Komentari na vest

Veliki problem za Partizan! Nikola Miličić van ekipe, crno-beli kreću po novog štopera

V

VeljkovicS

pre 4 meseca

Sta sam napisao na prvu vest o ovom transferu: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/za-tri-dana-nikoli-milicicu-se-promenio-zivot/471982/komentari?commingFromNews=471982&id=2411231 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/za-tri-dana-nikoli-milicicu-se-promenio-zivot/471982/komentari?commingFromNews=471982&id=2417149 Izgleda da su u CUkarickom i Radnickom ipak znali nesto sto ovi nasi nisu. Ili mozda jesu ali ih nije zanimalo. Bitno da se lova okrenula. Decko ce da bude na platnom spisku, klub snosi trosak lecenja i oporavka, u Kragujevcu je neko rastalio lovu sa nekim iz Partizana.... svima dobro. Zasto novinari sad ne traze od Vazure i Kralja izvestaje o lekarskom pregledu i skautiranju igraca? Ceo Kragujevac je znao zasto momak ne igra.
G

Gost47

pre 4 meseca

Duljaju pozovi Srnu u Šjaktoru možda ima on nešto da ti propozira, jer Partizan nema niti upravu, niti sportskog direktora, on ima samo lopve da ga opljačkaju i uništavaju.

Boban Bovan

pre 4 meseca

Aleksa Djurasovic, zadnji vezni iz Spartaka, ima kvalitet da bude dobar defanzivni igrac u vecem klubu, Partizan bi ga mogao angazovati
L

Lala trala

pre 4 meseca

Samo kažem. Radovanovic je do skoro bio slobodan. Otišao je u almeriju kao slobodan igrač , gde su ti ivice oci bile?
P

Prodi dzi

pre 4 meseca

Boris popović, iz belgije. Strašan stoper, igrao za našu mladu reprez
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

gledao sam zadnju protiv Aja nape ...to je tragedija ko igra u Partizanu . Ja ne znam dal su im noge teske od priprema stvarno ili pola njih jednostavno imaju jako skromne fudbalske sposobnosti. Oni Kiprani teskiii amateri a pola nasih na istom nivou . Kalulu na sve lici samo ne na fudbalera
K

Krtelić

pre 4 meseca

Kupili igrača sa povređenim kolenom. Ko će da bude bonus ? Bolje da su našli levog beka kao bonus a doveli iskusnog štopera.
B

Brisel

pre 4 meseca

Stefan Milic iz Budućnosti, odličan stoper.. igrač tipa vujacica
m

majko mila

pre 4 meseca

Pa sta je tu odlicno?
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

Apelujem na Pametnjakovice iz Partizana. Sasa Ivkovic je bivsi nas igrac igra u Emiratima vec pet godina i istice mu ugovor ove godine, dovedite ga sigurno mu je i dosta Arapskih para sa 30 godina zasto ne bih se vratio kuci. Maras dok je igrao za Almeriu kidao je , presao u Alves nema nikakvu minutazu a Almeria najgora ekipa u La Ligi. Zasto ne Maras pozajmnica + otkup ? Ima ugovor do 2027 cisto sumnjam da ce ostati tamo i sedeti na klupi do 2027. Takodje je Partizanovo Dete. Ivan Miladinovic je bez kluba igrao u Rusiji ne treba ni dinar da se plati osim da se dogovori s njim oko plate.
d

dazastone

pre 4 meseca

Mozda ne zato što su osrednji kvalitet
K

KO CICIJASI

pre 4 meseca

DOVEDITE BRE DOBROG ,VAZNO JE TO MESTO.
V

VOLIM PARTIZAN

pre 4 meseca

Posle prve recenice "da je na prvi pogled izgledalo sve idealno", prestao sam da citam... u nasem PARTIZAN-u je sve, samo ne idealno... i to vec po odavno... SRAM VAS BILO SVE DO JEDNOGA!!! VOLIM PARTIZAN
K

Kukunka

pre 4 meseca

Ima onaj sedlar iz alavesa
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

@Kukunka i ti si pametan kak ovi iz uprave. Sedlar ima povredu zato i ne igra u Alavesu. Tek Krajem Sezone ce se vratiti u Junu, Julu.
P

Propomucil

pre 4 meseca

Dovesti kratenog stopera… Po mogucnosti nekog iskusnijeg, maraš može

Sakur

pre 4 meseca

Amateri koji vode klub sad se peru kao povredio se na treningu a on povredjen kupljen
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

on povredjen ne povredjen vazura je okrenuo kintu. Koji put vec dovodi neke na rehabilitaciju u Partizan ?
b

batabane

pre 4 meseca

Majstorija je dovesti povredjenog igrača,na časnu reč.Dace Bog da se dečko oporavi ,makar i za 2 meseca, i bude od koristi.Vidim da ovde ljudi pominju omladinca Popovica, verujem da su u pravu i da je talentovan.Ali se pitam gde se dede Nikolic,koji je prošle godine igrao za omladince,koji su i postali šampioni.Neki jednostavno nisu podobni da bi igrali, kao recimo bek Živkovic, koga ne smeju da puste jer ce se videti koliko je bolji od Stojkovica i Filipovica.Ja bih to i razumeo da su ova dvojica stvarno pouzdani, ali njih voza, pretrčava svako prosečno krilo, a u napadubbez pravog prodora i centaršuta.Ti bekovi,uključujuci i Antica, su rak rana ovog tima Partizana.
T

Transfer

pre 4 meseca

Pa da li je moguce da Duljaj ne povede mladog stopera Popovica za koga su zainteresovani mnogi evropski timovi a pustice ga bez sanse da Partizan uzme na njemu ozbiljne pare?!
I

IQ

pre 4 meseca

🎪🎪🎪🎪🎪🎪🎪💸🎪🎪🎪🎪🎪🎪🎪
J

Jelenko P

pre 4 meseca

Kako je uopste prosao ljekarski pregled ako je u pitanju stara povreda.Da zlo bude vece Sanicanin je na treningu POVRIJEDIO Medinu,takodje stopera.Ovo je, mozda, prilika za stopera omladinskog tima Popovica (za koga se raspituju neki inostrani klubovi) da neplanirano dobije sansu.
L

Logitech

pre 4 meseca

Isto kao i Anderson i Zarko Tomasevic svojevremeno. Bombe mister Krstajica, tadasnjeg sportskog direktora.
D

Da pitam

pre 4 meseca

Po transfermarktu koji je relativno merodavan, prodali ste za 12,5 a kupili za 3,75. Ostaje 8,75. Imate 30 igraca, to je u proseku malo manje od 300k godisnje po igracu. I to ima smisla. E sad, od cega ste platili struju, vodu, licence, porez, Teleoptik, putovanja, pripreme, plate ljudima koji rade u Partizanu, upravu, dugove, menadzerske provizije za te transfere? I nemojte da pominjete Zvezdu, mi necemo ispod 70 miliona zaraditi, a na transfere smo potrosili 12-13. Sto znaci da smo zaradili para za izvoz i imamo od cega da dovodimo. Da ponovim pitanje, od cega?
S

Svaka cast

pre 4 meseca

Isto od cega ste vi dovodili igrace kada smo mi bili prvaci 6 godina.Svaka cast na cifri od 70 miliona.Florentino Perez je najavio dolazak u BG da uci od Terze posto je Real prikazao prihod od LS 42 miliona sa svih 6 pobeda bonusom za prolaz u 8 finala ....
D

Da pitam

pre 4 meseca

Mi tad nismo za šampon imali, dovodili s koca i konopca, a vi sad svakog drugog plaćate po milion i kusur i svakom drugom dajete platu od milion i kusur. Pogledati pod Nemanja Jović. Znam da ste vi Grobari u svađi sa činjenicama, ali matematika je jasna. Preko 30 miliona od LŠ, preko 20 od transfera (za sad po transfermarktu), to je preko 50. Ako ode Mijatović, to je već oko 60. Dodaj na to sponzore i ulaznice, i eto lagano preko 70 miliona, ako ode još neki igrač, onda još više. Hvala na čestitkama, apsolutno su zaslužene. Ali mi i dalje nisi odgovorio - odakle vam pare za plate zaposlenima i upravi, menadžerske provizije, Teleoptik, putovanja, pripreme, kotizacije, službena lica, vodu, struju, licence?
n

nesadjavo

pre 4 meseca

nesto si pobrkao sinovac,vi ste prodali za 15 miliona igrace a jos prosle godine ste potrosili cise od50 miliona na nekakve igrace .Tek ako prodate one sto su prosle godine dovedeni moci cete da prepolovite dug koji dugujete drzavi
D

Da ti...

pre 4 meseca

odgovorim, sta te boli racku, kako mi postizemo sve. Objasni ti sta ste vi zaradili, ali argumentima a ne laprdanjem i kada cete da dobijete taj novac koji ste "zaradili"? P.S. koliko ono bese zaradjeno za jedan osvojeni bod u grupnoj fazi?
F

Florentino

pre 4 meseca

A sto tebe interesuje odakle pare Partizanu? Jesu li ti duzni pare?
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 4 meseca

Gde je novi predsednik Partizana? Zašto svi iz Skupštine kluba, Kralj i Vazura ne podnesu ostavke?
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

zato sto imaju jos par miliona obaveza da zavrse
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Povredjeni igrač se povredio?!?!? Zanimljivo, nadasve poučno, čak šta više edukativno! Kralju, kakav si ti car!
O

Onaj ko

pre 4 meseca

Ga je doveo je magarac-TACKA.
.

.....

pre 4 meseca

Dok je reprezentativac Saničanin tu nema brige.
G

Gogu

pre 4 meseca

Danas je polomio i De Medinu čovjek ih osakati na treningu. Saničanina pokloniti nekome
d

dokle ćete da plačete?

pre 4 meseca

Prvo i prvo Saldanja je koštao 1,3 miliona a ne 1,8 miliona. Kao drugo Goh nije 1,6 miliona nego 1,2 miliona u četiri rate. Tu si nam veċ dodao nepostojeći trošak od 900.000 evra, što govori o tvojim namerama. Kao drugo, prodali smo Belića za 2 miliona, pa Ilića za 4,5 miliona. Dakle na prodajama samo ove zime zaradili 6.5 miliona, a na pojačanja i letošnja i zimska potrošili 3 miliona (Miličić je došao za 500.000). Znači rashodi za 3,5 miliona manji od prihoda. Ti bi verovatno voleo da se Partizanu zabrane transferi i vežu ruke, da bi prestao da plačeš nad nesposobnošću Terzića koji je spucao letos 30 miliona na pojačanja i opet nam gledate u leđa. To su važe igre, tri na pet, Samo tako znate.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

A problem vam je kad mi poe zarade od 50-60 miliona potrošimo 10 na pojačanja?
@

@placljivko

pre 4 meseca

Po transfermarktu koji je relativno merodavan, prodali ste za 12,5 a kupili za 3,75. Ostaje 8,75. Imate 30 igraca, to je u proseku malo manje od 300k godisnje po igracu. I to ima smisla. E sad, od cega ste platili struju, vodu, licence, porez, Teleoptik, putovanja, pripreme, dugove, menadzerske provizije za te transfere? Mozda je bolje da poslusas svoj nik, i da prestanete vise da placete. Jer drzava sipa u vas i sakom i kapom.

Lopine

pre 4 meseca

Od svih troskova licenca se platila da bi mogli u Evropu i to jeste novac od drzave a za ostale troskove se manje vise VV prave ludii idu u nova zaduzenja i dugovi rastu eto otkud se duguju onoliki milioni to rade i Partizan i Zvezda godinama ali ce i to jednom doci na naplatu.
1

12345m12345

pre 4 meseca

ma 130 zvezda potrosila na pojacanja...
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

@dokle ćete da plačete? za Saldanju i Goha si u pravu. Za Ilica isto...Ali Belic je prodat za 4 a ne za 2 miliona.Ali Pobedik si sa onim da su oni 30 milioma potrosili hahahahahaha odakle ti to svega ti ? pa ti nisi normalan. Potrosili su ove Sezone 12,4 Miliona .
O

Omladinci

pre 4 meseca

Stopera imate u omladincima.Andrej Popovic
A

Ali to

pre 4 meseca

Nije interesantno-tu ne moze da se krade...
Z

Zeko

pre 4 meseca

Podržavam one koji misle da Miličića treba znameniti sa igračem iz vlastite škole
C

Cccc

pre 4 meseca

Grobari jeli vas imalo sramota, kukate na sve i svašta i na svakoga, dinara jednog niste zaradili letos od evrope a kupujete ko da ste M. Siti. Jeste prodali malog Ilića ali doveli Saldanju za 1.8 miliona€ doveli tog stopera, doveli Koreanaca za 1.6miliona € pa ljudi otkud pare. Niste imali za licencu ni za plate a sad ponovo na tržište za novog stopera. To sebi nemoze ni Real priuštiti.
B

Bxbzj

pre 4 meseca

Zašto lažeš,cifre su dostupne.Kakvih 1.8 za Saldanju šta lupaš.Pa vi za jednog špica koji je dao jedan gol platite 5 miliona i ti imaš obraza da nama prebacuješ gde nam je 8 od 10 igrača došlo kada su im istekli ugovori.I takvi vas ponizimo sve sa veprom na čelu našeg kluba.
d

darkok

pre 4 meseca

Manje laži o ciframa,Saldanja plaćen 1.300.000e a Goh 1.200.000e i još 1.200.000e za ostale igrače i to je uložen novac za dva prelazna roka letnji prople godine i sada zimski sve ukupno 3.700.000e za 16 novih igrača a vi ste samo za šerifa konjevića dali 4.200.000e 😜
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

ccc ..sta otkud ?? prodao je Rikarda za te pare doveo saldanju ,prodao je belica za te pare doveo azijca ...onokrece na svaki transfer isto kao i tvorza . Posao,zlikovac i ideje su iste razlika je samo u parfemu
D

Deyan X

pre 4 meseca

Ako, ako.. pokazujete se u pravom svetlu...
O

Otac Makarije

pre 4 meseca

Kupuju igraca koji zbog povrede nije igrao ni u Radnickom kg?Da je to klub kakav treba da bude, sada bi Kralj iz svog dzepa platio za novog stopera.Taj Partizan je rasulo od kluba ali doslovno.
D

Dobro obavesteni

pre 4 meseca

Doveli ga povredjenog
K

Kostakurta

pre 4 meseca

Da ima razuma u Partizanu,mladi Dimitrije Jankovic i Andrej Popovic bi bili na pripremama sa prvim timom!Ta deca vec sada pokazuju veliki potencijal.
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

sad sam gledao protiv onih konobara i skeledzija sa Kipra ...oba klinca po krilima nisu probili one amatere za 45 minuta .Koji bre crni talenti , deca koja igraju preko veze ocigledno
L

Lokito

pre 4 meseca

Ovako može samo Partizan da posluje. Neverovatno
P

Partizan skaut

pre 4 meseca

Andrej Popovic prirodno mora zauzeti to mesto jer je mali nevidjeni talenat!Takvu levicu nema niko ni u ozbiljnijim ligama od nase.Veliki je potencijal u pitanju...
V

Vlahhhh

pre 4 meseca

I on i Petar Petrovic ozbiljni stoperi, pa i onaj mali Nikola Simic..
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

Ma Laganini Bato Imaml Sanicanina i Medinu.... A imate i dosta vremena jos 3 dnaa da nadjete Stopera
T

TD

pre 4 meseca

Kakva tri dana? Prelazni rok u Srbiji traze i duze nego u ostalim zemljama, a i oni (Italija) imaju jos devet dana.
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

@TD sta bre pricas ti ? Sta hoces da mi kazes s tim ? Pa doveli su igraca od Pola miliona iz Radnickog koji je imao povredu meniskusa i koji je jedva skupio 5 utakmice sa 19 godina u lIgi. Koga mogu jos da dovedu iz nase lige kad Stojic i Calusic sigurno nece doci u Partizan, sigurno ce otici u Inostranstvo ako dobiju ponude neke. Akk gledas Transfersmarkt Kovacevic iz Cukarickog vredi kao 1,2 miliona i Jelicic iz Vojvodine 1 miliona a zajedno nemaju 10 utakmice u nogama. Tako su i Gavric iz Zvezde i Jovic vredeli 3,5 miliona po njima i gde su sad ? I Da sigurno ce Partizam da dovede igrava iz Italije....posto je duze otvoren Transferski Prozor....
T

TD

pre 4 meseca

Hocu da kazem da sigurno imaju vise od tri dana, znam za Italiju da je tamo kraj cetvrtog februara jer tu ligu pratim, a kod nas je jos kasnije jer smo kasnije i otvorili "pijacu". Inace, postoje i slobodni igraci, postoje i druge lige (mislim na neevropske, ne i bukvalno na druge lige mada mozda i tu moze nesto dobro da se pronadje, sto da ne), ima dobrih igraca, samo treba traziti.
Z

Zlatko Psihopata

pre 4 meseca

Doktoru koji je radio preglede prije potpisa ekspresno uruciti otkaz u Partizanu. Pola miliona je placen igrač.
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

doktoru gurnes stotku da vidis kako pise "sposoban " u knjizici
n

noHejtSamoIstina

pre 4 meseca

Vucic je u fudbalski i kosarkaski klub iz Humske ove sezone prosledio od 70 do 100miliona evra. Prihoda skoro da nije bilo a budzeti po 30 40miliona plus prateci troskovi za licence i saniranje dugova koji ugrozavaju licencu
B

Bavi se

pre 4 meseca

Svojim nalogom.
G

Gost nedragi

pre 4 meseca

Sto mu to ne prigovoris kad sa njim slavis njegov rodjos,umesto sto "pevate" vase navijacke pesme? Na sta mu to lici?! Toliko otvoreno da bude na nasoj strani. Samo hrabro u "odbranu" tvog kluba. 15 minuta zvizduka za spas srpskog fudbala.
A

Aca smederevac

pre 4 meseca

Nohejt@taj Vucic već godinama vrlo perfidno unistava sdPartizan..ali ti si ostrasceni cz
P

Prirodni sled okilbosti

pre 4 meseca

U omladincima Partizana imate vrhunskog levonogog stopera Andreja Popovica koji vec godinama demonstrira klasu na toj poziciji.Pitanje za sefa Duljaja zasto mladi Popovic nije na pripremama sa prvim timom ili je vec na putu za inostranstvo?
O

Otac Makarije

pre 4 meseca

Duljaj se pita u Partizanu, koliko i ja u Kragujevcu.
G

GostRadan

pre 4 meseca

Doveli su povredjenog igraca, koji ce, sva je prilika, morati na operaciju meniskusa. I ko je zato kriv? Letos su propustili priliku da dovedu Rubezica. Mada, ako znamo sta se desava oko Partizana, nista ne cudi. Ilic i Markovic su najgori stoperski par koji je ikada bio u Partizanu, sada sa De Medinom moze biti jos gore. Spor i slab u skoku, po onome sto se videlo u zadnje dve utakmice.
N

Nenad B.

pre 4 meseca

Dovesti povređenog igrača i to planiranog za bonusa, još platiš i obeštećenje, još na veoma osetljivoj poziciji, kakav amaterizam???
L

Lazzzza

pre 4 meseca

Ovo je kraj karijere.
p

pa normalno...

pre 4 meseca

gde ima tu preliva za nk partizan
K

Kendisport

pre 4 meseca

Mali je dobar igrac ali je potpuno masakriran povredama jer se u Kragujevcu radi ocajno, i svake sezone imaju po 10 povredjenih igraca. Najbolje je da decko ovu polusezonu ne igra uopste nego da se samo rehabilituje i sprema za narednu, u protivnom ce biti povredjen non stop s na kraju ce ga sutnuti na pozajmicu u Radnicki Nis…
r

realno ...

pre 4 meseca

Tu je neograniceni budzet nema frke
I

Igi33

pre 4 meseca

Ti porediš Partizan koji za prelazni rok potrosi max 2 miliona evra i Zvezdu koja potrosi 15 a, duzna preko 90. Bravo.
b

bolesnim

pre 4 meseca

leci se brate moj pod hitno
E

Eee realno

pre 4 meseca

gluplji nisi mogao ispasti...
l

lol12

pre 4 meseca

Ti poredis Zvezdu koja je zaradila ove sezone preko 50M plus ako proda Mijata/Bukarija preko 60M (Uefa,transferi,ulaznice,sponzori) sa partizanom koji je zaradio 12-15M a budzet mu 2-3 puta veci?
T

TD

pre 4 meseca

Nuzda zakon menja! Ne mora uopste taj (novi) stoper da bude bonus, moze i Stjepanovic da bude. Jovanovic- Stojkovic, ???, Nastasic, Antic- Stjepanovic, Ovusu- Severina, Zahid, Goh- Saldanja.
?

?

pre 4 meseca

Nastasic?
T

TD

pre 4 meseca

Pardon, Markovic, ne Nastasic. Zao mi je ako sam vas razocarao:-D
4

4S

pre 4 meseca

A di je Natko,on je vas bonus
O

Otac Makarije

pre 4 meseca

Za 4s…pa u odnosu na Kangu Natho jeste bonus…Kanga je prema stelovanoj krstenici mladji od njegove majke.