Ramiz Zeruki, levo (©Reuters)
Ramiz Zeruki, levo (©Reuters)

Tventeu poremećena koncentracija pred put u Beograd

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.08.22. | 16:50

Fajenord želi vezistu kluba iz Enšadea. U slučaju brzog dogovora mogao bi da bude zadovoljan i Čukarički

Fredrik Aursen mogao bi uskoro da pređe iz Fajenorda u Benfiku, pa su se u Roterdamu dali u potragu za naslednikom centralnog veziste. Po pisanju holandskog Telegrafa, izbor je pao na Tventeovog Ramiza Zerukija.

Eventualni transfer 24-godišnjeg Alžirca rođenog u Amsterdamu mogao bi da bude i dobra vest po Čukarički. Ukoliko bi brzo bio realizovan, to bi značilo da verovatno neće igrati protiv Brđana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije. Ili makar ne u revanšu.

Izabrane vesti

Naime, Čukarički i klub iz Enšadea sastaju se u četvrtak u Beogradu, a nedelju dana kasnije i u Holandiji.

Zerukijeva cena procenjuje se na oko 4.000.000 evra, a ugovor sa Tventeom ima do jula 2024. Reč je o igraču koji je fudbalom počeo da se bavi u Ajaksu, pa sa 18 godina prešao u svoj sadašnji klub. U međuvremenu je postao reprezentativac Alžira, za koji je dosad sakupio 17 nastupa. Prethodne dve sezone bio je standardan u prvoj postavi Tventea.

Zanimljivo je da u klubu iz Enšadea kažu da ne žele da ga prodaju, ali i da će obaviti razgovor s kolegama iz Roterdama.

"Saslušaćemo ljude iz Fajenorda, ali nismo zainteresovani da ga prodamo", poručio je Jan Struer, tehnički direktor Fajenorda.


tagovi

TventeLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara