Komentari na vest

Uzdrmani Dinamo se vratio! Ajaks izbegao potop

L

Liga sampinjona

pre 3 meseca

Bravo Dinamo!Bravo komsije!
Б

Бијело Поље, ЦГ

pre 3 meseca

БрАвО кОмШиЈе. Ди стаје воз за Југославију, зна ли се шта?
G

Gost2222

pre 3 meseca

Betis nece da igra Ligu Konferencija
@

@

pre 3 meseca

ahahahah ljubomora nema granice
A

ApsolutnoJa

pre 3 meseca

Ne vidim uopste razlog zasto se vadi cinjenica da je Betis igrao bez nekoliko povredjenih igraca, to uopste ne umanjuje cinjenicu da je Dinamo savladao sestoplasiranu ekipu La Lige. Jesu se branili citac mec, sami zvizudici na Benito Viljamarinu na poluvremenu govore o tome kako su domaci navijaci razocarani sto nisu mogli da daju gol "tamo nekom" Dinamu. I to sve daje draz ovom takmicenju kada mali timovi dobijaju ovakve, ne zaboravite kome je sve Dinamo skinuo skalp. Opet na maksimiru druga utakmica, nqdam se da ce igrati Isko. Mislim da je opet nepravedno u drugi plan stavljena pobeda Karabaga nad Bragom...
G

Gost iz HR

pre 3 meseca

Svaka cast realan komentar, inace i Dinamo ima 6 ozlijedjenih igraca, sto se ne spominje, cijelu sezonu se muce sa ozlijedama, zato i je ova sezona takva. Ali to je sve dio sporta, moras biti jaci od svega ako zelis biti najbolji. Sportski pozdrav 😁
p

pipivag

pre 3 meseca

mali tim je dinamo a veliki betis u ovoj prici? hahahahahahah daj molim te. hajduk i partizan su veci klubovi od betisa
V

Verdiblancos

pre 3 meseca

Je li istina da je Betis igrao bez 11 prvotimaca? Ako jeste,na onom ruglu od "stadiona" u ZG će ovo biti potpuno drugačija utakmica
D

DDF

pre 3 meseca

10 igraca nisu igrali,jedino golman Silva iz prve postave svi ostali koji su igrali igraju na"kasicicu"
L

Liga sampinjona

pre 3 meseca

@verdiblancos Moras se pomiriti sa cinjenicom da Betis ispada.Sta da ti kazem,placi:)))
S

Samo Dinamo

pre 3 meseca

Betis je nama lagana večera ....
V

Veljko9

pre 3 meseca

Koliko je Dinamo dobro vodjen klub... Glavni razlog zasto Hrvatska ima jaku reprezentaciju. Prodali skoro Ivanuseca, Livakovica i Sutala, tri reprezentativca. Sada na leto ima da odu Martin Baturina i Mauro Perkovic, i to mislim da idu za ogromnu lovu. A posle njih vec su doveli Luku Stojkovica i Lukasa Kacavendu iz Lokomotive..
F

Forever Young

pre 3 meseca

Šta je rekao Terzić letos, Zvezda je jača od Dinama Z, i organizaciono i igrački 🤔 Zvezda jeste daleko veći klub od Dinama Z, ali je Dinamo Z daleko bolji poslednjih 20ak godina.
M

Monteroo

pre 3 meseca

Ceferin napravio i ove lige za sirotinju da se uzme neka kinta,malo oplete i klajdza ali nama je i tu lestvica previsoko, možda neka liga kolaboracije da osnuje tu bi se snašli valjda.
P

Prst na chelo

pre 3 meseca

Ako je Lazna !!!! Zasto Ja bez pasosa ne mogu na svoju dedovinu?!?
Z

Zoran 91

pre 3 meseca

Ja mislim da bi mogla i moja Zvezda nesto da nauči iz ovih utakmica a ne da skidaju gaće posle odmah nakon izvlačenja protivnika. Pogledajte primer Dinama, pa ovih norvežana protiv slavnog Ajaksa pa Karabag protiv za nas strašne Brage itd itd svi su ovi bili autsajderi što su pobedili kao gosti ili igrali nerešeno.
S

Staaaa

pre 3 meseca

Lupas jedva dve godine proslo kako je zvezda skolovala tu bragu
P

Paa

pre 3 meseca

Šta tek reći za Partizan? Svi se sećaju petarde proziv Momčilenda. Bruka neviđena.
.

.....

pre 3 meseca

Dinamo je u kvalifikacijama za Ligu šampiona ispao od AEK-a i Sparte iz Praga, završivši u Ligi Konferencija. Ni tamo nisu bili prvi u grupi. Znači njihova bedna evro sezona... Ako je Zvezdi primer i reper neka zalutala pobeda Dinama protiv drugog tima Betisa u trećerazrednom takmičenju onda ne trebamo da igramo fudbal više.
A

Ante081

pre 3 meseca

Bravo dinamo svaka cast!