Komentari na vest

Verovali ili ne, Barsa će Žoau Feliksu plaćati samo 400.000 evra godišnje

p

pazza_inter/amala

pre 8 meseci

Bartomeu je bolesnik teski,kao da je ooslat da unisti sa ciljem Barcelonu,pique jedan obicni ljigavac,zbiog slihtanja bartomeu i slicnima u upravo,a pogotovo pljuvanja po Messiju,najvecem ikad! Laporta zasluzije postovanje zbog snalazljivosti za klub,nista drugo! A oprostajni mec Messija je morao da bude jer je on njihovo dete,igrac koji je taj klub podigao u spanskim i evropskim okvirima mnogo visoko,da nije bilo jega,smeh...jer je Messi veci od Barce svakako,jer je Najbolji svih vremena,Najtrofejniji igrac u istorji fudbala,igrac koji je objedinio sve sto postoji u fudbalu sa plus 7 Zlatnih lopti!
m

messig

pre 8 meseci

sve im najgore zelim jer su ispali smradine prema Mesiju koji im je dao sve u karijeri. Imali su sansu da ga vrate ovog leta i da sacuvaju obraz i oni mrtvi ladni nista ne urade. Covek nije ni oprostajnu utakmicu dobio….Laporta smrade
I

Igor978

pre 8 meseci

Na papiru će dobiti 400.000 EUR, dok će preko Mendeševe agencije dobiti svoju realnu platu, a onda će se Barsa "odužiti" Mendešu tako što će da preplati nekog igrača u budućnosti za taj iznos. Ljudi moji, ne kapirate vi biznis, pustite se tih priča šta piše u ugovoru...Takvi ugovori služe samo za državne i poreske organe
L

Lsavimir

pre 8 meseci

Lepo piše da ima 50% i 400.000K...verovatno je i ukupna plata smanjena u ugovoru proporcionalno produženju do 2029 - da bi Barsa uspela.
S

Sherlocked

pre 8 meseci

@ slazem se potpuno sa tobom. Narocito kad spomenu ovo " da ostvari san " i te fore. Nema tog " sna " koji moze da nadmasi tolike milione . Pre dva , tri meseca je predsednik Barse licno rekao da i dalje placaju Messiju redovno kad su plate onaj deo novca " kog se odrekao " da im pomogne. Ne samo on , dosta njih je tako uradilo. Ali jedino se Pike odrekao tog novca. On ce i najbolje proci jer je sledeci predsednik kluba.
J

Junker

pre 8 meseci

Totalna budalastina. Na papiru stoji tih 400k ali naravno da ce dobiti mnogo vise. Klasicno spansko muljanje.
0

020202

pre 8 meseci

Nije muljanje nego mu Atletiko placa vecinu plate.Zato je produzio ugovor sa Atletikom gde je spustio platu sa 12 na 6 miliona
R

Realno87

pre 8 meseci

A ti bi smanjio platu sa 12 na 6 miliona i produžio ugovor na još dve godine sa klubom koji ne podnosiš samo da bi ptisao na pozajmicu na godinu dana?! Koje su ovo priče? Onda je mrmot zavijo čokoladu u foliju…
s

ss3

pre 8 meseci

Lepo je cuti tako nesto ali ipak bih rekao da je pogresio i ispao budala.Pre svega jer je barsa u poslednjih 5+ godina najnezahvalniji tim.Dovode i mame igrace pa posle sezone hoce da ih oteraju.Spisak je poduzi znate ga i sami od kesija,depaja,garsije,obamejanga itd....Tako bi isto i sa njim garantujem ako im se promeni ploca.Da je u pitanju neki tim koji ceni igrace onda u redu,ali ovako trebao ne.A sve je nekako pocelo od o og otimanja Brajtvajta isred sezone,dal je karma ili samo lose poslovanje ali od tad barsa konstantno kuburi sa igracima i menja ih kao na traci.
Z

Zokić

pre 8 meseci

Tako deluje...kada im je gorelo nakon odlaska Mesija mamili su ih dok nisu malo stali na noge i sad odmah prave drim tim kao kad su Ronaldinja, Anrija, Vilju dovodoili - samo tada nisu bili prezaduženi. Kao da ne mogu istrpeti par godina "bez rezultata" samo sa mladima...nego i dalje po svaku cenu moraju da idu na sve trofeje.
M

MM003

pre 8 meseci

Crvena zvezda bi mogla veću platu da mu da...
1

145 5

pre 8 meseci

Voleo bih da oživi karijeru, mada iskreno mislim da se neće dokazati ni u Barsi. Tragedija je što je barsa dogurala dotle da uzima igrača koji nije dobar ni atletiku.
S

Srbija 1999

pre 8 meseci

Mogli i za dzabe kada ne zna nita kao bik .