Komentari na vest

Uroš Kabić u Seriji A! Završena pozajmica u Torino sa otkupom od 2.000.000 evra

V

Vala

pre 3 meseca

Ovaj kabić nije igrao ni u jednoj zvezdi a ovamo ide u Torino pa verovatno ima sigurno mesto na klupi mali nema pojma!!!!
m

milo123

pre 3 meseca

menadzerski klub. da pevamo ako ga otkupe. srecno.
н

нс бој

pre 3 meseca

Вратиће га назад и послати две пице гратис.
R

Ratatui

pre 3 meseca

Koliko je nas fudbal smesan, pa to nema nigde. Nije ni cudo sto svi igraci brze-bolje hoce da beze odavde.
M

Markan77

pre 3 meseca

A ko ce igrati ? Ndiaje, Kanga i Spajic ? Jadno !
S

Sovica

pre 3 meseca

Dečko je operisan od fudbala.
O

Ok

pre 3 meseca

Terzicu koliko jos klinaca moras da prodas da isplatis Izraelca. Cefnulo se tebi i Mrkeli. Poltroni deda Dzaje. Ima li neko posten da trosi narodne pare. Trubio si o milionima za Bukarija koji ne igra odbranu ili Ivanica koji to isto radi a prodajes buducnost kluba zarad placanja tvog cefa. Pa nije te niko pitao za njih. Izraelca koji je pored terena izigravao mudraca da platite ti i Mrkela iz dzepa i da prestanete da se talite na izbeglicki kamp. Kakvi bre Koreanci. Ti i Mrkela u Koreju. Nije Zvezda OFK pogledaj tribine sve je manje pravih navijaca. Ostao ti od buducnosti kluba samo Lucic i njega ces pretopiti. Razvijas talente onog Djigu koji ne zna gde se nalazi. Kog stranca ste prodali ostaju do penzije tu jer ih niko nece. Strucnjaci potpisali kapacitete da imaju kvalitet igrali bi po Evropi.
v

vs vl

pre 3 meseca

Stvarno misliš da se Džajić nešto pita
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Bahara su otpustili navijači i hteli Miloja. Sad oni nek plate Bahara.
v

vladaa

pre 3 meseca

Ogadise mi Zvezdu terzici ekipa ! Uprava napolje !
P

Podrzavam prodaju

pre 3 meseca

Falim te boze kad su ga prodali i njega i onog sebicnog Mitrovica i Kangvu jer su to sve igraci za Javor a ne za Zvezdu i LS,tako da podrzavam potpuno ovu odluku Terze i nase uprave na se napravi velika cistka u klubu i da se odstrane svi igraci koji nemaju kvalitet za Zvezdu a imaju ogromne plate koje stete klubu!
1

1.2 mil u plusu...

pre 3 meseca

KUPILI GA ZA SAMO 800K A PRODALI ZA 2.MIL...ZNACI CISTA 1.2 MIL ZARADA STO JE SASVIM OK!👍
L

Lzaros

pre 3 meseca

Nije bas tako, dobio je na ruke pare on, menadžeri, plata i +smo dali Vosi Radulovica za dzabe!! Koji je 3 x bolji igrac od njega
m

mita i trta

pre 3 meseca

on i jeste za bikove
D

Delija sa Severa123

pre 3 meseca

A koliko je bila njegova plata,troskovi,stan,menadzer,koliko ide Terzi i ekipi? Od tih tvojih cistih 1,2 miliona na Zvezdin racun i Zvezdi ako legne 500 hiljada, a nece ni toliko. Napadali 2,3 mesto u grupi lige sampiona,5 meseci kasnije prodaju sve zivo samo da prezive do leta i da rasterete roster od 35 igraca... dovodjenje svega sto pokaze i malo neku klasu i prodaja za iste ili malo vece pare.. cisto sibicarenje... prodaja klinaca posle samo 6 meseci profesionalnog fudbala jer su pukli odavno sve pare i duzni su ko zna kome i koliko uz pricu da ako igrac od 18 godina ostane 2,3godine da mu se gubi vrednost kao recimo Erakovicu... lazi oko ugovora i isplate Baharu,tuzbe... jadni mi navijaci Zvezde kad ova uprava i onaj na celu sa njima sjasu iz fotelja...
B

Bane15

pre 3 meseca

Nismo mi jos nista prodali..ne spinuj
@

@1.2 miliona..

pre 3 meseca

a platu mu ne racunas koju je imao kod nas?
S

Slavuj

pre 3 meseca

Da je obavezan otkup to bi pisalo, a ovako to je sve na dugom štapu. On se nije pokazao ni u našoj ligi kako će u Seriji A. Vjerovatno procenat ide i Vojvodini. Menadžerski igrač .
b

bro

pre 3 meseca

Igracki kadar se morao rasteretiti u svakom slucaju
G

Gervinho

pre 3 meseca

Bato da bi igrao kod ovog jurica moraš baš da se iscimas
@

@lpta je okrugla

pre 3 meseca

Nije Vojvodina odbila pre tačno 2 g 2.5 m evra od Torina. Odbila je sa joj plaćaju 3 g u ratama. Tad je bio veliku talenat i na tom je stao. Bolonja je odustala od kupovine Kabića pre 7 meseci jer je gledala kako se ponaša na treningu terenu van terena. Ne profesionalno. Zato se i povređivao plus preležao mononukleoze. Trebalo je neko da ga savetuje kako psihofizički da se povrati jer talenat je10 posto ostalo je samo vežžbanje i ponavljanje dobrih igara a ne samo dva put godišnje
S

Sale brat

pre 3 meseca

Cabica je torino hteo pre godinz dana , ono sto je tragedija kod nas da trpimo dunstere i penzose neke godinama placamo parama koje nigde ne mogu da dobiju, a decka prodajemo bez da je dobio ozbiljnu sansu, mali ce napraviti ok karijeru
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

ovo je primer da je danas imati menadzera nazalost je bitnije nego kakav si igrac . Pre 6 meseci igrao i nisu mogli da ga prodaju .Zadnjih 6 meseci igrao na jednoj zurci i nista sem toga i evo uvalise ga za 2 miliona .
e

edo555

pre 3 meseca

Steta za ovog momka,mislim da ce ekplodirati u torinu ukoliko mu daju sansu.Mrkela iskljucio mogucnost prodaje Kabica u opticaju je samo pozajmica rece.Kad kaze da se zove Mitar Mrkela ne treba mu verovati.Odlazi stetocino vise iz ZVEZDE

Proficap

pre 3 meseca

Jel ima neki igrac ispod 30 godina kijeg ovi nasi nisu prodali? Buducnost za velike evropske uspehe, idemo redom: Nedeljkovic, Mijatovic, Kabic, Mitrovic, onaj mali stoper sto je u Spaniji, Sljivic. Od sve te buducnosti, ostade Sljivic. Kakvo je ovo peglanje, kakve su ovo kombinacije? Sta rade bre ovi ljudi?
p

patuljasti zlotvor

pre 3 meseca

sta rade ...? pa kroz ovu decu pravis pare da sutra dovedes nekog svog kulibalija, endinedajea, odadu...tako se baki pravi kinta .OFK je u naletu sta mislis kako ??
I

Iz sljivika

pre 3 meseca

Očekujem povratak Gobeljića i Srnića, možda i Pešića.
G

Gost4435

pre 3 meseca

A pavkov
E

Eeeee

pre 3 meseca

Dobro za tog momka da je pobegao iz tog kluba , Matić je u pravu Zvezdu i partizan svako normalan mora izbegavati .
T

Trebali su

pre 3 meseca

Lucica mesto Kabica nekom uvaliti da nam prekine zivce kidat sa njegovim bezpotrebnim silovanjem lopte i sebicluku.Ako ga nisu dosada naucili da je fudbal kolektivni sport nece nikada.
L

Lopta je okrugla

pre 3 meseca

Vojvodina odbila 2,5 miliona od Torina i onda ga prodala zvezdi za 800 hiljada.A sad ga ovi prodaju za 2 miliona a on nista nije pokazao.Ko je ovde lud?...Nije ni cudno sto me vise nema na Karadjordju.Sramota.
K

Kristina2

pre 3 meseca

Prodajte sve sto se moze prodati tj igrace koje niste vi doveli jer ove sto sze vi doveli kao pojacanja nece niko ni za dzaba da uzme ,lopovi!
p

patuljasti zlotvor

pre 3 meseca

aufiderzen & danke ....platishen un nemacke banke
F

Ffffovac

pre 3 meseca

Zasto ljudi Kabic sa pravom otkupa od samo 2 m? Pa decko je samo takav talenat ,kakvo bre krilo,kakvih 2 miliona? Sta sw radi ovo? Zasto ga niste dali na pozajmicu negde sa pravom otkupa od 5 makar ako vam je visak? Ili samo na pozajmicu negde gde ce da igra svaku?? . Torino igra kao Atalanta( A Kabic ce biti ofanzivni vezni ) On je mogao kod nas u buduce da menja Mirka Ivanica tu iza spica. Takvog talenta das za nista para u svetu gde se gadjaju sa milionima?. Zamislite samo da su gurnuli Kabica na pozajmicu u cempionship gde bi igrao svaku kod svog nekog tamo iz sveta fudbala? Pa samo slep ne vidi da je Kabic talenat i ako mu razviju fiziku samo,trcannje eto igrac od 15,20 miliona. Ili ga das Torinu i kazes 40 posto kad ga budete prodavali,nego ovo za 2 m! Ej 2 m hahhahah Sve prodali,ostavili camugane sem Bukarija ostali veze sa zivotom. I to ostali penzosi.
C

Cccc

pre 3 meseca

Zvezda ga platila 800000 € i ako ga Torino otkupi za 2 miliona Zvezda mora uplatiti Vojvodini još neki postotak pošto je dečko iz njihove škole znači samo će se vratiti uloženo.
m

macccko

pre 3 meseca

Decko ne ume dva puta da ispimpuje loptu levom nogom, kakvo crno pominjanje Ivanica?? Decko je igrac za prostor, linijski. nista vise
F

Ffffovac

pre 3 meseca

@macccko On da igra krilo? Za krilo je potrebna abnormalna brzina momak,plus sve drugo. Ako nema fiziku Komana,Salaha, tako tih. Pa mozda ti zvuci nerealno Ali Bukari ima pribliznu brzinu ako ne istu kao Salah( e ono drugo je sto sam reko na pocetku,to nema ni Kabic posebno, a Bukari za nase uslove top, i za male pare u evropi pokazao bezinu i ucinak) . Kabic je pravi ATM. Docice na Ivanicev nivo jos je mlad.
p

pedjast3

pre 3 meseca

Ajde navedi mi jedan primjer po kome je on talenat.Ne lupetajte!Mali nema pojma kao ni Mitrovic.Za pola godine ima da zavrse u seriji B na pozajmici,zapamti sta sam rekao.Sta vam je ljudi,kakvi talenti kad u nasoj ligi ne mogu odigrati nista ,ni poteza,ni driblinga,ni proigravanja u ovakvoj ligi pa pogledajte sta je npr.Robi u tim godimana radio u nasem dresu u ligi bivse Juge ,ne lupetajte!
Z

Zvezdanmafija

pre 3 meseca

Rade sve samo da upropaste tim i klub. Vec vidjen scenarijo. Izgleda da je pao neki dogovor. Da se radi cudno radi se. I slepac bi primetio. Pitanje je ko sve stoji iza ovoga i sta je krajnji cilj?
R

Ringeraja11

pre 3 meseca

Nece se taj naigrati kod Jurica. Mali nije svestan gde je dosao.
G

G line

pre 3 meseca

da probamo i Terzica da im protamo za koji evro?
P

Psi ho

pre 3 meseca

kada su uopste skauti mogli da vide potencijal da igrac placen 800k, sa tri nepune utakmice, vredi 2 miliona... kakve su ovo prevare
A

Ako v

pre 3 meseca

Već nisi upoznat, makar pročitaj komentare, mnogi su pisali o tome. Još dok je bio u Vojvodini, pratili su ga klubovi iz Italije.
@

@Ako v

pre 3 meseca

ako nisi skapirao procitaj komentar opet, kako mu je porasla cena a decko je u najmanju ruku stagnirao da ne kazemo nazadovao
E

Eseks

pre 3 meseca

Oni ga bre prate jos od kad je imao 16 godina
c

ciki123

pre 3 meseca

Odlično je na kraju Zvezda rasteretila igrački kadar. Otisli su Mitrović, Kangwa i Kabić, igrači koji verovatno ne bi imali nijedan minut u bitnim utakmicama, a već ovu zimu su doneli oko 2 miliona evra, s tim da sa otkupima na leto mogu doneti još 3 miliona evra + %. Nije malo inkasirati na 3 igrača koji ne bi igrali 5 miliona evra, pritom ih poslati u Seriju A i Jupiler ligu. Još da se finišira prodaja Mijatovića i dolazak Sremčevića i na kraju prelaznog roka se ima ne mogu reći jači, ali ništa preterano slabiji tim, sa optimalnim brojem igrača i plus od 20tak miliona evra u ,,kasi". Iako su svi nezadovoljni, mislim da se vidi napredak u poslovanju kluba od dolaska Marka Marina. Ono što mi je neka želja je da Vladana Milojevića nasledi u perspektivi Neđić ili Savić, pa da se u Zvezdi razvije još i neki perspektivni trener. Navodno se očekuje još i pojačanje na poziciji beka, Young-Woo Seol koji je standardni reprezentativac Južne Koreje i pokriva obe bekovske pozicije. To bi značilo da se na leto treba dovesti po potrebi levi bek ( ako se Radojević ne pokaže), levi štoper i pronaći odgovarajuće zamene u slučaju odlazaka Glazera, Bukarija i verovatno Hwanga. Glazer - Nedeljković- Spajić/Djiga - Dragović - Radojević(Seol)- Mijailović/Stamenić - Hwang - Bukari - Ivanić - Olayinka/Lučić - Ndiaye/Krasso

Aleksandar Trajkovic

pre 3 meseca

Fali nama napadac kapitalac i dribler. Hwang hoce da ide samo u lige petice, verovatno posle evrope. Ja mislim da bi zvezda trebala najvise da zagrize za stopera,beka,napadaca i makar uspe da nadje 2 kapitalca za par sezona. Ujedno nada da ce neki novi klinci pokazati klasu.
r

rovokopaci

pre 3 meseca

ciki 123..nisu ga rasteretili sto su hteli vec zato sto je kasa golo prazna . UEFA zatvorila prilive, Bahar pred sudom , igracima se duguje.sever ne trpi kasnjenje plate
М

Марлоне

pre 3 meseca

Е да хоће Лучића продати...
X

XD

pre 3 meseca

Ovako ste kukali i za Gavrića i za onog malog crnogorca što je u Vojvodini. Odličan posao i ovo i prodaja Mitrovića i Kangve. A vi što niste ni trafiku vodili gledajte Real.

ГОШЋА

pre 3 meseca

Kakvu li kombinaciju Zvezda i Partizan imaju sa italijanskim klubovima, kad nam svi mladi igraci igraju u Serii A
P

PedjaPFCCCC

pre 3 meseca

Cekaj Fudbaler koji je dovednut za 800.000 , odigrao 3 utakmice i kao posle 3 utakmice prelazi u Torino hahhahaahhaha dal je moooooguce
M

Ma videli

pre 3 meseca

Potencijal šta ti je. "Oštro" oko skauta.
J

Joy393

pre 3 meseca

"DOVEDNUT" Mislim, stvarno... Pa, ko da te shvati ozbiljno, druže?
M

Ma ja ba

pre 3 meseca

Sve prodaj niko nek ne igra sunce ti
D

Deno

pre 3 meseca

Ovaj prodao mladost ,a zadržao penzionere ,tri tima okrenuo u godinu dana.Terajte tog lopova ,jer na kraju će i Zvezdu utopiti.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 3 meseca

Već jeste brate. Samo što nam još niko nije javio.
B

Broj 1

pre 3 meseca

Kupi sebi klub u Šimanovcima pa teraj koga hoćeš.
M

MegaBot

pre 3 meseca

Dobro je da su ostali najbrži i najmlađi igrači. Očekujem još bržu Zvezdu na proleće. Možemo očekivati i napad na ligu šampiona pošto se iskristalisala ekipa, na proleće kada ode golman, Bukari i Dragović biće to sila
T

Tarantula

pre 3 meseca

Da je bilo sreće pa da golman nikada i nije došao.Boksovao je lopte u svoju mrežu,nijednom na vreme nije istrčao i spasio gol,a I ostaće upamćen što smo pod njim posle dugo vremena izgubili od onakvog partizana!
I

Immobile

pre 3 meseca

Torino je njega i ranije hteo nego je agent bio vrlo alav i tražio mnogo na ruke, inače je Torino sve sa Vojvodinom dogovorio. Dečko je ozbiljan igrač i ako dobije šansu pokazaće kvalitet vrlo brzo.
t

tuneki

pre 3 meseca

kako ce ga svi hvaliti za 6 meseci,pazite sta kazem
S

Sovica

pre 3 meseca

Verona i Torino kao da su na drogama. Dovesti Mitrovića i Kabića, dva momka koji su u svadji sa loptom, kvaliteta bez, to nisu čista posla. Definitivno problem sa glavom
S

Sovica

pre 3 meseca

Imaju li ovi iz Torina oči. Dečko je operisan od fudbala.
t

tuneki

pre 3 meseca

razbio mlade italijane i francuze pre 2 godine sto nije vise napredovao zavisi prvo od trenera pa i od njega
K

Kada ste

pre 3 meseca

Mogli vi pavlovica uvaljati onda svaki transfer ima smisla.
L

Lalegale

pre 3 meseca

Steta
A

Ab

pre 3 meseca

Eksluzivno : Rodić na meti Real Madrida 45mil..Milunović u Milanu 15mil... Kanga u Zenitu 20mil...Katai u Barseloni 18mil 20%...Spaiću propao transfer zbog tuče tražio ga Napoli...
M

Mnogo

pre 3 meseca

Si duhovit, još se smejem.
S

Stara poslovica

pre 3 meseca

Bolje golub na grani nego vrabac u ruci
R

Realno.

pre 3 meseca

Nekada se zvala Stara Dama, a sada zvezdina filijala!!
J

Jedna

pre 3 meseca

Od ružnijih frizura u fudbalu.

Srpski samuraj

pre 3 meseca

Kontamo da je tvoja jedna od najlepših, čim komentarises jednu potpuno nebitnu stvar, a uz to je i uvredljiv komentar!
Д

Драгиша Мишовић

pre 3 meseca

Да нам је лета прошле године дакле пре само шест месеци неко понудио да за ових пет играча инкасирамо преко 20 милиона евра 99% људи би прихватило а сад нам одједном не ваља...Црвена Звезда је узела 20милиона а играчки се није ослабила јер су свих пет продатих играча или били резерве или млади неафирмисани играчи ...е сад можемо да дискутујемо да ли би Недељковић израстао у репрезентативног бека и био још скупљи или Мијатовић експлодирао ...а можда би и утихнули као Митровић ,то је оно што нико не зна и не може да предвиди...у суштини Звезда је направила финансијски страшан посао
h

halo

pre 3 meseca

I od tih 20 miliona klubu će otići možda pola miliona ako budu srećne ruke. Ostalo se zna u čije džepove ide :)))
S

Sovica

pre 3 meseca

Bravo
U

Upravo

pre 3 meseca

Tako, ne tako davno. Igrači su odlazili za džabe, tužili klub, a najveći transferi su bili do 500 hiljada. Mnogo smo zaboravan narod.
V

Volim fucu

pre 3 meseca

Kukate kako dovodimo polovnjake iz inostranstava , a hvalite prodaju mladih talenata. Vama sendvicarima se ne moze ugoditi. Kad prodamo mlade ostaju izrabljeni polovnjaci. Gasi mo se samo to jos neznamo.
а

аман

pre 3 meseca

НИЈЕ ПРОБЛЕМ ПРОДАЈА,ГДЕ СУ ПАААРЕЕЕ????Ако си од 91 до Терзића имао дуг нпр 60 м,а при том видео Европу ниси,како онда сада (у НАЈБОЉЕМ СЛУЧАЈУ-У ШТА НЕ ВЕРУЈЕМ),може сада после колико ових година за редом ј ЛЕ,и ЛШ ,да дуг буде исти или (што је највероватније) још већи?! Само не слушајте Звезданове приче о реновирању, и колико нас кошта година... кад је тај истк доводио КУЛИБАЛИЈЕ и екипу. ... КАКО БРЕ ЉУДИ САМО МАЛО НЕ РАЗМИСЛЕ
2

20+ mil za 2 klinca!

pre 3 meseca

I posle neki botovi i strucnjaci iz fotelja kazu kako "ne zna" da proda Terzic igraca za vise od 5.mil haha..za samo 2 klinca Nedeljkovica i Mijatovica Zvezda zaradi 20+ miliona,to cak ni Dinamo nije ostvario u zadnjih 15 i vise godina,tako da hejteri psssst...🤫
D

Dodaj

pre 3 meseca

Tu i Erakovića, i on je nedavno otišao. Ove od milion, dva evra nećemo brojati. Ali se i tu dosta nakupilo.
h

halo

pre 3 meseca

Tačno, Dinamo ne uzme 20 miliona za 2 klinca, uzme 35 miliona za jednog. I najbolja stvar nešto od toga novca na kraju i završi u Dinamu, a ovih naših 20 miliona možemo da biramo da li će otići Terziću u džep, ultra kopu u džep ili direktno vrhovnom vođi u džep.
S

Sovica

pre 3 meseca

Od ostrašćenosti ne vidiš dalje od nosa.
@

@halo

pre 3 meseca

To je bilo za vreme Mamića, u zadnje vreme ništa. Pogledaj ovog što su prodali aeku, platili ga tri a prodali za 3.5.velika se frka digla oko toga.
i

iz 1 u x

pre 3 meseca

prodali Šutala u Ajax za 20.5 miliona
d

d. g.

pre 3 meseca

Prodaju Mijatovića i Nedeljkovića razumem. Razumeo bi i prodaju Bukarija. Sve ostalo ne razumem.
d

da se razumemo

pre 3 meseca

ovaj drugi deo ne razumes
z

zasto

pre 3 meseca

recimo u Engleskoj klubovi daju igracima preko 30-te godine ugovore na godinu dana.Prosto da se osiguraju i poslovno prodju dobro .Jedino kod nas Zvezda,tj. Terza zbog kombinacije starijim igracima daje visegodisnje ugovore.Ide nesto cudno,pa daj rasprodaj sve sto mozes.Bice ovde nekih iznenadjenja.
M

Muskronxxx

pre 3 meseca

A sad u smiraj prelsznog roka "bomba" na Marakani... Da se zamazu oci... Hahaha.... Nikada jaci transfer rok... Ali za koga... Stavljajte slemove.... Hahahah
M

Monteroo

pre 3 meseca

Pa nema tu sta niko nije dobio pare šalju ih na pozajmice ,ali gde torino da iskesira pare za igrača koji ni SLS nije igrao. Gde serija A za njega bi sarloa bilo mnogo..
S

Sladajac

pre 3 meseca

Kakva je to pozajmica ,na probni rad i plaćaju samo platu ako zadovolji tek onda otkup ugovora.Da smo ozbiljan klub morali bi da plate pozajmicu barem 500.000 evra.
g

gostgist

pre 3 meseca

da,bas ce da plate 500000 evra za polugidusnju pozajmicu za igraca koji gotovo uopste nije igrao u Zvezdi...veci je problem sto Italijanski timovi retko aktiviraju otkupne klauzule..serija A je vec dugo osiromasena,timovi uglavnom pozajmljuju igrace jedni drugima..Vrlo je upitno ima li Kabic kvalitet da koliko toliko tamo odigra....Zvezda i nije imala izbora,ovde sigurno nece igrati,njegova brzina protiv domacih bunkera malo znaci..ovako mu barem nece placati platu pola godine...
d

d. g.

pre 3 meseca

Prodati Nedeljković, Mijatović, Mitrović, Kabić Kangva. Rasterećuje se igrački kadar. Zato su tu Popović, Dragović, Milunović, Degenek, Spajić, Mijailović, Rodić, Kanga, Katai. Prosek 35. Možda je to po ukusu trenera. Nije mi jasno kad su se brže uverili u Kabićeve mogućnosti. Ovo meni ne sluti na dobro.
G

GostHilti

pre 3 meseca

Prodaju se zato što nadolaze novi klinci. Šljivić, Lučić, Knežević, Kavić, Mitukljić braća, Vuk radojević,Maksimović..
S

Samo napred

pre 3 meseca

gerijatrija punom parom radi
S

Sf

pre 3 meseca

Dobar posao. Ništa od ovog malog.
D

Ddsdd

pre 3 meseca

Zato je Miloje I postavljen za trenera, Uz duzno postovanje prema svima koji su zeljno prizeljkivali to… Pozz
D

Dusanrsrs

pre 3 meseca

Ne razumijem koja je cijena pozajmice ?
S

Salamander

pre 3 meseca

Čemu pljuvanje? Šta ste očekivali? Nedeljković i Mijatovića u ovom trenutku vrede za koliko su prodati, na leto ne bi vredelo toliko. Faktor LŠ. Mitrović, Kangva i Kabić takođe nisu igrali, a i to što jesu, nisu se pokazali. Šta ste očekivali? Da vrede po 5 miliona? Da ostanu i da greju klupu? Kako da se otvori mesto za Šljivića i Nedeljkovića ako ostane Kangva? Jeste, Mijailović i Kanga su matori, ali za našu ligu su tate, a i ne verujem da će Kanga sledeće sezone da ima toliko minuta. Krila? Imamo 3, Lučića, Olajinku, Bukarija. Eto prilike za malog Maksimović. Na Kataija i Rodića ne računam, oni igraju poslednju polusezonu. Navodno dolazi neki Hvanov sunarodnik na poziciji desnog beka i to je to. Zvezda da izbaci opet dva klinca kroz Evropu kao što je Nedeljkovića i Mijatovića da pevamo. Radojević, Šljivić, Knežević, Stamenić, Maksimović, Sremčević.
E

Eseks

pre 3 meseca

Slazem se sa vecinom stvari ali ostaje ono najvaznije: Gde ce zavrsiti pare...
O

Ojo

pre 3 meseca

Ostaše penzosi
B

Blekston

pre 3 meseca

Kako je krenula rasprodaja ni kafe kuvarica nije sigurna .
V

Vlada79

pre 3 meseca

Posle svih ovih prodaja, dve stvari su sigurne, da Zvezda nema para i da je Bahar ipak tuzio Zvezdu koja mu hitno mora isplatiti dugovanja. Ajde da kazemo da je realno da prodas Nedeljkovica i Mijata jer su ponude za nase uslove dobre ali da Mitrovica gurnes za sitnis i uzmes manje para nego za ovog koji je odigrao par minuta, to je vec za razmisljanje. Na sve to, ostaje ti Ndaje, koji vola ne moze da ubode i gomila penzosa koji mogu da izguraju jos ovu polusezonu i to je maksimum. Definitivno para nema, to je 100% sigurno!
P

Podrzavam

pre 3 meseca

KUPILI GA ZA 800K A PRODALI ZA 2.MIL...CISTA ZARADA OD 1.2 MIL STO JE SASVIM OK!👍
A

Archie

pre 3 meseca

Kakva čista zarada 1,2 miliona kada Vojvodini idu i procenti? Plus da ne zaboravimo da je Zvezda Kabiću dala 300 000 samo za potpis.
a

aaaa

pre 3 meseca

nije prodat no moguc otkup kojeg sig nece biti. eto njega jun lučani
T

To je

pre 3 meseca

to sada Zvezda ima ozbiljne Sanse da osvoji prvenstvo.
n

no name_

pre 3 meseca

Ne razumem baš ovo logiku da se drpa od manjih klubova, i onda da se prodaje dalje manjim klubovima u ligama 5. Čist kriminal. Okej ako "blizanci" dovedu igrača pa taj igrač bude 5 sezona u timu, ili ajde ako su blizanci odskočna daska da posle 1 sezone, igrač predje u Real M, Barsu, Man City, Juventus- ali to bi značilo da je to talenat koji se retko vidja. Mada ovo radi C.Zvezda, ako je Partizan radio više ne radi. Em nestručnost, em kriminal. Bože sačuvaj.
J

Jedan

pre 3 meseca

Od glupljih komentara, znači Zvezda može dovoditi igrače, ali da oni kasnije idu u najveće klubove. Šta sve ovde čovek može pročitati.
E

Evo vidi

pre 3 meseca

Klanbc i Ado su bili zelja Dejana Stankovića i zato su dovedeni. Onda je dodao Bahar i nisu mu se svidjali ni jedan ni drugi igraci i ko zna koji Jos. I tako krenu igre bez granica jer je i Bahar imao svoje zelje i dovedeno je Jos igraca. Milojević je prinudjen da prevrtala jer se ni njemu ne svidjaju svi igraci a mora i platni fond da se rastereti. Tako da promena trenera dovodi do prekrajanja sudbine mnogim igra ima.
n

no name_

pre 3 meseca

@Jedan Kako ti to lepo formulišeš. Može C.Zvezda sve samo još da se preseli u Severnu Koreju po ukusu navijača kao što si ti. Zna se da kad je Terza dovodio igrače u OFk, nije plaćao manjim klubovima ni evro. Zna znanje magija a nema štete. Kad naš manji timovi prodaju igrače blizancima to sigurno znači neka usluga. Na pr Stefan Savić kao igrač odbrane je trebao Partizanu za Ligu Šampiona 2011 i to tek kad su prošli kvalifikacije. Znam da ste cigani kao ti pisali da je prelazak Fejse u Fk Partizan kriminal. Malo je Fejsa je proveo u Patizanu samo 2 godine.ali posle toga Partizan to nije radio. Nema interesa Vojvodine, Novog Pazara, Čukaričkog da prodaju igrače bliznacima, osim ako nije neka usluga. Više para će zaraditi ako prodaju u Evropu. Ali objanavati takvim kao ti, pa tebi je uzor mafija, pa se buniš.
n

no name_

pre 3 meseca

Ne razumem baš ovo logiku da se drpa od manjih klubova, i onda da se prodaje dalje manjim klubovima u ligama 5. Čist kriminal. Okej ako "blizanci" dovedu igrača pa taj igrač bude 5 sezona u timu, ili ajde ako su blizanci odskočna daska da posle 1 sezone, igrač predje u Real M, Barsu, Man City, Juventus- ali to bi značilo da je to talenat koji se retko vidja. Mada ovo radi C.Zvezda, ako je Partizan radio više ne radi. Em nestručnost, em kriminal. Bože sačuvaj.
i

ivko svemirko

pre 3 meseca

Kazu da su i domara poslali na pozajmicu FK Brodarac do kraja sezone... Ja se samo nadam da neće uspeni da pobegnu kad krenu da beže
O

On

pre 3 meseca

Će kao da zameni Radonjića, ako su ovi u Torinu normalni, ali Zvezda prošla bogovski.
z

zterzic

pre 3 meseca

Velika dugovanja u prvom timu i omladincima prodaju svakog za koga stigne ponuda
8

8 Titula

pre 3 meseca

Bolje se zapitaj zasto je vas vucelin zamenik izjavio da vas jsd duguje preko 100.mil i da je pred totalnim bankrotom a da vasa uprava na celu sa vazurom to krije od javnosti,i zbog tiga su vam i struju i grejanje gasili pre par meseci pa sad pridajte sve sti valja od prvog tima da bi izbegli bankrot,o time vi treba da brinete!
P

PVazurić

pre 3 meseca

Obič a laž. Gledaj svoj raspali klub partizanček. Zvezda je uzela 30 miliona evra od LŠ. od juna meseca je prodala Igrače za 13 miliona evra, kada su otišli Pešić , Eraković itd..... I sada 9 miliona za Nedeljkovića plus 10 za Mijatovića , 2 miliona Kabić, Milion i 300 hiljada Mitrović, Kangva pozajmica 500 hiljada plus otkup na leto milion ipo. Pa ako si pismen saberi. VIŠE OD 67 MILIONA EVRA OD JUNA DO JANURA SINE MOJ. I vi bankroti jedni kojima država plaća licence i oprašta dugove za porez i struju pričaš da Zvezda nema para za plate. Koja je to boleština i prljava laž, imaš li stida i mozga. Gledaj s oj raspad crćićete od muke. Nema para toliko da za 2 miliona evra dovodi klinca iz naše lige i još toliko za reprezentativca J Koreje. Eto time je sve rečeno o tvojim lažima. A, sad pali odavde. Boli vas Terzić toliko da i kad spavate mislite na njega. Voleli bi da ga nema znamo to.
p

putuj igumane

pre 3 meseca

Pitajte stamenica i ostale strance
V

Vojvodinaš ja

pre 3 meseca

On od talenta nema ni T! Sve sto ima to je njegova fizika na zalost to nije dovoljno, potpuno nerazumevanje igre. U mladjim kategorijama je njegova prednost bila upravo neverovatne fizicke karakteristike onda je dosla seniorska konkurencija gde je vecina igraca vec na tom nivou a njegova tehnika je na nuli da se nosi sa sada vec jacima od njega. Zelim mu svu srecu a bas ce mu trebati.

Aleksandar Trajkovic

pre 3 meseca

Osim Ivanica to je to. Sad analizatati sve ovo. Pod 1 imali smo previse igraca na platnom spisku i po meni je okay. Zaradilo smo preko 27 m evra. Sad da li je neko iz drzave reagovao i trazio da se plate i dugovanja prema drzavi koja su zastarela videcemo za godinu dana. Al cinjenica da zvezdi fale kapitalci ljudi koji mogu da rese utaknicu. Ivanic je verovatno jedan od njih sa kojim nema greske. Bukari, Katai su takodje al sa njima ima i druga stetna strana da mogu biti i pogubni za tim. Hvang je igrac petice radilica al nije ta osoba koja ce resavati utakmice. Ok sad ce klinci moci da igraju konacno smo smanjili broj igraca. Sve lepo. Kad bi uboli 2 kapitalca koji bi ostali u zvezdi 2 sezone to bi bio napredak. Istina koje grobare boli da i sa ovim timom imamo duplo vece sanse od njih za titulu. I plakace jos mnogo.
R

Raspitin

pre 3 meseca

Evo jos jednog znaka da nase poslovanje ove zime “dokazuje” da je “odluceno” da titula bude prepustena partizanu i da oni sigurno obezbede Evropu (grupnu fazu LE ili LK) a samim tim i par miliona prihoda kako ne bi drzava vise morala da im placa licencu i dugove, a da se kod Zvezde promeni uprava jer je terzic vise puta rekao da ide kad ne budemo sampioni… Ovaj prelazni rok im je dato da divljaju i da napune do vrha svoje i tudje dzepove, a da od leta postave nove “neukaljane ili manje ukaljane” kadrove jer prava Zvezdasla publika ove vise ne moze da smisli sto se vidi po poseti na tekmama… A sto se tice Evrope igracemo kval za LS i imamo sigurnu LE sto je taman po nasoj meri…
K

Krk

pre 3 meseca

Ne LUPAJ brate,molim te!!!
P

Pa

pre 3 meseca

Baš je sad bliža tituli. Rasteretiš se igrača, koji ne igraju, a takvi ti samo nervozu stvaraju u svlačionici. Nema ništa gore, nego imati nezadovoljne igrače. A ne mogu svi igrati ako imaš 40 igrača.
k

kdkdkd

pre 3 meseca

prodadose nedeljkovica,mijatovica,mitrovica,kangvu i kabica jos se ocekuje pridaja bukarija i glazera i onda mogu milun,rodic katai i ekipa da rokaju,jedino im je spas sto je partizan nikad gori te titulu ce uzeti ali evropa ce biti misaona imenica pogotovo sa novim sistemom takmicenja a kad se popada sa poenima na Uefa listi liga ce moci malo vise da se namjesta od sadasnjih 2 meca po kolu jer niko nece obracati paznju na nju
В

Втб

pre 3 meseca

А ти би да играмо Европу са Кабићем, Кангвом и Митровићем?! Продаје Недељковића и Мијатовића остављају простор за дискусију, а ови пањеви је довољно што су скинути са платног списка.
G

Goss

pre 3 meseca

Kakva rasprodaja ko u lidlu
A

ApsolutnoJa

pre 3 meseca

Ja ne vidim smisao ove transfer politike, evo ne znam svega mi, samo penzioneri nam ostadose
C

CCC....

pre 3 meseca

Gledacemo Kangu i Micka i Rodica,hororcina
T

Tuneki

pre 3 meseca

Isti tip igrac kao Radonjic, Beskrajno talentovan, i beskrajno da ne kazem sta
p

postic

pre 3 meseca

Radonjic je za njega ronaldo
Z

Zaza Paculia

pre 3 meseca

Ja kad sam ga video na debiju da podignutom kragnom, sve mi je bilo jasno.
g

gost77

pre 3 meseca

mora da se prodaje 40 igraca pod ugovorom a para nidje, ni jedan transver nisu namestili sa igracima koji vuku milionsku platu, ove klince su prodali da bi imali da placaju plate do leta i da klub funkcionise inace tuzbe i ako ne udju u ligu sampiona katanac, dug veci nego sto je bio a monitoring uspesan sa racunima u nemackoj, da li ste se zapitali zasto u duele ulaze mekano i ne trce pa kasne im po 2-3 plate nece da rizikuju povrede
v

vladaaaaa

pre 3 meseca

ko koga ovde j..e,nije mogao da igra u Zvezdi igrace u Seriji a,kakve su tu langarije i kriminal sa menadzerima bog samo zna
d

dzhoni

pre 3 meseca

Pitaj genijalce u Vojvodini koji su mislili da je isplativije prodati Kabića zvezdi za 800K, nego Torinu za 2,2 milona €.
V

Veljko9

pre 3 meseca

Veci maneken od Radonjica hahah.. Ne vidim da ovo radi kao i sa Radonjicem.
S

Srednje mator

pre 3 meseca

Duze sam ja bio na travi Marakane(posle Bajerna),nego ovaj momak.
V

Volim fucu

pre 3 meseca

Sale 50%. Jos stadion , Mrkelu i ovog kobajagi predsednika da proda i ćaooooo CZ. A navijaci pusice , cute i uzivaju, botovi ga hvale.
m

metalika moj dobar

pre 3 meseca

ovi prodadose sve zivo...kafe kuvarica se pritajila u ostavi strah je . Sta bi sa onim poslujemo dobro nismo u finansijskim problemima ??
Z

Zaza Paculia

pre 3 meseca

I pored svega toga mi i dalje imamo 50 profesionalaca na platnom spisku. Ovoliki igracki kadar nema Siti sa svim svojim timovima.
N

Nemanja8989

pre 3 meseca

“Navali narode! Jos malo pa nestalo! Totalna rasprodaja,na kupljena 2-treci gratis!”🤣 Sta rade ovi ljudi od ovog kluba,kakav su ovo vasar napravili,JEZIVO…
B

Blaki

pre 3 meseca

A kad će prodaja Kataia,Miluna,Rodića...
З

Збиља

pre 3 meseca

Кеш, колица, лаганица! 🤑👺 Лова до крова, кров у подруму.🤩🤑👺
P

Pakal II

pre 3 meseca

Uprava još samo nije prodala mene i pokojnu Rahelu Ferari
N

NIJE - NEGO

pre 3 meseca

"Reče mi jedan čoek na jednom mestu, kod jednog čoeka, jednu stvar, ne mogu ti reći đe, odma' bi se setio koji je..."
G

Gostgost

pre 3 meseca

Nasa uprava je genijalna. Prodaje sad dok traje prelazni rok svuda, a onda kad se zavrsi, mogu na miru polako da dovode od ovih koji su ostali, kao i letos sto su uradili sa Djigom, Hvangom i Endiajeom. Videli smo koliko uspesno je to bilo.
O

Objektivooo

pre 3 meseca

Bas ce se naigrati tamo na pozajmici ako nije za Zvezdu i Vojvodinu(tako kazu slaninari) a za Torino ce igrati...
4

4569@

pre 3 meseca

Ovaj momak izgleda ima bas dobrog menadzera jer iskreno ono sto sam vidio u dresovima Vojvodine i Zvezde me uopste nije odusevilo
4

474747

pre 3 meseca

Nije im odgovarala dinamika placanja za 2.500.000 mil,a odovaralo im od Zvezde 800.000 koje jos nisu dobili,Zanimljivo
G

Gallina

pre 3 meseca

hocete li ostaviti i jednog mladog igraca koji vredi?
B

Baxter88

pre 3 meseca

Radivojevic, Sljivic, Knezevic, Lucic, i stize Maksimovic polako, cemu sluze Kabic i Mitrovic?! Bezvredni i neupotrebljivi totalno, odlicna prodaja, koliko god samo da se rastereti budzet!
Х

Ха ха

pre 3 meseca

Браво за управу! Ово је невиђено у фудбалу! Можда негдје у Африци постоји оваква управа, не знам, нисам испратио... Мафија нам води клупски, али репрезентативни фудбал и то је то.
d

djdodja

pre 3 meseca

Voša odbije 2.5M zbog dinamike placanja od Torina i sledeće leto prihvati 800k od Zvijezde.
G

Gost 2

pre 3 meseca

Ok koje Zvijezde ? Jel moze neko vama braci od preko Drine jednom da utuvi u glavu da Imenice ne zavise od narecija!? Jel si cuo nekada nekog iz Srbije da Zeljo zove Zeleznicar?ili mozda Rijeku Reka?
l

lol12

pre 3 meseca

Ljudi hocemo li mi ostati sa dovoljno igraca za protokol?! Ne daj Boze da nam se povredi Bukari najbrzi ce nam igrac biti Katai.Od krila ostali Bukari,Olayinka i Lucic.A bodovno zaostajemo za partizanom.Nije problem prodaja Kabica koliko je problem prodaja 10 igraca odjednom a 0 dovodjenja.
6

665555

pre 3 meseca

Ima sasvim dovoljno igraca na tim pozicijama Kabic i Mitrovic svejedno nisu imali neku minutazu.
N

News

pre 3 meseca

Zvezda pod ugovorom ima preko 50 igraca tako da nema problema
A

Aco CZ

pre 3 meseca

Braca Mituljkic.
l

lol12

pre 3 meseca

Bracs Mituljikic su korisni koliko i Slavoljub Srnic.Ja nabroja 3 krila pa ti mi reci ko je to cetvrto kad vec imamo toliko koliko ti kazes.Sve neki igraci na poziciji 10,nijedno brzo i prodorno krilo.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

@lol Pun tuki smo imali od prodora Mitrovića i Kabića pa će nam faliti.