Komentari na vest

Urošević podvukao crtu: Uprskali smo! Nikom nije teže nego nama, ali ovo mesto nismo zaslužili

I

IskreneCestitke

pre 11 meseci

Čestitke kapetanu potonule partizanske lađe Urketu kapitenu na istorijskom uspehu u nikada težoj sezoni:) U pravu je da četvrto mesto partizani nisu zaslužili i da bi realnije bilo osmo ili deveto, ali neka ostane u svom voljenom klubu i sledeće sezone može da ostvari realniji plasman:)))))
r

ranGo

pre 12 meseci

Istina je to mesto niste zasluzili... trebali ste biti mnogo nize ....

Lopine

pre 12 meseci

To bi trebalo Urosevicu da kazes svojim saigracima koji su pravili nevidjene kikseve i onima odozgo zalicio si na igraca prosle sezone dao si i nekoliko lepih golova jedan je bio Zvezdi u finalu kupa ali to je to u godinama si vec i trebalo bi se povuci iz Partizana ali i takav si mnogo manji problem od drugih.
S

SashaNbgd999

pre 12 meseci

Čaki Kulibali, zamišljam njega na levom beku u Kataru, kakvo bi to punjenje do čepa bilo!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,

pre 12 meseci

Tačno Uroševiću , ovo mesto niste zaslužili, zaslužili ste da budete na 6. mestu.
z

zui

pre 12 meseci

Koja saks kada igra za Partizan..osim ovih tamnoputih igraca...stavljam ruku u vatru da ne prolaze kvalifikacije za "konfekcijsku" ligu...bravo za TŠC i Čuku...samo bez respekta u Evropi i to je to..
a

arroyo

pre 12 meseci

kako je zivnuo fudbalski klub cim su se grobari vratili iz kaunasa, pa ovo je prelepo
m

meniii

pre 12 meseci

drago zbog tebe,eto...jer si mnogo iritantan i besan
t

turista

pre 12 meseci

precenjeni igrači, četvrti su mogli i omladinci da budu
n

nR

pre 12 meseci

Rece Urosevic i ode na splav. U ove price mogu samo deca i Zvezdasi da poveruju. Normalan svet ne.
Б

Бфнснс

pre 12 meseci

Повлачиш ти црте увелико, бахатиш се за десетку..
H

Hermano7

pre 12 meseci

Navijaci vam porucuju da budete uz navijace i da se distancirate i bojkotirate trenutnu upravu kluba. Sve ostalo su price za mala deca
S

SB

pre 12 meseci

Ovaj Urosevic prica kao da 6 godina nismo videli titulu. Covece nije samo ova sezona katastrofa, zadnjih 6 su.
N

Nenad B.

pre 12 meseci

Nisi ti zaslužio da nosiš dres Partizana, a kamoli kapitensku traku. Tim i igrači koji izgube 11 bodova na svom terenu od onih koji ispadaju iz lige ili se bore za opstanak (Spartak, GAT, Surdulica, Kolubara) treba da se sakriju u mišiju rupu i ne iritiraju navijače svojim nebuloznim izjavama. O (ne)stručnom štabu i lopovskoj upravi da i ne govorim. UPRAVA NAPOLJE !!!

Sakur

pre 12 meseci

Joj jadni vi,verujem da je vama najteze,jeste se mozda odrekli koje plate za amatersku igru,ovaj lik ne moze nigde drugde da igra sem u ovom okupiranom Partizanu
N

Nele 007

pre 12 meseci

Jaka ste vi sila pa mora da vas okupiraju... hahahaha...vi ste duplo golo pa zato i igraju ovakvi u partizanu
m

matori delija

pre 12 meseci

U pravu si. Ovo stvarno ne zaslužujete. Dobro si ovo rekao.
i

izgleda

pre 12 meseci

Povukao crtu, sta vam je? Decko bolje igra uz liniju
G

Gost123

pre 12 meseci

Upravo ste tamo gde ste kao klub, navijaci, i fudbaleri, i zasluzili da budete........
m

mire334

pre 12 meseci

I vi cete. Uskoro!
p

podesen

pre 12 meseci

Kupi prnje ,ti u Radniku iz Surdulice ne bi bio prvi bek.
s

slavuj

pre 12 meseci

Katastrofalna sezona za sve osim za VV, Zečevića, Ćurkovića i ostalu bagru koja se drži fotelja kao da je sam život u pitanju. Čitam da su poslali nekog advokata čak u Ugandu da ugovara dolazak talentovanih u Teleoptik. Čestitam, kakav iskorak , to će nas spasiti. Bitno je dovesti igrača kao što je Vranješ , osvedočeni ciganin, poznatiji po aferi sa pjevaljkams nego po fudbalskom znanju, koji ima 34 godine. Sve ovo do sada nije dovoljno da neki odu milom, a ni silom. Dobili smo doživotno rukovodstvo dovoljno samo sebi, bez podrške navijača, sa ogromnim dugovima, ali koga briga za to. Bitno je da se pozicije očuvaju po svaku cijenu, taman da nikog nema na stadionu, što njima i odgovara. Tim bez kvaliteta i struke, gdje je osnovna kvalifikacija , ja volim klub i Partizan izmad svih, što sr nsravno ne odnosi na rukovodstvo, oni su iznad kluba. Čak i LK sada izgleda kao dar, jer ako se ne kvalifikuju u grupnu fazu, mogu komotno zaključati stadion. Nisam protv fudbalera koji su igrali u CZ, ako su poštovali suparnika i nisu davali izjave kojima omalovažavuju Partizan, kao što je to radio Vranješ. To nije presudno , obzirom da smo bez problema primili navijače sa severa, koji su nam vodili tribinu. To nije smetao ni Sale Mutavi i Belivuk, kao i mnogi drugi. Državi odgovara ovakav klub koji ne ugrožava Terzićevu Zvezdu u koju se sipa da preljeva. Ovi jadnici samo govore hvala.... Za sponzore od 1,5 milona što nije dovoljno ni za jefnog kvalitetnijeg fudbalera. Dno i ispod čak.
N

Nele 007

pre 12 meseci

Sram te bilo... partizan zivi na drzavnim jaslama...ovaj klub treba ugasiti...
M

MILAN GALIĆ

pre 12 meseci

Nego ste morali.
g

gost362920

pre 12 meseci

Teze je ljubima koji vole klub od svog rodjenja, a vama s*ratorima koji sutirate loptu za pare nije zao jer cete vi svoje NEZARADJENO naplatiti od kluba koji mi volimo! Odreknite se pola svojih primanja ako vam je stvarno zao!
N

Nele 007

pre 12 meseci

Pad partizana je poceo odlaskom Bjekovica sa mesta presednika saveza.. stvarno partizan nije zasluzio 4 mesto vec je zasluzio da bude izbacen iz lige zbog namestanja utakmica...
D

Dzo Black

pre 12 meseci

Urke?, ma ti znas da li smo zasluzili ili nismo, fudbaler koji preko 30.lopti vraca unazad, sta ce nam takav levi bek, ja bi najvise voleo da odu dosta igraca, a to.suSanicanim, Vujacic, Belic, Sveta Markovic, Filipovic, Sanicanin, i da se dovedu dosta igraca, i naravno klupa da bude dosta jaka, (ali.pojacanja da se dovedu)bez toga nema.sta da trazimo nit u prvenstvu a pogotovu u evropi!!!
N

Nele 007

pre 12 meseci

Zar nisi Markovica kovao u nebesa kad sam ja pisao da vam je odbrana suplja ko svajcarski sir..
D

Dzo Black

pre 12 meseci

@Nele007 Mnogo je bolje izgledao dok je bio Stanojevic trener, izgledao.je kao da napreduje, pa logicno je da ces da se ponadas da ce izrasti u dobrog stopera...
T

Toole

pre 12 meseci

A sta cuka i tsc su manje zasluzili od vas? Sramota nit jadnijeg kapitena nit jadnijeg kluba. Od uprave do igraca preko trenera sve treba najuriti.
d

d. g.

pre 12 meseci

Ćuti di si jer kaki si nisi ni za di si. Da vas sudije nisu gurale ni peti ne bi bili.
G

Gosthjk

pre 12 meseci

Jaoj, opet oni sa tim da nisu zaslužili, da su zaslužili... Zaslužio si ono što na terenu ostvariš. Makar je danas u pravu, niste zaslužili to mesto, zaslužili ste mnogo slabiji plasman. Sreća pa je Bjeka bio tu 2/3 prvenstva, inače bi plej aut bio realan domet.

Sakur

pre 12 meseci

Jaoj jadni vi kako vam je tesko,jeste se odrekli mozda koje plate zbog vasih amaterskih igara u klubu?
D

Deyan X

pre 12 meseci

Samo nova Uprava (mislim i na delegate) moze da podigne Partizan iz blata u kom se koprca vec nekoliko godina. Jer ovo blato, za trenutnu Upravu kao da je zivo blato, sto se vise prave pametni, sve vise tonu dublje...
c

cv

pre 12 meseci

samo da se plasiramo u LK pa da pokazemo svima prolaskom grupe da smo zasluzili to 2.mesto
s

svakoggosta3danadosta

pre 12 meseci

Sta je u vašim glavama, kako niste zaslužili? Gubili ste bodove gde ste stigli, u kupu ispali od tima iz kojeg ni jedan igrač ne bi mogao, po kvalitetu, da igra u prvom timu partizana, polu ozbiljno odigrali samo protiv zvezde i sta nije jasno? Dolično vam je i ovo mesto koje ste zauzeli na kraju prvenstva, tišina.
G

Gost Pana

pre 12 meseci

Slazem se da niste zasluzili,posto vas je Mladost razvalila u Humskoj,trebalo bi da ste ispali iz lige,a vi namestate cetvrto mesto,treba vas umjesto Kolubare poslati u drugu ligu.
C

Cuj

pre 12 meseci

Nisu zaslužili, da, igrali ste sjajno skoro P kao Siti da vas nisu gurali u prvom delu pitanje dali bi bili i četvrti pa samo kradjaprotiv Vose...
R

Realnost

pre 12 meseci

Pa covek je u pravu, nisu zasluzili, s obzirom na kvalitet ovo mesto im je cista premija!
п

па...

pre 12 meseci

...нисте заслужили, реално је да не играте Европу, а тако ће и бити од оне тамо сезоне.
S

Sasa29485

pre 12 meseci

Kupi prnje i mars iz kluba zajedno sa onima koji su te doveli. Da je srecno vreme ekonom ne bi mogao da budes u Partizanu
d

d oridzinal

pre 12 meseci

tačno niste zaslužili da budete 4. nego mnogo ispod...
S

Slažem se

pre 12 meseci

Zaslužili su 6. ili 7. mesto imajući u vidu suđenje na nekim utakmicama i ponašanje protivnika, kao što smo imali prilike da gledamo naročito protiv TSC-a.

boban milosevic

pre 12 meseci

Svaka cast Urosevicu..ali nas kapiten u novoj sezoni treba da bude JOVETIC da uzme desetku. Da dodju jos neki igraci i da budr pun gas. Trener mora neki jaci.
d

džaba!

pre 12 meseci

Slažem se za Jovetića, i da dođu Nastasić, Cimirot, Jovanović golman. Ali i Anćeloti da dođe neće imati nekog uspeha dok su ovi tu. V.v paraziti OUT!
Г

Григорије Чварковић

pre 12 meseci

Човјек који ради за управу потписујем. Квалитетом просјек, код нас капитен. Као случајно изведе екипу са терена. Још није записано да је негдје то капитен урадио. Поздрав за управу и питање кад оно добијамо тужбу против Асана?
G

Gosten

pre 12 meseci

Tuzba protiv Asana je zavrsena. Ukucaj na google Asano fifa Partizan i izaci ce ti sta mu je sve Partizan duzan. Ovde su izbacili vest da je dosao dan D a presudu nisu objavili. Pogledajte sami na sajtu,ja nisam tacno siguran jer mi engleski nije perfektan.
Р

Рајка Барего

pre 12 meseci

Ма заслужили сте први да будете а ти и Белић капитени у репрезентацији!
P

Partymaker

pre 12 meseci

Kako niste zaslužili? Da je bilo razlike samo u gol-razlici pa hajde ali vama bodovi fale za više druže