih Lavova. Biće to ozbiljan udarac za slavni klub sa Bosfora, koji je Alžirca doveo 2017. iz kijevskog Dinama za čak 10.000.000 evra.

Izabrane vesti

Ugovor mu sada ističe, nema više toliko para u svetu fudbala, pa će Galata tražiti jeftinije rešenje da nadoknadi odlazak igrača koji je ove sezone postigao osam i namestio još tri gola.

Mediji navode da se traži mlada “desetka“ koja ne bi bila skupa, a koja bi mogla da u budućnosti i donese novac klubu. Dva su igrača posebno interesantna sportskom sektoru kluba: Brazilac Klaudinjo iz Bragantina i – Lazar Tufegdžić.

Ove sezone je za Spartak odigrao 21 utakmicu u Superligi, postigao 10 golova i namestio još osam. Nema nikakve sumnje da je zreo za transfer u izazovniju sredinu, a i Spartak bi sigurno pristojno zaradio.

Samo još da vidimo da li će konkretne ponute zaista i biti.



tagovi

Lazar Tufegdžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara