Samuel Umtiti (©Reuters)
Samuel Umtiti (©Reuters)

Umtitijevi problemi se nastavljaju: Nije prošao lekarske preglede u Renu

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.07.22. | 09:15

Francuz i dalje u Barseloni

Karijera Samjuela Umtitija strmoglavo pada. Pre četiri godine bio je svetski šampion sa Francuskom, a sada nije uspeo da prođe lekarske preglede u Renu.

Katalonska TV3 piše da je klub iz Bretanje odustao od pozajmice 28-godišnjeg štopera jer njegovo fizičko stanje nije na maksimumu. To znači da će Barselona morati da potraži novu opciju za, makar privremeni, rastanak sa fudbalerom kog je 2016. platila Lionu 25.000.000 evra.

Izabrane vesti

Upravo su Umtitijev bivši trener Bruno Ženesio i nekadašnji sportski direktor Liona Floran Moris želeli da obnove saradnju sa defanzivcem, ali po svemu sudeći - ništa od toga. Agonija se nastavlja i za njega i za Barselonu, koja uveliko pokušava da ga se oslobodi.

Povrede su značajno uticale na Francuzovu minutažu u katalonskom klubu, a po dolasku Ćavija na klupu saopšteno mu je da se na njega definitivno ne računa. Prošle sezone odigrao je tek jedan meč,

I pored toga, Umtiti je zimus pristao na smanjenje plate kako bi se stvorili finansijski uslovi za dolazak novih igrača, međutim, novim ugovorom Barselona ga je vezala za sebe na još četiri godine. Obradovali su se Katalonci ponudi Rena da ga angažuje na jednogodišnju pozajmicu, uz plaćanje polovine njegove plate koja iznosi 4.000.000 evra, ali - ispostavilo se - uzalud... Iako je Renu potrebna zamena za Najefa Agerda koji je prodat Vest Hemu za 35.000.000 evra, Samjuel Umtiti neće biti taj.

Na vest o neuspešnim lekarskim pregledima, francuski štoper oglasio se zagonetnom porukom na društvenim mrežama.

"Kada laž ide liftom, istina dolazi stepenicama. Potrebno joj je više vremena, ali uvek stigne", napisao je Umtiti.


tagovi

Samjuel UmtitiBarselonaLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara