Komentari na vest

Uefa koeficijenti: Preskočiše nas Česi, do kraja dana možda i potpuni sunovrat

G

Gost83

pre 6 meseci

Neka nas preskoče, nama tu nije mesto i ne zasluzujemo tu da budemo. Svi klubovi su do pre par dana pre pocetka takmičenja RASPRODALI sve igrače koji iole vrede, pa sad kao čude se sto nismo ni 5 golova postigli u jedno 10 utakmica do sada odigranih....smesno. Liga nam je losija od Islandske Druge Lige, tu smo po kvalitetu negde.
m

metalika moj dobar

pre 6 meseci

mogu nas preskacu svi al uvalicemo mi njima Erakovice, Rakonjce, Radine.Pantice i ostali skart
P

Peda871

pre 6 meseci

Kada sam ovde napisao da je i Norvesko prvenstvo jace od naseg, dobih silne minuse. Evo veceras su nas i oni zvanicno pretekli. Molde ubio Svedskog prvaka 5:1, Bodo Glimt razbio Besiktas 3:1. Mogao je 10 da im da.Ali mi volimo da zivimo u lazi da smo neke velicine.
v

v1ad

pre 6 meseci

Super, samo sto nasi klubovi ovde igraju sa Sitijem, Lajpcigom, Fiorentinom, Vest Hemom itd, a njihovi sa kim? Hakenom, Ludogorecom, Besiktasom?
F

Fulvio Bernardini

pre 6 meseci

Do ovih godina su bodove sakupljali samo Zvezda i Partizan, sada su tu TSC i Cuka, i nemonovno je da se padne na listi jer su oni kvalitetom tanki, da ne kazem jadni... Dobro je sto su u evropi, to je svakako plus, ali je lose za koeficijent, ne moze pare i jare!
J

Janko 84

pre 6 meseci

Nije problem sto TSC/Cuka ne osvajanju bodove vec sto sportski kolektivi koji dobijaju stotine miliona evra od drzave mogu da ostvare pobede samo kada igraju jedni protiv drugih.
s

superiorni 018

pre 6 meseci

Ovaj narod tako voli. Neka...
M

Mitros

pre 6 meseci

Mi ne možemo da se merimo ni sa Grčkom, Češkom, itd koji su iza nas a ne nekog boljeg. Problem što su kad su klubovi koji imaju navijače i infrastrukturu potopljeni iz bez para poput Radničkog iz Niša i Vojvodine a u prvom planu su klubovi bez pravih navijača koji jedino imaju ambiciju da prodaju igrače kao Čukarički pa i Tsc koji je prodao Ratkova i nije doveo manje više nikog. Ali Čukarički je posebna bruka, tim koji otpušta trenera jer ne želi da gura igrače koje gazde hoće da prodaju.
v

vroom

pre 6 meseci

Daj vise taj sunovrat, svi nasi klubovi u Evropi ove godine igraju tako da nista sem tog sunovrata nismo ni zasluzili.

Zvezda ispred svih!

pre 6 meseci

Sve je na svom mestu. Kako radis tako ti se i vraca. Amaterizam,nestrucni kadrovi(korumpirani) u FSS vode nas na samo dno. Pogledajte rezultate nasih klubova u evropi. Pet klubova,koliko utakmica do sada i samo jedna pobeda i dve neresene. Timovi koji su igrali evropske kvalifikacije sve su izgubili, tako da ni ovo nisu nikako zasluzili. I svi cute. Niko nikakvu odgovornost nema za lose rezultate. Svi napreduju samo mi nazadujemo. Ali vazno je da se kvalifikujemo na EP u nikad laksoj grupi i sa prosirenim takmicenjem,jer po starom se opet ne bi kvalifikovali. A onda ce novac od takmicenja da razgrabe funkcioneri saveza i da se šepure po Nemackoj o tudjem trosku, jer to je zapravo jedini njihov cilj. Kakva drzava,takav i savez. Sistem, sta to bese?
K

Kumovi Vrbas

pre 6 meseci

Nasa liga je realno na nekom 33 mestu Uefine ranking liste. Bez Zvezde i Partizana ostali nasi klubovi su u rangu Bosne i Hercegovine. Mi nemamo ni piblike, ni para, ni infrastrukturu da bi bili na 11 mestu. Sramota je gledati Zvezdu, TSC i Cukaricki koji ce za 18 odigranih utakmica ukupno u grupnoj fazi imati svega 2 neresene utakmice, a 16 poraza. TSC je uzeo bod Oliju, Zvezda Jang Bojsu, i ne vise od toga, Cukaricki nece nikome...i to je to.
Ч

Чокот

pre 6 meseci

Каква срамота, то је тако. Осим тога, не можеш Звезду да стављаш у исти кош са овима. Када упоредиш противнике, везе нема. А пошто се бавиш предвиђањем, ја предвиђам да то није то и да ће Звезда узети још бодова. За ове друге не знам и није ме брига.
И

Иван Грозни

pre 6 meseci

Грци имају четири клуба у групној фази који сви имају шансе за пролаз. Остало им је још 12 утакимца по групама, што значи да је реално очекивати да нас и они престигну. Украјинци нас такође могу престићи зато што Шахтјор има реалне шансе да буде трећи у групи у ЛШ. Ту су и Израелци који заостају за нама 1,4 бодова, али који имају још осам утакмица у групној фази. Према томе, реално је очекивати да се ова сезона заврши на 19. месту.
I

Inzaghi

pre 6 meseci

Kakvi koeficijenti, naša realnosti su pašnjaci lučana, surdulica, pećinaca i beogradskog pašaluka. Naše dece nema nigde, a kad ih ima odu još sa 18-19 godina. Stranci koji dolaze gori su čak i od matorih veterana kojih je liga puna, a 20 trenera vrtimo u krug, takozvani "iskusni prvoligaši".
D

Dragan 1985

pre 6 meseci

Za nase klubove samo LK dolazi u obzir, i to da 4 kluba igraju kvalifikacije za Evropu, a ne 5 kao ove godine...posto mi realno imamo samo 2 kluba za Evropu Zvezdu i Partizan. I oba kluba bi trebala igrati LK jer tu jedino se moze doci do bodova kada je u pitanju klupski i nacionalni koeficijent. Zvezda igrom u LS gubi klupski koeficijent samim tim i povlascenost u 4 kolu kvalifikacija za LS, a od sledece godine nema direktnog ulaska u LS za nase klubove. Sampion ide u 4 kolo kvalifikacija za LS.
N

Nista neocekivano

pre 6 meseci

Cukaricki nema stadion da valja, teren je ocajan, nema navijace, nema tradiciju/istoriju..I sta ocekujete?
P

Pajserooo

pre 6 meseci

Realnost je ipak od 20-30 mesta!
g

glavati

pre 6 meseci

Koliko krca Žili za PAOK protiv Aberdina u nikad jačoj ligi konferenciji
m

ma da bre to

pre 6 meseci

Pa da su smo imali u formu galaktikose iz humske u kvalifikacijama sada bi pricali o top 10 😂
S

Srbija Majka

pre 6 meseci

Na stranu patriotizam i naravno zelja da mi budemo tu...ali da se ne zamajavamo i oduzimamo drugima priliku da igraju fudbal. Mi smo u fudbalu svjetlosnim godinama za ostatkom Evrope, u nacinu rada i ulaganja u isti. Ova bajka je kratko trajala i nije se naravno zavrsila sa hepiendom, jer mi naprosto nemamo kvalitet i ligu koja je konkurentna, a samim tim i fudbal je na jako niskom nivou...potvrda svega toga je jako brzo dosla na naplatu u Evropskim utakmicama. Mi moramo ipak naci svoj kurs i cvrsto se drzati principa, da smo ipak razvojna liga, i da dovodjenjem ovoliko stranaca u domace klubove nema nikakav i odrziv smisao!!!
R

