Komentari na vest

UEFA rang lista: Skočile akcije Srbije u napadu na dva mesta u kvalifikacijama za LŠ i povratak u LE

Gost

pre oko 3 godine

Dobra je ideja skracivanje lige sa 20 klubova na najvise 14 imamo primer i Hrvatske tu Dinamo ima kao lider samo 2 boda vise od Osjeka i utakmicu manje a ima i cak 3 poraza kod nas je to nezamislivo.
g

gost2021

pre oko 3 godine

Sta se bunite stalno oko broja klubova u ligi kada je ovo bilo samo ove sezone zbog korone a vec sledece ide na 16, Sto se tice kvaliteta nije cifra od 10-12 resenje vec rad u mladjim selekcijama koji je zastareo ,ukidanje ogranicenje stranaca skroz, nove sportcke infrastrukture , novi stadioni i to veci deo njih velicine novog stadiona TSC i sve to kako bi bili atraktivni za kvalitetne strance i dobre domace igrace plus neka vrsta privatizacije(zamislite cz na berzi) radi uliv kapitala u klubove ,novac je kljuc svega u danasnje vreme.
G

Gabi go

pre oko 3 godine

Koliko vidim dosta vas je procitalo ovaj tekst povrsinski.par njih je procitalo detaljno..sad je u toku sezona 20 na 21 sledeca sezona je 21 na 22 .tj ona pocinje ovog leta.od rezultata sledece sezone tj 21 na 22 .nam zavisi koliko cemo imati prestavnika u sezoni 22 na 23 u toj sezoni mozemo lako da imamo v dva u ls i jednog i ke i dva u konferenciji.
g

gunners

pre oko 3 godine

Dok se mi dokopamo 15.mesta liga sampiona kakvu znamo vise nece postojati.
G

Gost7155

pre oko 3 godine

Toliko smo blizu tog famoznog 15og mesta, a opet smo toliko daleko, prvi korak je da sredimo ligu i skratimo je, mora se napraviti neki kvalitet, inace nam ne gine konferencija ova dugi niz godina.
X

XD

pre oko 3 godine

Sta ce nama ta mesta kada imamo ciciban ligu?
J

Jako sledece godine

pre oko 3 godine

Mozda sad ptosjecni navijac Partizana ukapirao kako mu je lose bilo da navija protiv Zvezde, ili se ipak zadovoljava logom konfederacija u tom slucaju je to potpuno ok. Srecno Srpskim klubovima u evropi, napad na Kipar!! Dogodine na kosovu i metohiji!
B

Bodovi

pre oko 3 godine

Pozdrav. Biće promena i u bodovanju jer ulazi novo Uefino takmičenje..
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

Sistem bodovanja se zna i nije se mijenjao. Ulazak u grupu je 2 boda za LK i svaka pobjeda nosi 2 a nerijeseno jedan bod. Maksimalan broj bodova koji se osvajaju je 30 ( sve pobjede od pocetka zakljucno sa finalnom utakmicom).
R

Ron Jeremi

pre oko 3 godine

Sto se tiče LŠ i LE sve ostaje isto samo samo će se za LJ dobivati novi bodovi
t

tifo

pre oko 3 godine

@ron jeremy Jedan bod je morao biti dobiven haha
M

Markonatoo

pre oko 3 godine

Nije za 2022/23 nego za 2023/24... Hvala
V

Vile sampion izraziti favorit

pre oko 3 godine

Mi se svi na prostoru bivse Juge zanosimo. Na prostoru cele bivse nema 5,6 ozbiljnij klubova i to kad kazem mislim na ove ovde prostore. Zvezda, Partizan, Dinamo, Rijeka, Osijek, Hajduk vec klackalica, Olimpija, Maribor i eto da kazemo zdrav klub je Cukaricki. Mozda sve ukupno 10 klubova. Da napravimo ex YU ligu ne bi smela da ima vise od 10 klubova a ne kao ova nasa banana liga 20. Ni jedan klub ovde nema ni oca ni majku, ni vlasnika ni odgovornost. Jedino zajednicka liga stare Yu 1 liga 10 klubova, 2 liga 10 i ostala nacionalna prvenstva da popunjavaju drugu i to je to. Sve ostalo vreme pregazilo, lopovluk, politicko jajarenje itd.
J

