Komentari na vest

UEFA i FIFA su nemoćne, ponovo oživeo projekat Superlige

Б

Блок

pre oko 1 godinu

То је све због уплива Арапа,Амера у фудбал и многи не могу да им новцем парирају па оће суперлигу за коју се надам да никад неће бити направљена и да ће се одустати од новог формата ЛШ.
K

Koan

pre oko 1 godinu

Zar je bitan španski sud?Dokle god engleski klubovi ,zbog navijača i sankcija sopstvenog saveza ,ne budu igrali Super ligu ovo će ostati samo ideja bankrot klubova (Reala,Barcelone i Juventusa)...Da ne pominjemo Bajern ,PSG ..pa ko će igrati ovu ligu ?
k

kean

pre oko 1 godinu

Pa superligu i treba napraviti ali bez engleza,pa da učesnici pokupe lovu bez engleza i da se onda pošteno mogu potući s njima na fudbalskom tržištu
N

News

pre oko 1 godinu

Superliga hoce da napravi sistem takmicenja i organizacije kao NBA liga. Hoce sve pare koje se vrte u fudbalu samo za sebe. Superliga bi unistila fudbal u malim i siromasnim drzavama.
z

zivoraddd

pre oko 1 godinu

A sad nije unisten? Dok god ima para, bice ovako jer jedan igrac kog kupi neki Bornmut vredi vise nego cela ekipa ucesnika Lige sampiona.
N

News

pre oko 1 godinu

Klubovi iz superlige nece kupovati i placati obestecenje za igrace. Hoce isti pricip kao sto je u NBA. Klubovi hoce da dobiju dzabe ili za smesne pare igrace koji nisu u superligi. Uefa nece imati novca da daje za svoja takmicenja i klubovi poput Zvezde i Partizana nece moci da opstanu.
R

Red Star Belgrade

pre oko 1 godinu

@Zivoradd Milan ima isto Amerikance kao vlasnike kao Bormaut i mogu da daju pare za igrace ali ne zele dok u Bormautu daju pare.Isti slucaj je sa Interom i Kinezima.Nemaju para kao ,a prodali Lukakua za 117.000.000. Juventus je u vlasnistvu Anjelija i Ferarija i imaju pare.Roma i Fiorentina imaju Amerikance Italijanskog porekla za vlasnike.Znaci imaju para.Nego su navikli da budu skrti. Španski,Nemacki klubovi su u vecinskom vlasnistvu navijaca. Iza Reala Madrida je kraljevska porodica,a iza Barselone je cela Katalonija i oni imaju pare. Nemacki klubovi su u vlasnistvu navijaca 51% sem Red Bula Lajpcinga i Herte. Zasto navijaci ne daju pare za pojacanja kada su vecinski vlasnici. Pustajte komentar
x

xzlgzwx

pre oko 1 godinu

Zasto svima smeta zatvorena ili poluzatvorena superliga u fudbalu ali vam ne smeta evroliga? Ja znam nekoliko kosarkaskih klubova koji ove godine igraju Evroligu iako to nisu rezultatski zasluzili i jos se nadaju dugogodisnjim licencama koje neki drugi vec i imaju??? Kako je onda to u redu, ili npr NBA, ali superliga u fudbalu nije u redu? Zato sto smo krem evropske kosarke otkad se ona igra pa nam to ide u korist ali smo zabokrecina evropskog fudbala u poslednjih 30 godina pa nam tu ne ide u korist? Da su Zvezda ili Partizan u planovima superlige svi bi ovde podrzavali tu ideju...
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Мислим да већини смета ЕЛ ...са неким лиценцама и глупостима.
j

juve

pre oko 1 godinu

Kakav visi sud u madridu? Sta on ima da odredjuje sudbinu svjetskog i evropskog fudbala??
e

etebra

pre oko 1 godinu

Pa mora negde da bude lokacija višeg evropskog suda,ne mogu na mesec da ga postave
R

RealNo1

pre oko 1 godinu

Зато су били моћни кад су Русију и руске клубове избацивали.
К

Кљаки

pre oko 1 godinu

По питању СУПЕР ЛИГЕ се не може ништа учинити. Она ће постојати пре или касније у овом или оном облику. По истом моделу као кошарка у Европи ће ићи и фудбал. У кошарци је дошло до издвајања у односу на ФИБА у фудбалу покушавају исто само је у питању УЕФА. Неко би можда питао како се не може ништа? Не може се јер формирање такве врсте лиге НЕ КРШИ НИЈЕДАН ЗАКОН У ЕВРОПИ. СВЕ ЈЕ ЧИСТО. Надам се да сам колико толико успео да разјасним.
R

Red Star Belgrade

pre oko 1 godinu

@Kljaki Uefa ima pravo da izbacuje klubove iz Evrope i ima pravo da zabrani nekom igracu da nastupa u LS,LE,LK. Znaci mogu da izbacu Real,Barselonu itd. za bilo sta i da zabrane te igrace da nastupaju za reprezentaciju dok su u tim klubovima. Uefa daje licence i organizuje LS,LE,LK, kao i Ligu Nacija i Euro ,a ne ECA ili kako vec. Zivi bili pa videli kako Real,Juventus,Barsa budu izbaceni na 10 godina zbog ove Super Lige. Pustajte komentar.
К

Кљаки

pre oko 1 godinu

@Red Star Belgrade Ниси прочитао текст.
B

BokiUSA

pre oko 1 godinu

Mafija... ona nikada ne spava. Jednostavno im treba dozvoliti ali. Da svaki igrac koji predje tamo kosta 250 mil plus. Po 50 mil uzme uefa i fifa. 100 mil savez iz koje drzave potice igrac i 50 mil klub... te pare iz saveza da se ulazu u infrastrukture svih klubova prve i druge lige. I to je to. Ne moze se biti taoc 20 tak klubova. Samo u evropi ima 1000 plus...
n

nikola1992

pre oko 1 godinu

Najveca greska UEFE je sto istog onog trenuntka nije odredila rok od 24h da se svi javno odreknu Superlige ili da im odredi najstroze moguce kazne, sto finansijske, sto izbacivanje iz takmicenja, po bilo koju cenu, makar to znacilo i par godina bez Reala i Barselone. Ovako nisu imali hrabrost za to, a sada ce to da ih kosta maksimalno. Ovako ili onako, sa UEFOM ili bez nje, Superliga ce zaziveti u sledecih maksimum 5 godina, a nama ostalima ce ostati Kup konferencija ili neka nova Liga sampiona 3. evropskog esalona. Ako je za utehu, tu cemo mozda da se i borimo za prolazak grupne faze i neku jos pobedu. A mozda cemo i dalje dovoditi Kulibalija i Rakonjca. Za bolje mozda i nismo.
t

tropikoo

pre oko 1 godinu

Kad bude uefa imala vlasnička prava na fudbal kao pojam onda mogu to da rade.Nije uefa izmislila fudbal niti je vlasnik istog da rade šta oće bez zakonske osnove.
C

CL16

pre oko 1 godinu

Nije problem da UEFA kaznjava... imaju to pravo! Ali nemaju pravo da zabrane da se osnuje bilo koje drugo takmicenje i da ucijenjuju timove i igrace! :) na zalost, SuperLiga je neminovnost prije ili kasnije!
M

Mad Max :)

pre oko 1 godinu

Hteli da ugase Juventus. Ipak ce se ugasiti sami. UEFA MAFIOZI !!!!!!!
S

S1

pre oko 1 godinu

Pokusat cete vi krasti i u Sl. Onda letite iz fudbala.
r

rajkooo

pre oko 1 godinu

Treba superligu napraviti ali iaključivo bez engleskih klubova,da se napravi ravnoteža na fudbalskom tržištu već jednom.