Rubikova kocka

pre 6 meseci

Samo najluđa sreća nas može sadržati na 15 mjestu 🙆‍♂️
u

unpamozzart

pre 6 meseci

Ma koga briga za koeficijente. Idemo na Suduvu ili Dinamo Tbilisi pa kom obojci kom opanci. Jedino u tim mečevima nekog pobedimo.
p

pfc

pre 6 meseci

Jedina pobeda u ovoj sezoni, svih nasih klubova. Nezabelezeno...
R

Realityyy

pre 6 meseci

I treba. Samo nek drzava pumpa lovu u BG blizance, pa cemo na kraju zavrsiti kao poslednji na listi.
V

Vidi brate

pre 6 meseci

Vosa, Radnicki Nis, Cuka i TSC su timovi koji su osim Czv i Pfc igrali kvalifikacije..Sem Tsca svi su ispadali i to ne od nekih ala, nego Flora, Hamarbi, Apoel itd..Prestani plakati..
a

at Vidi brate

pre 6 meseci

Pa ispadali i ispadaće...
M

Mitrandir

pre 6 meseci

Pa to je i realno Srbija ima jedan mega klub Zvezdu i Partizan koji je onako. Česi, Grci, Poljaci pa i Danci imaju bar po tri kluba sa ambicijama.
t

top8

pre 6 meseci

koje mega klubove ima poljkska a da je u nivou tvoje zvezde..ili Cesi oni su ispadali i od Spartaka
R

Rikardo 3

pre 6 meseci

Mi ove godine ispod 20.mesta
n

nick123

pre 6 meseci

Dokle vise ovo kukanje,ove sezone smo bili na vrhuncu petogodisnjeg koeficijenta U ovom trenutku nasi klubovi nemaju snage za 11 mesto i to je to.... Od sledece sezone ponovo cemo igrati protiv timova sa malte , iz gruzije ,estonije i skupljati poene ...
A

Alexx

pre 6 meseci

Rezultati su loši zato što još nije gotov nacionalni stadion.
G

GostNezvani

pre 6 meseci

Tako to biva kad se previše sniva, a stvarno se malo zna....
K

KARMA

pre 6 meseci

Nema Partizana u grupnoj fazi i onda se dešava da Zrinjski Mostar ima više bodova (u grupi) nego C. zvezda, TSC i Čukarički zajedno, a ne sećam se da je neko Zrinjskom dovodio šeika u posetu, da su mu banke brisale višemilionske dugove, da su imali "ponoćne intervencije" ili recimo da su za desetak godina dobili oko 50 miliona evra više u odnosu na najvećeg rivala.
D

Dragan VG

pre 6 meseci

Ajde bre, kakav Zrinjski. Igra ligu Konferencija. Poredis njega sa Zvezdom koja igra grupu LS. Kakva demagogija.
G

GostGostuje

pre 6 meseci

Ko je kriv Partizanu sto nije u grupe? Ko je je pukao petardu plus jedan u Evropi? Takva vam je svaka prica i rabota.
T

Trilex

pre 6 meseci

Pa Partizan je igrao kvalifikacije sad protiv Danaca. I?
p

pero7

pre 6 meseci

a Zvezda bi pregazila tu grupu u Ligi konferencije..pa aston vila je bolja inod zvezde i jang bojsa..nista losija od lajpciga..kad shvatis da nam je fudbal ocajan onda mozda i krene nesto..a da zvezda potrosi za dan 10000 milioms..a citav tim zeinskog ne vredi milion e
N

Naši dani

pre 6 meseci

Dobro je da Uefa nema negativne bodove za najsmešniju/najjeziviju/najgoru infrastrukturu u Evropi i za to delila negativne bodove - kupili bismo ih svake godine i bili na dnu evropskih liga.
k

kliklak

pre 6 meseci

Za bolje i nismo!
V

Vladan87

pre 6 meseci

Evo Cukaricki ce nam pomoci veceras
P

Popsi

pre 6 meseci

Sa ovakvim igrama i ne zaslužujemo da budemo bolji.