Komentari na vest

UEFA koeficijenti: Svi se za nešto bore osim Srbije, Švajcarska cilja direktno mesto u Ligi šampiona

1

12 ekipa!!

pre 5 meseci

Hitno smanjiti na 12,jači kvalitet, pa nek ispadnu 3. Tako će se svi boriti za nešto i manje se namešta verovatno..
m

metalika moj dobar

pre 5 meseci

alo mozzart koji bre koeficijenti pokradose boga oca ,ovi u 30 a oni drugi u 80 miliona duga .Mucke sa raznoraznim kulibalijima i pozajmljivanjem love od fantom firmi, uplate na nemacke bankovne racune koji nisu klubski ...to bre istrazujte , fudbal da nam ozdravi i ocisti se od kriminala i sljama
@

@Evo kako

pre 5 meseci

Ne, ta četiri boda nije donela Zvezda, već su dodeljena prvaku naše jadne lige, koja je na osnovu nacionalnog koeficijenta, u kojem je debelo učestvovao i Partizan, dobila direkno mesto u Ligi šampiona. Dobio bi ta četiri boda i Železničar iz Pančeva da je kojim slučajem imao jak lobi da bude šampion. A ne bi ih dobili ni vi da Parizan prošle godine nije prezimio u Evropi i uzeo ključne bodove protiv Šerifa da prevagnemo na 11. mesto. Ta četiri boda su zarađena prethodne zime u Tiraspolju, inače bi bilo duplo golo ove sezone.
G

Gostiona

pre 5 meseci

Istina nikada nece izaci na videlo.Ovo treba reci i treba se znati!Svi da znaju i da postuju ovaj sada raspali Partizan!A i Zvezda ce jer je to neminovno!!!Bravo za komentar!!!!
s

srpski Bajern

pre 5 meseci

Sva sreća tu je Zvezda da brani koeficijent Srbije, jer sano oba doprinosi za nacionalni koeficijent. Tako beše? Tri kluba odigrala 20 utakmica u Evropi, a jedinu pobedu i dalje ove sezone ima Partizan.
m

milo123

pre 5 meseci

aman bre ljudi, dosta vise sa tom jednom jadnickom pobedom. Najvise je koeficijentu opet doprinela Zvezda kao direktni ucesnik LS i sa jednim bodom.
@

@milo123

pre 5 meseci

Kako je Zvezda doprinela sa jednim bodom, kad je Srbija u grupnoj fazi evrokupova uzela manje od pola boda za 13 utakmica? Tačnije 0,400 bodova. Svaka vam čast, uzeli ste 0,200 bodova (Jedan bod se deli na pet delova jer toliko klibova imamo u Evropi na startu sezone) . Skoro koliko i Partizan koji nije igrao Evropu i nije potrošio 30 miliona na tim. Kad budete potrošili bar 60 miliona možda i iskilavite neku pobedu.
Č

Čuš

pre 5 meseci

Pobedili Maltu i diče se, pa dobro kad nemate unazad čime drugo da se pohvalite, sve neke petarde i Fljamuntari, elem Zvezda sakupila 5 bodova po koeficijentu, a Partizani 2,5 i ko je tu bolji?
E

Evo kako

pre 5 meseci

Zvezda je dobila bodove za plasman u LŠ koji se ne brane kao u LE i LK. Plus bodovi za onaj jedan remi. Kad se sve sabere to je 1 poen (ili 1000 kako ko računa).
@

@Evo kako

pre 5 meseci

Dobila bi ih malo sutra da Partizan nije prezimio u Evropi i pobedio Šerif u Tiraspolju. Ta pobeda je donela odlučujući bod i odvela nas na 11. mesto UEFA liste. Čak ni to niste sevi zaradili, lako se da proveriti.. Inače oko 40% bodova sa te liste doneo je i Partizan, dva puta prezimiši u Evropi i jednom je bio na pragu ali nije uprkos osam osvojenih bodova.
G

Gostiona

pre 5 meseci

Ti milo123,bez@, Nemas bre pojma!Idi po sendvic i vodu i furaj dalje!Idi kod terzana s AAV
B

Babaroga

pre 5 meseci

Šta kao naša indijanska liga ispred Grčke lige??? PAOK, PAO, Olimpijakos, AEK, Aris bi se sprdali svaki od njih, sa kombinovanim najboljim igračima naše lige
L

