Miloš Veljković (©Reuters)
Miloš Veljković (©Reuters)

Verder bez Veljkovića po bodove spasa

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.04.21. | 18:24

Dvojica od trojice standardnih defanzivaca neće putovati u Berlin

Nižu se loši rezultati Verdera, a nižu se i pehovi. Tim iz Bremena je šest kola bez osvojenog boda, doveo je opstanak u Bundesligi u pitanje, a trener Florijan Kohfelt neće moći da računa na srpskog štopera za gostovanje u Berlinu.

Miloš Veljković je protiv Majnca u prošlom kolu slomio nos posle sudara glavom sa Leandrom Bareirom i definitivno će propustiti subotnji okršaj sa Union Berlinom. Da stvar bude gora, Omer Toprak se još nije oporavio, pa je Florijan Kohfelt ostao bez dvojice od trojice standardnih defanzivaca.

Izabrane vesti

Subota, 15.30: (2.00) Union Berlin (3.40) Verder Bremen (3.90)

Marko Fidel, Miloš Veljković i Omer Toprak činili su defanzivnu trojku Verdera, a od trenutka kada je Turčina povreda izbacila iz konkurenciju za sastav, u poslednjoj liniji Verdera se ustalio Finac Niklas Moisander.

U moru loših vesti za Florijana Kohfelta ona dobra je da će Kristijan Gros konkurisati za sastav. Odradio je Gros suspenziju i verovatno će on zauzeti mesto u poslednjoj liniji tima protiv Union Berlina. Iako je po vokaciji defanzivni vezista, nije mu strano da se spusti niže. A, možda se silom prilika Verder vrati u formaciju sa četvoricom pozadi.

Florijan Kohfelt moraće brzo da prelomi, previše izbora svakako nema.



tagovi

Miloš VeljkovićVerder BremenVerderBundesliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara