Komentari na vest

Vesnik prvog Zvezdinog poraza posle 699 dana: Niko ne očekuje pobedu protiv najvećeg kluba na Balkanu

Š

Šljaka

pre 9 meseci

Dečko nastavi da igraš, a sto se tice toga da si morao da se uštineš itd. to ti nije trebalo da kažeš blamiras se i ako si mlad, brate navijaj za Zvezdu za koga hoćeš al nemoj to u novinama i portalom, Zvezda najveća navijao od rođenja u kom god klubu da igraš navijao bi javno za Zvezdu. Tvoja izjava je u najgorem slučaju dečaka od 14 ili 15 godina. I stvarno neznam ili nikad nisam nekog stranog mladog Fudbalera iz Španija, Italije ili Nemačke da kaže kako navija za neku ekipu, kao što si se ti isplakao, navijaj nije strasno al zašto javno imaj malo poštovanja prema svom klubu, strasno sta sve čovek neće čuti i pročitati i još komentari tipa, pa ako vrediš dodji i pokaži sta znaš. Ej ljudi poštujte svoje klubove igrajte tu igru od koje Hleba jedete porodice hranite. Strašno....
s

soichiro

pre 9 meseci

puna je liga igraca koji nisu dobili sansu u zvezdi i partizanu zbog stranaca sumnjivog kvaliteta...zelja za zaradom od transfera gura menadzerske kombinacije ...uskoro ce strani klubovi da kupuju igrace iz druge lige jer tamo nema protekcije i navlacenja.
h

her flick

pre 9 meseci

Najveci klub na Balkanu je Dinamo Zagreb.
J

Ja sam bre komsija

pre 9 meseci

Po cemu ? Ima neki evropski trofej? Jedino po cemi je prvak to je u pranju para u napumpanim transferima i namestanju utakmica
W

Wrong...

pre 9 meseci

Oni su u srednjoj Europi,nisu na Balkanu,tako da im ne imponuje da ih tu svrstavaš.Što se mene tiče,mogu da budu gdje god misle da jesu,njihova stvar.
?

??

pre 9 meseci

@wrong ne mozes ni ti,ni oni sami da ih svrsatavate gde hocete po evropi. Geografija ih je vec stavila na balkan, mogu oni da zele sta hoce
О

Од једног

pre 9 meseci

Пораза направише људи тв новелу! Пораз ко пораз није први а ни последњи! Прича о парама не пије воду! За 4 клуба из лиге и европи заслуженост иде искључиво Звезди! Једино што брине је систем игре очигледно да играчи Звезде то не могу да испрате и то је једино што мора да се промени.. Букари и митровић не могу да играју винг бекове јер су превише офанзиивно оријентисани, док систем са три штопера позади не иде на руку Звезди јер су сва торјица преспори за ту игру а о везистима не треба трошити речи стаменић јесте добар за наше услове али за нешто више, јако упитан! Звезда треба да пређе на 4-3-3 или 4-2-3-1 систем..
П

Пандило

pre 9 meseci

Јак гас. Највећи клуб на Балкану, српски Бајерн. Не знам да ли маса капира да ти епитети и сво то ложење утичу негативно. Др Звездан Терзић је већ видео Звезду као такмаца Реал Мадриду или Ман. Ситију, иако је екипа показала да је крхка против скромног Вождовца. Очекујем неко теже приземљење након два-три пораза уз гол разлику типа 3-13.
B

Burek

pre 9 meseci

Hahahahahahahaha ti si za posmatranje
G

Gost1818

pre 9 meseci

Najveceg 🤣
K

KuzmaVrzma

pre 9 meseci

Dečko da li ste vi svesni da ste do 75 minuta vodili 3-0 protiv nikad skuplje Zvezde u njenoj istoriji? Koji blam za Crvenu Zvezdu.
s

sigurno

pre 9 meseci

Najveceg?
m

mikac678

pre 9 meseci

Igrači kad budu shvatili u svojim glavama da ih golovi i pobede protiv Zvezde i Partizana prodaju a ne sklanjalice, onda ćemo imati bolje prvenstvo a oni bogatije račune
T

TuNeki

pre 9 meseci

Eto njega u Partizanu uskoro hahahahahah
K

Kumovi Vrbas

pre 9 meseci

Da je Vojvodina dobila toliko velike pare od drzave kao Zvezda, ona bi pobedila Vozdovac sa petardom bez primljenog gola.
Ч

Чокот

pre 9 meseci

Ништа више пара Звезда не добија од државе у односу на Партизан. Разлику чини новац који пристиже од УЕФА.
r

reb8888

pre 9 meseci

...a hoce li neko da kaze o kojim se to parama radi??? mnogo vise zvezda daje drzavi a samim tim i ostalim klubovima koji dobijaju iz budzeta...
N

Na lećenje

pre 9 meseci

Taj koji ne očekuje pobedu treba da ide kod sportskog psihologa.
?

??

pre 9 meseci

Mnogo priseban momak, stoji cvrsto na zemlji. Tako treba. Puno srece u karijeri
A

Aca LJotic

pre 9 meseci

?? Nadam se da ce jednog dana doci u Fudbalski Klub Crvena Zvezda i da se tu dokaze.
?

??

pre 9 meseci

Ako vredi, neka dodje pa nek se dokazuje
K

Klllll

pre 9 meseci

Svaka čast mladiću! Pomogao si svom klubu CZ i ne znaš koliko. Dobro prizemljenje i doza realnosti uvek pomaže
d

da znas

pre 9 meseci

Nije on nista pomogao.. apsolutno nista
R

Rule55

pre 9 meseci

Dal ima nekoj ligi, da neko nije izgubio 5 godina na svom stadionu,i skoro 2 godine nije izgubio na strani.
G

Gostanko

pre 9 meseci

Pa jel Zvezda kriva sto je liga slaba a ona istovremeno za nase uslove pravi dobre rezultate u Evropi? Sta ti tu nije jasno? Zvezda ima dugacku i kvalitetnu klupu zadnjih par sezona. Gotovo da je izjednacen kvalitet startnih i rezervnih 11. Jel Zvezda kriva sto Partizan ima 11 igraca koji igraju svako takmicenje i uvek jer je klupa pretanka? Makabi iz Tel Aviva u tri sezone doziveo jedan totalno nebitni poraz pod vodjstvom Vladimira Ivica.
h

halo

pre 9 meseci

Liverpul pre neku godinu napravio niz od 4 godine bez poraza na Enfildu, Čelsi je takođe svojevremeno otišao 4 godine bez poraza na svom stadionu, Minhen, Real i Porto su pravili duže nizove od toga, ali eto, to se dešava samo u Srbiji Zvezdi :) Liverpul, Čelsi, Real, itd mogu godinama da budu neporaženi u najjačim svetskim ligama, ali nema uopšte smisla Zvezda slično da uradi protiv supersila kakvi su Javor, Lučani, Surdulica, Spartak, Kragujevac i mnogi drugi :)))
R

Rule55

pre 9 meseci

@halo Hoces da mi kazes da ti timovi koje si nabrojao imali istovremeno 5 godine bez poraza na svom stadionu i 2 godine sa strane?
d

dst

pre 9 meseci

U Severnoj Koreji
C

Chisam

pre 9 meseci

ima u Severnoj Koreji