Komentari na vest

U Viljarealu uzdržani: Dinamo ništa ne poklanja, niko nije očekivao onakav preokret

T

Tik0

pre oko 3 godine

Ne bi ni jedan spanski tim ispustio 2-0 protiv Dinama, pa ni da je iz Segunde, a ne iz La lige. Englezi su posebna prica. Jedan od razliga zasto Spanci tako retko dovode igrace iz PL, sumnjaju da su te naduvane cene igraca zbog marketinga zaista pravo merilo kvaliteta tih igraca. Imamo situaciju da Kejn razbija u PL 6 godina i ni Barsa ni Real se nisu narocito iscimali da ga dovedu.

Mr 007

pre oko 3 godine

@Tik0 Sve je tacno sto si rekao,jedino si omasio sa Kejnom. U zadnjih pet godina je lagano u Top5 centralnih napadaca na svetu. Nije otisao u bolji klub,jer je Levi trazio oko 200-250mil evra za transfer i do PSZ-a i Mbapea,niko nije bio lud da toliko izdvoji za pojacanje. Iako je i dalje jedan od najboljih napadaca i imace jos 5 dobrih sezona,odmah posle Levandovskog ( Haland je sjajan,ali je jos uvek klinac,a bolji je od Lukakua),nije vise mlad,sad ce ga pustiti Levi za manje novca i konacno ce osvojiti neki trofej u karijeri. Ocekivao sam posle odlaska Ronalda iz Reala,da ce Perez prodati i Benzemu i dovesti Kejna.Perez je pokusao,ali je Levi trazio previse. Zasluzuje trofeje,sjajan napadac. Sto se tice Engleza i vrednosti igraca,apsolutno se slazem,cene prosecnih fudbalera su dosta visoke,a oni koji i imaju neki kvalitet,imaju cenu do nebesa.

Darko Lazic

pre oko 3 godine

dodao bih da englezi sve gledaju sa visine i da su jako nadobudni zato ih i ne dovode jer su jakooo narcisiodni. dinamo je razbio totenhem jer su ih gledali kao mali tim seoske lige isto je bilo one godine sa liverpulom protiv zvezde ili sa arsenalom u londonu ili sa mandcesrerom u bg. spanci ne podcenjuju protivnike.
H

Hammers Srbija

pre oko 3 godine

@Mr 007 Kejn nije mlad, Kejn je u najboljim mogucim godinama da krene da terorise sve u nekom jacem gklubu, sa toliko godina je i Suarez otisao u Barsu i napravio dar mar upravo iz te Engleske
M

Marava

pre oko 3 godine

Mislim da Dinamo tesko moze proci Viljareal, trenutno mi deluju ozbiljnije i od Arsenala i Mancestera