Komentari na vest

(V)eoma (I)nteresantan (P)apir: Uprava Juventusa opet zaobilazila pravila i uništila ugovore s Ronaldom?!

E

EtaBeta

pre oko 2 godine

Sraman tekst. Bas kao sto su sramni Italijanski pravobranioci. Sve ovo napisano su spekulacije i tekstovi sa drugih portala, nista zvanicno. Jedino zvanicno je da stalno oni nesto proveravaju Juventus. Opste poznata cinjenica je da pola Italije voli Juve a pola Italije ga mrzi. Ovi sto ga mrze ga bas mrze. A na primer Lotito vlasnik istovremeno dva kluba u Seriji A. Lazio i Salernitana. Nikom nista.
E

EtaBeta

pre oko 2 godine

Juventus unistava Italiju, a ne obratno? Evo primera, zbog cega je Juventusov stadion od tvrdjave gde niko nije pobedio 2 godine postao sterilni muzej gde neki Viljareal umuva 3 komada? Zato sto je Anjeli morao da otera tifose jer su hteli da ga optuze za udruzivanje sa mafijom zbog nelegalne prodaje karata. Ciji to ultrasi ne dobijaju karte i nemuljaju sa njima? (osim Engleza). E tako se sistemski ubija klub, ali u medijima se samo pise klicbait, nema ozbiljnog istrazivackog fudbalskog novinarstva nazalost..
I

Inter

pre oko 2 godine

Proveravaju oni i ostale klubove, samo izgleda da u svim mutnim radnjama najvise elemenata za dokazivanje ima protiv Juventusa. Gledajuci njihovu istoriju nista cudno. Ali to sto istrazuju ne mora da znaci da su odmah i krivi, to se treba dokazati.
I

Inter

pre oko 2 godine

Anjeli je bio pod istragom zbog surovanja sa nekom mafijom, ali to je bilo pre vise od dve godine, cini mi se da ima 5-6 godina od tada. A ovo da Juventusov stadion vise nije neosvojiva tvrdjava vise ima do kvaliteta tima nego zbog tifoza.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

@S1 Nije teorija zavere to su činjenice. Napraviš tim snova sa sve Kapelom i nameštaš da uzmeš titulu u Seriji A. To da su se igrali prelazi neosporno je na kraju krajeva zašto je ubijen BATA BULATOVIĆ kod nas pa zbog prelaza. Ali nameštanje čitavog prvenstva to ne. @Inter Koristiš nadimak inter pretpostavljam da simpatišeš taj klub. Druže prijatelju kako god taj inter je plaćao sudije u KUPU ŠAMPIONA tokom 60ih. Evropa je u pitanju a ne Italija. Na kraju krajeva inter je izvukao najveću korist.
I

Inter

pre oko 2 godine

Da, navijam za Inter. Navijaci Juventusa ce jos svasta izmisliti za Inter kako bi pokusali da prebace na nekog drugog mrlju koju pravi Juventus. Po rezultatima Inter jeste izvukao najvecu korist, ali niko nije kriv sto Milan nije uspeo da uradi nesto vise u prvenstvu u godinama posle Calciopolija (ne racunajuci prvu godinu kada su i oni bili pod kaznom zbog namestanja).

K R O J F

pre oko 2 godine

1.Neko ozbiljno pokušava da uruši i ono malo od SERIJE A. 2.Juventus koji je u trenutku izbacivanja imao:BUFON,TIRAM,ZEBINA,KANAVARO,VIJERA,EMERSON,KAMONAREZI,DEL PJERO,TREZEGE,IBRAHIMOVIĆ,KAPELA na klupi teško da mora da traži pomoć sa strane oni su bili jači od svih po automatizmu. 3.Dokazaće se jednom ko je umešao prste i unazadio SERIJU A od koje se nisu oporavili do danas. 4.Zna se ko je izvukao korist od afere. 5.NEMA NEVINIH
S

S1

pre oko 2 godine

Ni pola navijaca Juventusa vise ne veruje u tu teoriju zavere.
I

Inter

pre oko 2 godine

Cuj ovo, nema nevinih. Koliko se ja secam, 6 klubova je kaznjeno, innisu svi veliki klubovi. Nema sta jednog dana da se sve sazna, to se vec odavno zna, Juventus je najveci krivac Calciopolija, a samim tim i glavni krivac sto se italijanski fudbal srozao na niske grane. Mnogi igraci sto si naveo su ili ostali u Juventusu u Seria B, ili su se preselili u druge italijanske klubove, nekoliko njih je otislo van. Pa i PSG je po tom automatizmu sto kazes najjaci u Francuskoj, pa prosle sezone Lil, a pre par godina Monako uzese titulu u Francuskoj. U to vreme su mnogi italijanski klubovi imali jake timove, nije samo Juventus bio jak.
P

Pedja108

pre oko 2 godine

Juventus je jedan od najprljavijih klubova, ne u Italiji, vec u celom svetu. Gde su oni, tu su mutne radnje. Da pravde ima, vec bi bili ucesnici druge lige za sledecu sezonu, ali nece jer su bogati. Podrzavaju i ovu super ligu i ni zbog toga nisu kaznjeni.
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Ja već 20 i više godina pričam da je Juventus najkriminalniji klub na Svetu. Pored onoga što su ih izbacili u drugu ligu, trebali su još bar pet šest puta da ih izbace. Kada bi njihove vlasti htele da pročešljaju sve papire poslednjih 30ak godina, ne bi ih ni Bog spasio. Ali prebogata porodica Anjeli... mito korupcija, ozbiljna lova se gura...
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Juve želi da dostigne popularnost Barse, Reala i klubova iz PL pa samim tim i prihode. Ne mogu da shvate da imaju jedan veliki problem, a to je jezička barijera. Španski i engleski su globalzni jezici, dok italijanski to nije. Bajern je to odavno shvatio i posluje kako treba (po njih, ne po ligu),okrenuo se domaćem tržištu i funkcionišu koliko im finansije to dozvole. Juve kao juve, morao je da proba da preskiči tu barijeru sa Ronaldom, a znali su da nemaju toliki novac da ga plate, ni transfer ni platu. Nadam se da će dobiti barem zabranu transfera ako je pola od ovoga istina.
T

Trpke

pre oko 2 godine

Druze ne znam Jesi li svestan Ali italijanski i spanski su ti 80 % isti jezici maltene.
G

Gost RS

pre oko 2 godine

Gdje je Juventus tu je i muljaža. Muljaju i drugi al oni izgleda ne znaju za mjeru.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Ronaldo unistio Juventus svojim dolaskom, Mesi unistio PSZ svojim dolaskom. Ne pravi sebi idole.
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Mesi i Ronaldo su još pre godinu dana završili sa ozbiljnim fudbalom. I bolje da se povuku na kraju ove sezone, i da ih navijači pamte kao najbolje igrače predhodnih 20ak godina, nego da nastave još da igraju i pokvare sliku o sebi.

Katalonija

pre oko 2 godine

Koliko se sećam, prošle godine bez Mesija nisu ni ligu uspeli da uzmu... Tako da ne znam kako je to Mesi negativno uticao na njih?!? Msm da se razumemo nije ni pozitivno ali nije ni negativno... Nego ajde nešto da kažeš i ti...

ST8

pre oko 2 godine

I opet ništa neće biti.Ova afera će se zaboraviti, kao I mnoge druge.Sve dok je Italijanski savez I tuzioci korumpirani.

ST8

pre oko 2 godine

I opet ništa neće biti.Ova afera će se zaboraviti, kao I mnoge druge.Sve dok je Italijanski savez I tuzioci korumpirani.
E

Erzzov

pre oko 2 godine

VIP - Very Important Person Gde nadjoste People 🤦‍♂️
G

GostCalcio

pre oko 2 godine

uvijek su bili gadni. Poslije Kalcopolija, ne znam ko moze da voli taj klub. Dominacijom Juventusa opao je kvalitet Serie A, zato sto su slabili konkurenciju, kao Bayern u Bundesligi
@

@ssss

pre oko 2 godine

Ja sam veliki navijač Juventusa. Juve je tradicija. Posle Reala zvanično na drugom mestu najvećih klubova dvadesetog veka. Ne može jedna uprava koja je pravila brljotine da obriše sve što se stvaralo sto i kusur godina. Da su muljali jesu, ali realno ko od najvećih svetskih klubova sem možda Bajerna nije muljao?
D

Dragan VG

pre oko 2 godine

@ssss Jeste, drugi XX veka, kako da ne. Gde to zvanicno Juventus predstavlja to sto kazes?
@

@ssss

pre oko 2 godine

Dragan VG Institut za istoriju i statistiku fudbala je pravio listu najboljih klubova dvadesetog veka. Inače ako imaš više od 20 godina trebao bi da znaš šta znači Juve u svetskim okvirima. U 21-om veku zahvaljujući Kalčopoliju Juventus je malo zaostao za konkurencijom ali i pored toga po FIFI je trenutno istorijski gledano na petom mestu posle Reala, Barse, Bajerna i MU. To su zvanični podaci.
I

I 3 god zabrane

pre oko 2 godine

Opet Serija B da se banditi nauče redu
T

TheMladen

pre oko 2 godine

Baš kako ste napisali, vremena se menjaju ali Žabari ostaju Žabari.
T

Trpke

pre oko 2 godine

Druga liga,druga ligaaaaa. Slavice se opet titula Serie B u Torinu!!!