Komentari na vest

Uigravanje – pretposlednji čin: Vreme za Rikarda, red na Stojkovića

U

Uigravanje

pre gotovo 3 godine

Uigrava se partizanska ekipica da izbori opstanak u ligi. Već je doneta odluka da se ne smanjuje liga, a tu su i sudije da uigrano sviraju kako im se diktira iz bunkera. U Konferenciji dolazi moćna Sreda sa Dunava i tu neće biti sudija da poguraju, ali Pantelija Zeki već vidi da strašna Sreda ima tim koji je kandidat da bude šampion Konferencije:)))))
P

Provereno

pre gotovo 3 godine

Zivkovic uvek pre Miljkovica...
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

Kad pre klincu ode meniskus
Д

Драган

pre gotovo 3 godine

Од удараца,у последњој утакмици је баш добио батина. Добро је да није и горе прошао ...
s

sh

pre gotovo 3 godine

Hoće li biti neki novi dres?? Samo kod nas nose iste dresove... Ne znam koja je ovo godina, mnogo mnogoo manji klubovi menjaju svake sezone
d

dejanera

pre gotovo 3 godine

Postoji tacno odredjeni razlozi za promenu dresa. jedan od tih razloga je promena proizvodjaca. Partizan svog nije promenio tako da to otpada. Drugi je vazniji i odnosi se na prodaju dresova. U svetu se ogromne pare vrte u industriji prodaje navijackih rekvizita (dresova, salova, kapa, zastavica i bilo cega drugog sto nosi oznaku nekog kluba). U tom istom svetu je obicaj da se dresovi mernjaju svake godine bas iz razloga sto navijaci zele najnoviji dres. Cak je obicaj da se po neka utakmica odigra u nekom retro dresu (najcesce u Americi) a to su prilike koje tamosnji navijaci ne propustaju bas zbog toga sto je taj retro dres dostupan samo nekoliko dana. U Evropi je cesca situacija specijalizovanih dresova ( i svega ostalog a najcesce salova) posvecenih tacno odredjenoj utakmici. Sa druge strane kod nas ne postoji navika kupovine tih rekvizita. Cak i kad kupimo dres deci ne odemo da ga kupimo u ovlascenom shopu nego na buvljak kod baba Simane. Ako bi razlog, za promenu dresa, bila samo prodaja nasi bi mogli slobodno da igraju u dresovima sa pocetka veka a ima klubova koji bi mogli da igraju i u onima u kojima su osnovani! Treci razlog je moda. A realno gledano ovi dresovi nisu ni lepsi ni ruzniji od nekih predhodnih. Uostalom kakav god da naprave nekome ce biti lepsi a nekome ruzniji.
D

Dzo.Black

pre gotovo 3 godine

Miljkon i Jojara su mi najrizicniji :))