Lulufer

pre 5 meseci

Nasa liga??? To postoji?
g

gost978

pre 5 meseci

Kada su svi odreda na portalima pisali o “procvatu” srpakog fudbala kada smo došli u poziciju da imamo 5 klubova u Evropi, pričao sam da ovaj sistem bodovanja u UEFA nema nikakvog smisla i da mi ne pripadamo tu ni izbliza, jer pobeda Partizana nad Florom u LK donosi isto bodova za koeficijent na UEFA listi kao i pobeda recimo Newcastle nad PSG u LŠ! Uglavnom, ovo je meni potpuno očekivano, sa kumom sam se kladio u 100€ da ako Partizan ne prođe u LK, da nećemo imati ni jednu pobedu u grupama ove sezone, račubajući da bi samo Partizan dobio eventualno jednu kod kuće protiv nekih indijanaca u LK. Ako iko gleda fudbal koji se u Srbiji igra, njemu je jasno da Partizan i TSC jedva da imaju kvaliitet (ponekog igrača možda) za nivo Lige Konferencije, čak ni tu ne bi mogli da računaju na pobedu protiv većine timova, dok Čukarički i ostatak donjeg doma nije ni blizu LK. Zvezda sa ovim timom, preskupim za naše uslove, može da igra LE i ali i tu je pitanje da li bi prošla grupu jer zavisi ko ti padne, nije isto da li igraš sa trećim iz Belgije ili petim iz Španije ili Engleske.
j

jednostavno

pre 5 meseci

Nije besmisleno bodovanje, to je pokazala i ova sezona. Jer ako nemaš kvalitet, kao što mi nemamo, brzo ćeš doživeti krah. Za našu ligu je pet timova u Evropi veći problem nego dobit. Zašto? Jer imamo samo dva tima sposobna da osvoje neki bod, a ostala tri ne donose ništa a svakako se zbog njih umesto na četiri dela sada koeficijent deli na pet. I tak jedan ćoravi bod kad su uzeli Zvezda i TSC on se podelio na pet dela i dobismo 0,200 bodova. Dakle kroz grupnu fazu takmičenja smo dobili ukupno 0.400 bodova… Toliko o tome koliko vredi naša liga. Onaj ko ne pripada eliti brzo iz nje ispadne, tako je i ovo naše sa direktnim mestom u LŠ kratko trajalo.
И

Иван Грозни

pre 5 meseci

Слажем се да је бодовање бесмислено. Бодови у ЛЕ требало би да вреде мање од бодова у ЛШ, а бодови у ЛК требало би да вреде мање од бодова у ЛЕ.
D

Deyan X

pre 5 meseci

Mrtvi Partizan i dalje ima jedinu pobedu u Evropi. Ostali, pokrite se usima... Sram vas bilo.
U

Urgija

pre 5 meseci

Hahahaha. Za prvu konstataciju se slažem a za drugu - pobedu, ali protiv koga? 😂😂😂
D

Deyan X

pre 5 meseci

Sve pise na UEFA rang listi
G

Gostiona

pre 5 meseci

Urgija,vidi se ljubomoran si i gricka te nesto iznutra i ne osetis,jbg! Pobeda Partzana u evropi mnogo bitna stavka!!!! Jeste raspao jbg ali bitna pobeda
A

Avram 3467

pre 5 meseci

Ljudi, ne moze ova nasa liga sa nekim Surdulicama i Vozdovcima, pa onda da igras Ligu Sampiona, ne ide jedno sa drugim. Kakav nas fudbal, kakvi bakraci.
D

Drkela

pre 5 meseci

Andora i Malta su sakupile vise bodova u ovoj sezoni ciji su klubovi ispali u kvalifikacijama, eto gde smo mi!
S

Srbija 1999

pre 5 meseci

Surova ali istinita realnost.
K

Kumovi Vrbas

pre 5 meseci

Padamo na 19 mesto. Najverovatnije nas prestizu Ukrajina, Izrael i Grcka. To znaci da sampion ide u sezoni 2025/2026 od prvog kola kvalifikacija i nema nista obezbedjeno. Drugi, treci i cetvrti idu u kvalifikacije za konferencijsku ligu. Pitanje je da li ce jedan od njih uopste uspeti uci u LK.
?

??

pre 5 meseci

Tako nam i treba. Da vidimo kako ce tad gospoda da se hvali uspesima
G

Gostiona

pre 5 meseci

Realnost je to!Sustina ne obmanjivati vise navijace narod svoj!Evrozvezda i pojacanja 30mil bla bla.Ajde od nule.Bolece sve ali mora tako
Z

ZA PROMENE

pre 5 meseci

Evo zašto je važno da Partizan ima jak i na vreme uigran tim. Da ima sposobnu i dobronamernu upravu, kojoj se menadžeri i političari neće mešati u rad.

Zvezda Srbija

pre 5 meseci

Zvezda crvena Srbija sama vuče srpski koeficijent. Rekao Terza Mađija.
B

Benny

pre 5 meseci

U tome je problem. Preslabo prvenstvo, klubovi koji su osuđeni na statiranje, naravno bez 2 privilegovana. I onda naravno da predominantni "vuče" koeficijent. Drugi nemaju priliku da se evropi posvete na pravi način, a razloga je na pretek. Jeste, kumulativni efekat dovede do nekih sjajnih pozicija zahvaljući koeficijentu. Ali, uvek jedno te isto; neuspeh u evrokvalifikacijama i okretanje domaćem šampionatu. A domaći šampionat je uzak prostor obesmišljene najpopularinijeg sporta u kom je dosada jedina konstanta. Nigde žara, nigde zanimljvosti. "Lester" kod nas ne može da se desi. Zato i nemamo treći, a četvrtom klubu koji bi zajedno sa priviligovanima povukao i/ili održavao koeficijent.