Komentari na vest

U Bajernu strepe zbog Ernandezovog levog kolena - može li operacija da reši hroničan problem?

M

Mareee997

pre gotovo 3 godine

Mislim da Bajern nece biti dobar kao ove godine, Fluk je najzasluzniji za to sto su se onako uzdigli odjednom, Bajern ima odlican tim ali ne toliko dobar kakvi su rezultati.. Flik masineriju napravio... Leva u godinama samo ce moci biti losiji bolji ne, Koman Gmabri Sane Miler nisu svetska klasa dobi su ali ne sverske klase, Kimih top Ernansez problemi s povredama, Pavar dobar defantivac ali u napadu los... Nojer u godinama... Videcemo...
A

Arnautovicc

pre gotovo 3 godine

Slazem se, Bajern ima dosta igraca koji su u godinama... Mislim da su trebali Nojera da prodaju za sicu neku i Dovedu Donarumu za 0 evra, da prodaju Levandovskog Realu, Leva zeli da igra za Real i pre 2-3 god je bukv molio.da ode tamo tako da tu nebi bilo frke sa njegove strane dovedu Halanda umesto Leve, prodaju Milera i kupe Odegarda od Reala i naprave mini smenu generacija.... Donaruma Pavard Upamekano Ernandez Dejvis Gorecka Kimih Sane Odegard Gnabri Haland... Mladji bi dosta tim bili a nista losiji..
g

gost133

pre gotovo 3 godine

Ja mislim da bas grijesis! Flick je napravio masinu i istina brzo su se uzdigli ali momcad je stekla pobjednicki mentalitet i osvajanje lige sampiona je znacajno povecalo iskustvo momcadi. Sto se tice kadra, u obrani imaju fantasticne igrace a neki su i top klase: Davies, Hernandez, Upamecano, Pavard, Richards bi mogao eksplodirati kao Davies... sredina sta reci Kimmich, Goretzka, Gnabry, Muller, Sane, Comman, Musiala i Lewa u napadu koji je kao vino- sto stariji to bolji. Vjerujem da ce Nagelsmann takticki podici Bayern na razinu iznad. Ove sezone Red Bull primio najmanje golova od svih timova u Bundesligi, oko 25 u 34 kola, a nije bas da imaju svjetsku obranu i golmana. I takoder mislim da ce Nagelsmann stvoriti i rezervne sustave u slucaju da se ozljedi Lewa ili netko drugi od nosilaca igre, kako se nebi ponovila situacija kao protiv PSG-a ove sezone, da bez jednoga igraca ne mogu proci dalje.
N

NIZ

pre gotovo 3 godine

Ukoliko Sane, Gnabry, Coman, Lewa, Musiala, Davies, Kimmich, Upembecano itd., budu u dobroj formi i u kljucnom delu sezone u timu nema zime za Bajern.. Zavisi i sa kojom formacijom izadje novi trener, mozda izadje sa 3 stopera, recimo Süle, Upembecano, Hernandze, ofanzivni bekovi Pavard i Davies, sredina Gorecka, Kimmich, ispred Müller, Sane, Gnabry, i napadac Lewa..sansu sve vise ce imati i Musiala, videcemo sta ce biti sa Komanom.
T

Tpb

pre gotovo 3 godine

Miler nije svetska klasa?? Idi brate prati rukomet... pogledaj samo njegove brojke u dresu Bajerna do sad, i golove i asistencije prosle sezone. Zna se ko je i sta je tata Tomica.
S

Stevan Miksaa

pre gotovo 3 godine

@NIZ Nagelsman ce sa 12 igraca da igra?
@

@NIZ

pre gotovo 3 godine

Uvjeren sam da ce svi koje si nabrojao biti u formi, mozda jedino Sane nece. Nagelsmann ce mjenjati formacije 4-2-3-1 , 4-3-3 te 3-5-2 ovisno o protivniku, formi igraca te o tome tko je ozljeden. Uvjeren sam da ce Bayern sa Nagelsmannom dobiti jednu takticku sirinu i da ce biti u stanju jos lakse preokrenuti utakmicu ako nesto krene po zlu. Ali ponavljam, Red Bull ove sezone primio oko 25 golova u 34 utakmice Bundeslige, imaju dobre igrace u obrani ali nije da imaju neke svjetske klase i to nije podatak za zanemariti! Vjerujem da ce to biti jedan od prvih koraka u Bayernu, zatezanje obrane jer prosle sezone Bayern je primao previse golova svugdje, oko 45 na 34 utakmice Bundeslige i uostalom PSG mu je dao 3 gola u Minhenu sto ih je kostalo ispadanja.