Juventino10

pre oko 3 godine

Kakvih 10, ne lupaj gluposti!!! hoces ligu samo sa deset klubova nista mi BIH, CG i MK
s

srbin321

pre oko 3 godine

kod nas srba uvek neke kalkulacije
v

vlada boor

pre oko 3 godine

Lepo sve to zvuči, 5 klubova u evropi a 2 u LŠ. Kvaka je u tome što to dugoročno nije održivo. Biće tako jedne sezone kao što su Hrvati ove i to je to. Jednostavno naši klubovi nemaju kvalitet za evropu osim Zvezde i Partizana. Jednostavno bi ispadali posle početne 2 runde a onda bi se svaki eventualni uspeh "večitih" delio sa 5 tako da bismo osvajali manje bodova za isti uspeh koji smo postigli sad. I tako se pravi začaran krug. Da bismo se nadali nekom zdravijem i dugoročnijem napretku na ovim listama prvo moramo da sredimo domaća takmičenja, da smanjimo ligu na 10-12 klubova i da koncentrisemo kvalitet u tim timovima. Na taj način će utakmice biti jačeg intenziteta i koliko toliko biće od koristi našim klubovima kad izađu u evropu. Bez jake domaće lige nema ni uspeha ovakvog tipa. Zadovoljavaćemo se grupnom fazom ove konferencijske lige i to je to.

ANALIZA

pre oko 3 godine

TACNO, velika je greska 20 klubova i ogranicenje broja stranaca kao i dva mlada igraca...tim mora da uigra kroz prvenstvo, a kako kad imas 7 odlicnih stranaca a mogu igrati samo 4
B

BokiUSA

pre oko 3 godine

Druze mi imamo lopovski gen. Radnicki Nis se izborio za Evropu I rasprodao 10 igraca dove novih 10 I puke of klosara...
G

Gost iz HR

pre oko 3 godine

U pravu si, pogledaj uspjeh Dinama iz ove sezone, vrijedi manje nego Zvezdina osmina finala, zato sto se dijeli sa 5. Nije to lose dva mjesta u Ligi prvaka, ali nije realno da taj drugi prodje drugo pretkolo u stazi neprvaka, Tako da po meni bolje da dva prodju grupu LE.
v

v1ad

pre oko 3 godine

Pa naravno da dugorocno nije odrzivo. Ta pozicija 15 i tu oko nje se menjaju non-stop. Niko tu nije zacementiran.
P

PIEI

pre oko 3 godine

Plasman na kraju sezone na nacionalnoj rang listi koeficijenata se racuna ne sledece nego one tamo sezone. Na primer, ukoliko sezone 2021/2022 zavrsimo na 15. mestu, nemamo dva ucesnika u kvalifikacijama za LS sezone 2022/23 vec sezone 2023/24.
P

Pitagora

pre oko 3 godine

Pa dobro su rekli. Ne ovog , nego sledeceg leta.
d

drago10

pre oko 3 godine

jedno je šansa, a drugo je kako će se ta šansa iskoristit... prema dosadašnjem iskustvu, sve ovisi o zvezdi i partizanu, jer ostali ako prođu i prvo predkolo, napravili su čudo,,, toliko o kvalitetu lige i ostalih klubova
p

postic

pre oko 3 godine

Da ima razuma sveli bi ligu na 12 ili 10 kluba sto je i realno a ne ovoliko klubova..tih 12 bi se slio kvalite onih boljih u ligi sto ima
b

boka123

pre oko 3 godine

kad bi se ove budale u savezu potrudile da pojacaju ligu, lagano bismo bili na 15. mestu al ne ide im u korist sa srpski fudbal bude bolji

ЗВЕЗДАЛЕ!

pre oko 3 godine

Гази Звездо за добробит нашег фудбала.
У

Уф

pre oko 3 godine

Па чекај,како је Србија испред Хрватске? Ма није могуће... Мора да су Хрвати топ 5,Динамо је најбољи клуб универзума.
p

pffff

pre oko 3 godine

aj ne laprdaj majke ti, sta imas protiv EKIPE koja igra fudbal? Da su osvojili sta te boli? Napravili ogroman uspjeh i zasluzuju cestitke a tebi ako se ne gleda/cita nemoj.
b

brateuuu

pre oko 3 godine

opusti se druze bice to sve dobro, Dinamo je napravio najveci uspeh od raspada Juge a zvezda najveci svih vremena!! i nema razloga da budes ljubomoran na Dinamo sad... svaka im cast na pobedi treba svi zajedno da napredujemo pa ponovi da budemo jaci od Engleza, itslijana,nemaca ...
У

Уф

pre oko 3 godine

Нисам љубоморан на Динамо,честитао сам им,али мислим да је глупо да СРПСКИ портал напише да им нисмо до колена. Хрватски портали не би написали да је Звезда(или Партизан,тотално небитно) најбоља на Балкану макар освојила двадесет Лиги Шампиона,исто тако то не би била прва вест.