Komentari na vest

Užasne vesti – Sven Goran Erikson: Ostalo mi je još godinu dana života

K

Kokaniđa

pre 4 meseca

Želim mu da pobedi ovu prognozu i poživi još mnogo godina i decenija. Inače uvek mi je prva asocijacija na njega Lacio, skudeto koji su uzeli 2000. i ona timčina za koju smo tad svi navijali (Miha, Stanković, Nesta, Simeone, Inzagi, Veron, Peruci, Salas..)
N

Najiskk22

pre 4 meseca

Imao sam u porodici slučaj,iskreno ni najvećem neprijatelju ne želim da oboli od toga. Kakvi su to bolovi,bukvalno ti pojede svaku stanicu i iscrpi zadnji atom snage pre nego preseliš.Ako si sretan da umreš pre te zadnje faze to ti je kao da si na lotu dobio.Ljudi nisu svesni kakva je to okrutna bolest i patnja,i nadam se da nikad niko neće ni saznati,bukvalno si na nogama,uobičajan život a onda te samo pokosi da nemaš snage kašiku da podigneš zadnjih par meseci života.O uticaju na ljude oko tebe i stres koji prožive da ne pričam.
G

Grajkula

pre 4 meseca

Mene i dalje čudi, kako ne postoji lek za kancer.. Meni je otac umro od kancera pluća.. Znam da je to veliki biznis, da nikome nije interes sem bolesnima i njihovim porodicama da se nađe lek, ali da nema neki Robin Hud, koji će da se podmetne, progovori.. Društvo je zrelo za veliki reset ili novu kometu..
P

Poki011

pre 4 meseca

Pa, eto nema. Mnogo zajebana bolest, umiru od nje i najbkgatiji i najmocniji. Znam da je lakse verovati u zavere, ali ljudski um i nauka su ograniceni.
S

Srki____

pre 4 meseca

Majstore, bori se do zadnjeg atoma snage. Molim te, nemoj da odustanes. Isto imam tesku bolest, mene je recimo digao iz mrtvih film My all American i zivotna prica Fredija Stajnmarka. Divni decko kome su predvidjali strasnu NFL karijeru dok nije oboleo od raka kostiju. U to vreme, prosecni vek tog kancera je iznosio jedva 6 meseci, a on je izdrzao godinu i po dana. Scena kada mu amputiraju nogu i on u hodniku vezba na stakama svaki dan da ponovo hoda, ne bi li jos jednom izveo svoj tim na teren, za mene je jedna od najtezih scena u istoriji filma. Pogledao sam ga jedno 40 puta i svaki put se osecam bolje. Fredi ima svoju sliku i citat na stadionu u Teksasu i to je svaki igrac posle njegove smrti do danas morao da dodirne pre nego sto izadje na teren. Sven, zajebi prognoze, takva je bolest, moze da se naglo pogorsa a mozes da budea izuzetak. Sve je na Bogu i tebi. Neka te cuva, legendo!
G

Gost5565734

pre 4 meseca

iz nekog razloga, prva asocijacija na trenere sa kraja 90ih i početka 2000ih su mi Otmar Hicfeld i Sven Goran...kako loša vijest čovječe...baš mi žao
D

Da se zna

pre 4 meseca

Hicvild trener od 84.,a Eriksen od 78.