Komentari na vest

Velika iznenađenja u Kupu Srbije: Mićićeva Loznica izbacila Ilićev Čukarički, trećeligaš eliminisao Voždovac

s

stednja

pre preko 2 godine

Ovi nasi jadni klubovi ne mogu ni dve utakmice nedeljno da izdrze protiv kluba iz nize lige. Ekstremno pametna odluka Partizana da odigra kup mec za vreme dvonedeljne reprezentativne pauze.
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Logicno da neki favorit mora da ispadne posebno kada se opuste pa misle da mogu bez prve postave protiv ekipa koje su u dobroj formi i koje sigurno ima da se napale protiv ekipe koja je treca na tabeli.
p

pancevac92

pre preko 2 godine

Zelja razbila Napredak,koliko srece moze da ima jedna ekipa
Č

Čarapan

pre preko 2 godine

Nije sreca nego dobar golman Napredka
n

nerobiancoo

pre preko 2 godine

Dosadise vise sa Čukom.Kao da je Real.Loznica ,vise nego zasluzeno,pobedila.Moglo je i ubedljivije.Puno srece Loznici u nastavku,a Čuka da se spusti malo na zemlju.Uzas od ekipe.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Разлика у квалитету између већине суперлигаша и српсколигаша не постоји. Линг лонг је на најнижим гранама.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

bas tako mala je iliti nikakva razlika . Faktor je ko ima menadzera ili neko nekog zna pa ti igraci imaju prolaz . Pa zar nije primer jedan Matic koji je igrao na Ubu pa otisao u Celzi, mancester ...
L

Loznica

pre preko 2 godine

Zaslužena pobeda zelenih!

Nenad Dimitrijevic

pre preko 2 godine

Sta nipodistavate Loznicu, kao tek 9. Mesto. Em ima utakmicu manje od svih em su tek pre dva kola poceli kompletni da igraju, bili su "osakaceni" povredama i koronom. Plus su dosta bodova nesrecno izgubili
M

Meraja

pre preko 2 godine

Činjenica je da je Loznica bila bolja ekipa i da se na terenu nije znalo ko igra Superligu, a ko PLS, ali je isto tako i činjenica da Čuka nije igrala punim kapacitetom. Kako god, pobeda Loznice je potpuno zaslužena. Videlo se da Loznica ima igrače koji bi mogli da igraju Superligu pre svega kapiten Komarčević, Milinković, Ivić, Boško Vraštanović. Čuka na ovoj utakmici nije opravdala epitet 3. najbolje ekipe u Srbiji.
A

Alo Požega

pre preko 2 godine

Požega razbila Rad celu utakmicu i neverovatno je šta je promašila...Rad gol iz penala i celu utakmicu u podređenom položaju.Šteta za Slogu ove sezone neverovatni baksuzi
L

LD77

pre preko 2 godine

Ma gde ćešššš na Ćićmija i Loznicu u Klupcima! Bravo zeleni!! Apsolutno zaslužena pobeda, trebalo je biti i više od 1:0, Čuka stvorila jednu jedinu pravu priliku na meču, uz poništen gol Endiajea iz čistog ofsajda.. Loznica pogodila stativu za 2:0, pa dve opasne kontre... Daj sad Zvezdu ili Partizan za još jedan spektakl u Klupcima!
c

chester

pre preko 2 godine

zasto igraju u Klupcima a ne u Loznici?
G

Gost8843377

pre preko 2 godine

Jer je Lagator srušen i gradi se iznova
G

Gost0000

pre preko 2 godine

Nije iznenadjenje Loznica je bolje igrala