(©Reuters)
(©Reuters)

U Viljarealu uzdržani: Dinamo ništa ne poklanja, niko nije očekivao onakav preokret

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.03.21. | 01:41

Bez velikih najava pred dvomeč sa Modrima

Zadivio je zagrebački Dinamo sve veličanstvenim preokretom protiv Totenhema. Nadoknadili su Modri dva gola zaostatka iz Londona, znali su to i da proslave, a voljom žreba za plasman u polufinale Lige Evrope će igrati protiv španskog Viljareala.

Defanzivci Žute podmornice Pau Tores i Raul Albiol su pogurali četu Unaja Emerija protiv kijevskog Dinama, a uoči dvomeča sa Zagrepčanima nema pomepznih najava. Lakomislenost je skupo koštala Pevce, ne želi jedan od dva španska predstavnika u četvrtfinali Lige Evrope da krene stopama Murinjovog tima.

Izabrane vesti

"To je protivnik koji je priredio iznenađenje jer nito nije očekivao njegov preokret protiv Totenhema", izjavio je defanzivac Pau Tores.

Malo ko je verovao u Dinamo kada se iz Londona vratio sa 0:2. Mislav Oršić je na Maksimiru tri puta zatresao mrežu Totenhema, a u produžetku se istakao i golman Dominik Livaković.

"Dinamo je pokazao da je jako snažna ekipa, posebno na svom stadionu. U četvrtfinalu nam neće ništa pokloniti, biće nam težak suparnik. Protiv totenhema svoj potencijal".

(3.20) Dinamo Zagreb (3.10) Viljareal (2.40)

Unaj Emeri je tri puta uzastopno sa Seviljom osvajao Ligu Evrope, vodeći Arsenal ostao je praznih šaka. Tobdžije su poražene u finalu od Čelsija, a ukoliko sa Viljarealom podigne pehar namenjen pobedniku, Unaj Emeri će četvrti put u osmom pohodu pokoriti Ligu Evrope.

Pau Tores poziva na oprez uoči dvomeča sa Modrima.

"Moraćemo biti koncentrisani kao i u prethodnim utakmicama ako želimo proći dalje. U ovoj fazi se svašta može dogoditi, maksimalno respektujemo protivnika i moramo se dobro pripremiti za te utakmice".

Viljarealu niko ne može da zabrani da sanja, ali igrači Žute podmornice kada počne meč moraju obema nogama čvrsto stajati na zemlji.

"Imamo veliku želju, prelepo je igrati u Evropi. Ovo je godina u kojoj možemo da napravimo velike stvari. Uzbuđeni smo zbog ovih nastupa u Evropi i nadamo se da ćemo dogurati daleko", podvukao je Tores.

..............................................

* Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

..........................................



tagovi

Pau ToresViljarealDinamo ZagrebLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara