Komentari na vest

VAR radio punom parom na Krovu, gostima slađi bod (VIDEO)

G

Gosttbgbg

pre 25 dana

Kome ti dajes 5,5 i 6, a macku s praga nisi sutnuo..Novinarstvo i objektivnost bila i ostala 0 (nula)
N

Nenad1246

pre 24 dana

Za prikazano i to je previše.
N

Nenad1246

pre 25 dana

Napredak se već raspustio do kraja gola neće dati i biće osmi. Već viđeno od njih.
p

pčelar

pre 25 dana

Ova veštačka tvorevina IMT treba da ispadne,ko njih gleda,nemaju svoj stadion,nemaju osnovne uslove da igraju super ligu,i na kraju ispadne Radnički koji je igrao u staroj državi, primera radi
J

Jbg

pre 25 dana

Oni nabili ove što imaju stadion ali im prazan,samo ih Bog i golman spasili...u KŠ ih urnisali sa 4kom...nisu momci krivi što nemaju stadion,mlada ekipa koja igra lepo i samo igrom slučaja i zbog mnogo promašenih šansi nisu u top 8. A stadion...da ponovim,mnogi ga imaju ali publike svakako nemaju.
Z

Zmagole

pre 25 dana

Dace bog da ovaj divljacki klub bez stadiona ispadne iz lige i nikad se vise ne vrati.
n

nbg

pre 25 dana

Cuj ovog divljacki klub bez stadiona..pa Imt je medju najorganizovanijim klubovima u ligi i redak klub gde se radi kako treba,daje se sansa talentovanim klincima,ne menja se trener svakih mesec dana,omladinci su na prvom mestu u Srbiji.Bukvalno klub u kojem se zna red za razliku od vecine u Srbiji.A to sto nemamo stadion nije nasa krivica.Koji to jos klub u Srbiji je sam izgradio stadion od svojih sredstava? Nek nam napravi opstina Novi Beograd stadion...svima pravi grad, opstina,drzava,lokalna samouprava.
G

Gorostas

pre 25 dana

Izbaciti var, Partizan ne moze da krade kao pre.