Foto: Napredak
Foto: Napredak

Đuričković pojačao Napredak: Plej-of, pa borba za Evropu

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.09.21. | 17:28

Iskusni fudbaler pojačao Kruševljane

Napredak iz Kruševca će predstojeće takmičarske obaveze dočekati jači za Petra Đuričkovića, iskusnog veznog igrača koji je danas na stadionu pod Bagdalom potpisao jednogodišnji ugovor. Fudbaler koji je od kraja prošle sezone i isteka saradnje sa Radničkim iz Niša slobodan u pronalasku nove sredine među Kruševljanima je zadužio dres sa brojem sedam, a u novoj sredini će imati priliku da sarađuje sa Milanom Đuričićem Đumijem, strategom koji je imao priliku da se uveri u Đuričkovićeve kvalitete tokom saradnje u Nišu.

Kruševljani su pri ozvaničenju saradnje istakli da je vezni fudbaler koji je bio član Crvene zvezde i Partizana bio njihova velika želja, a 30-godišnji vezista prilikom promocije sumirao je prve utiske.

Izabrane vesti

"Drago mi je što sam pod Bagdalom i nadam se da ću dati značajan doprinos još boljim rezultatima Napretka. Učinak na domaćem terenu u ovoj sezoni je fantastičan, nadam se da će ta serija potrajati i da ćemo početi da donosimo bodove sa gostovanja. Najvažnije je da se domognemo plej-ofa, naravno sa što boljim saldom, pa da potom krenemo u borbu za jednu od evro viza", istakao je po potpisivanju ugovora Đuričković.

Pouzdani vezista priliku da debituje će imati već u petak od 16.55 časova kada u Kruševcu gostuje Radnik, a Napredak će na petoj utakmici pred domaćom publikom pokušati da održi stoprocentan učinak i stigne do sume od 15 bodova. Posle sedam kola Đuričićevi izabranici kao domaćini imaju maksimalan učinak, dok na strani još nisu osvojili ni bod.



tagovi

Petar ĐuričkovićNapredak Kruševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara