Komentari na vest

Vatren doček Vlahoviću u Firenci: Uvrede, citat iz Danteovog "Pakla", podeljeno 10.000 pištaljki…

S

Sten Kolimor

pre oko 2 godine

A dragan djilas drzi ovaj transparent "mi ga imamo" 😀
j

ja psv !

pre oko 2 godine

ko da on zna ko je Dante hahaha
p

pfc barsa.

pre oko 2 godine

stvarno su cigani, mogao bih da razumem da je bio kapiten ovako su samo seljaci ispali
A

Allianz

pre oko 2 godine

Lože se još uvek zato što je tek prešao, do leta će sve zabiraviti
m

mikan_zec

pre oko 2 godine

Sve bi to u redu bilo da je Vlahovic Italijan, a ne Srbin. Ovako je samo lozenje. Da citiramo velikog Nemanju, Zvezda je ljubav ostalo je dokazivanje. Tako i Vlahovicu. Zabari, odmorite.
M

Mop

pre oko 2 godine

Nešto se ne sećam da su ovo radili sa njihovim Italijanima Kjezom i Bernadeskijem, a uneo im novac u klub ko njih dvojica zajedno. I ko je posle ciganin. Bolid u restoranu dao ime jelu "Vlahovićeva mama" . Dripci najobičniji
m

mikki

pre oko 2 godine

majko moja na sta lice ove trenerke juventusa, kao neki dzemperi sa buvljaka
b

bojank991

pre oko 2 godine

Navijači su tu zbog kluba,a igrači zbog para. Normalna pojava
T

TIM za ZLATO

pre oko 2 godine

Rajković - Nastasić, Pavlović, Milenković - Sergej (Ilić), Maksimović (Gudelj, Grujić), Kostić, Tadić, Živković - Vlahović, Mitrović.
D

Dinara91

pre oko 2 godine

Vms Milenkovic veljkovic pavlovic Kostic sms lukic zivkovic Tadic Vlahovic mitrovic
G

GostLazar

pre oko 2 godine

Ne kapiram, dobili dobre pare na njega, a sto ne zvizde upravi koja je pristala da ga proda za lepe pare.
m

mikki

pre oko 2 godine

da, stvarno, zasto na prvoj utakmici u kojoj je igrac koji je presao u redove najveceg rivala dosao na njihov stadion zvizde, ko zna, nemoguce je utvrditi. Ovo je svakako prva ovakva situacija u istoriji fudbala
R

RFC

pre oko 2 godine

Ne znam što se čudite, dosta naših ljudi sada mrzi Fiorentinu samo zbog toga što je naš fudbaler, a prešao u najljućeg rivala, da je neko drugi u pitanju u medijima bi bio predstavljan kao izdajnik što i jeste.
O

Opa Miki

pre oko 2 godine

Čude se ljudi, jer svake do svake druge godine neko pređe iz Fiorentine u Juventus i svaki put se navijači kao bune, a uprava sleže ramenima sa izlizanom izjavom tipa probali smo da ga zadržimo ili hteli smo da ga prodamo svima samo ne njima ali on nas je izradio.
R

RFC

pre oko 2 godine

Pa zar ih nije izradio? Odbio čovek najveći ugovor u istoriji tog kluba i otišao u najljućeg rivala? Mogao je da ide gde god, otišao je tamo gde je on procenio da je za njega najbolje i sve je to ok, ali da je izdajnik jeste i da treba sve ovo da proživljava od navijača treba.
O

Opa Miki

pre oko 2 godine

@RFC kog najljućeg rivala. Postao je "najljući rival" tako što im Juve uzima najbolje igrače, a ne zato što su bitni. Juventusovi najveći rivali su Torino kao gradski rival i Inter.
M

Mop

pre oko 2 godine

@ Opa.... I Milan, pa i Napoli i Roma su više nego što je to Fiorentina. Prošle godine ih maltene sam spasio ispadanja i to mu je hvala. Kapiram da narednih 50 godina neće biti u konkurenciji za LŠ a ne za nešto više. Još je bio dugo vremena bio najslabije plaćen u klubu. Razne Saponare, Amrabati i ostali umetnici su bili duplo plaćeniji od njega. Otišao čovek za ozbiljan novac i za njega i za klub u petnaest puta ambiciozniji klub, a kao izdajnik. Apsolutno si u pravu za najljuće rivale.
Z

Znanje

pre oko 2 godine

Ne znas istoriju, zato zacepi.
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

E baš ga zabole PIŠTALJKA.
G

Gostims

pre oko 2 godine

pa presao je u tabor ljutog rivala sta je ocekivao