Dušan Vlahović (©Reuters)
Dušan Vlahović (©Reuters)

Vlahović: Baš me briga za statistiku! Prolazili smo kroz težak period...

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.04.24. | 02:11

„Važno je da pobeđujemo, a ne koliko ću dati golova“, kaže srpski napadač

Čitav mart Juventus nije mogao da se sastavi. Prolazio je kroz ogromnu krizu, trpeo udarac za udarcem. Na osam vezanih utakmica u Seriji A nije trijumfovao i ispao je iz trke za skudeto. Taj niz još nije prekinuo, ali je izašao iz 'tunela' i ostao u igri za trofej u Kupu Italije.

Stara dama je na dobrom putu da se plasira u finale. Ili bolje rečeno na pola puta, jer će na revanš u Rim otputovati sa kapitalom od dva gola, koji su klubu iz Torina obezbedili Federiko Kjeza i Dušan Vlahović. Srpski napadač je zalečio povredu leđa i Masimilijanu Alegriju ponudio verziju sebe baš kakva mu je bila neophodna.

Izabrane vesti

Bio je 'gladan' gola, međutim, lansiranje lopte u dalji ugao ne bi previše značilo da Juventus nije trijumfovao i da na crnu seriju od mesec i kusur dana nije stavljena tačka.

„Baš me briga koliko ću golova postići, kome ću asistirati... Važno je da pobeđujemo, jer to znači da ćemo zajedno slaviti. Kada pobedimo, svi smo dobri. Veoma sam srećan“, rekao je Dušan Vlahović i nastavio:

„Prolazili smo kroz zaista težak period, tako da smo morali da budemo najbolji u ovoj utakmici. Bilo je teško, a čeka nas još jedan težak meč u revanšu. Ovo je bilo samo jedno poluvreme“.

Iz vizure srpskog napadača sve je bilo onako kako treba da bude. Od postavke do podrške sa tribina.

„Želim da ćestitam saigračima i da se zahvalim navijačima koji su došli da nas bodre. Takođe, čestitam treneru na pripremi utakmice. Danas smo odigrali odličnu utakmicu, moramo da nastavimo ovako“.

Pobeda protiv Lacija je bitna za Bjankonere, no neće mnogo značiti ukoliko u Rimu ne bude overen plasman u finale i pre toga upisana pobeda u šampionatu. Koliko već za vikend u duelu sa Fjorentinom.

„Igrali smo protiv veoma jakog tima, koji ima dobrog trenera. Mnogo su se promenili, nije nam bilo lako. Sve je bilo mnogo lakše nakon što smo izašli iz ćorsokaka, ali sada moramo da pobedimo u Seriji A. Moramo i u njoj da pobeđujemo, ona nam je takođe veoma važna“, završio je Dušan Vlahović.tagovi

JuventusLacioKup ItalijeDušan Vlahović

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara