Komentari na vest

Vlahović neće da ostane ni za tri puta veću platu, Milan i Roma ga hoće umesto Ibre i Džeka

c

cirkus

pre oko 3 godine

Po meni ovo leto pravo vreme za iskorak u karijeri. Naravno da ne mislim da treba da ode u real ili mancester (ukoliko uopste bude ponuda top klubova), ali u jaci klub od ove fiorentine sigurno da moze da predje, a da ne pogresi..
G

Gostunited

pre oko 3 godine

treba da ide u veci klub, ali za to je jos rano, ima milion primera nasih igraci, koji posle jedne sezone odu za veve pare i nema ih nidje, ni metalac ne moze da ih vrati uzivot.. momce sedi jos jednu sezonu, igraces startnu , ako odes u milan neces biti ni treci napadac, lako je otici al se trebq i dokazat u drugom klubu, svi tad ocekuju ako si u violi, davao 5 ovamo moras 20 da bi te potapsali po ramenu, jos je rano i za reprezentaciju i za veci klub
G

Gostinjo

pre oko 3 godine

Da dodam jednu anegdotu... pre jedno, pa ima 5-7 godina sigurno, u firmi u Zrenjaninu covek iz Bg doterao cisternu sa gorivom, i pricamo bzvze o sportu... kaze on da sina vodi na treninge u podmladcima Partizana, ja ne znam koji to uzrast, kraj osnovne mozda, i kaze covek zapamti jedno ime, Vlahovic, takav talenat se nikada nije pojavio kod nas. I zapamtio sam to ime ali sam kasnijih godina prateci domaci fudbal i to da nije dobio pravu sansu u PFC i to da je prerano otisao preko, pomislio sam da je jos samo jedan u nizu propalih talenata. Ali, na svu srecu, za sada mirise da ce od ovog momka ipak biti vrhunski fudbaler. Nek mu je sa srecom.
Š

Škrabotina

pre oko 3 godine

Nije najgora ideja da prihvati povišicu i ostane u Firenci. Mali je sjajan ali kao što smo videli s Jovićem ( a pre toga i sa Mitrom koji je u neku ruku zarobljen u Engleskoj zbog izbora da skoči iz Belgije u Premijerku), nije uvek lako prilagoditi se u novom/većem klubu. Baš bi bila fora da bude rame uz rame sa Batigolom u analima Viole.
S

Sloboo

pre oko 3 godine

Lajpcig definitivno, forsiraju mlade, daće mu šansu i ako mu ne ide, drugi će ga prikovati za klupu, kakva zamena Ibrahimoviću, NIKO na klupi nije postao igrač, idi gde ćeš redovno da igraš, to ti je moj savet Dušane.
Ј

Још један

pre oko 3 godine

Умишљени фудбалер дао је први хеттрик после 4 сезоне играња и одмах мисли да је дрогба лично смеши се још једно пропадање
G

Gost12

pre oko 3 godine

Ratko glup komentar!!!
A

Allianz

pre oko 3 godine

Kladim se da u životu nisi pogledao ni jednu njegovu utakmicu, ali bitno je da opališ bilo šta.
A

Avenger

pre oko 3 godine

Salzburg je najbolja opcija za mlade igrače. Verovatno će igrati, a ako se pokaže tu je Lajpcig kao stepenik više a posle neki veliki klub.
o

opet ja

pre oko 3 godine

za Milenkovića 30 miliona,pa svi naši stoper zajedno ne vrede 5 mil.
M

Manolas

pre oko 3 godine

Polako ljudi sa ovim momkom, jeste da je talentovani Ali mora on jos da se dokaze jedno 2 sezone. Nije igrac jos za romu I milan. Lako je igrat u ekipu koja nema nikakav imperative pobede gde je cilj opstanak. Jovica je pojeo real. Trrba da ode u neki klub koji se bori u ligu evrope. Pozz
G

Gostinjo

pre oko 3 godine

Fiorentinu volim ko Partizan. ali momče bezi iz propalog kluba, prevazisao si ti to. Ne volim Milan nikako ali zvuci kao idealna sredina za tebe. Kako god, samo jako pa da budes world class uskoro.
Z

Zoyyy

pre oko 3 godine

Tako treba, nemoj da ostanes ni slucajno! I za dve sezone kao JOvic!
k

kme

pre oko 3 godine

Momak ostani tu gde jesi... igras svaku utakmicu i rasturas.
I

Ivan FCRS

pre oko 3 godine

Treba izbeci Milan. Prevelika ocekivanja imaju i stavljaju nenormalan pritisak na igrace, a nemaju kvalitet da se tako ponasaju. Roma bi bila mnogo zdravija sredina.

elmagico

pre oko 3 godine

Milan prevelika ocekivanka ali pritisak je znatno veci u Romi
9

951357

pre oko 3 godine

Za njega od ovih opcija vidim ili ostanak ili odlazak u Romu kao najbolje. Ostanak jer je još mlad i imaće šansu da se još bolje razvije jer igra svaku utakmicu, plus ono, Fiorentina ga je napravila i dala mu šansu, tako da bi bilo zabadanje noža u leđa da sad zapne da ide. Odlazak u Romu jer je Džeko pri kraju karijere, i jer nemaju drugog napadača, a kod njih se čak i Borha Majoral nadavao golova, a Vlahović bi još više. Milan je loša sredina, čas te ima čas te nema, zavisiš od ovoga ili onoga, sve može a ništa ne mora. Možda imaju veće ambicije od Rome, ali ni kvalitetom a ni organizacijom ne odskaču mnogo, a njemu treba da igra, a minute će lakše dobiti u Romi nego u Milanu.
C

CityCity

pre oko 3 godine

Mislim da bi najbolji izbor bio lajpcig, oni rade dobro sa mladim igracima
r

ronaldinhogaucho

pre oko 3 godine

kako da napreduje pored losih igraca i limitiranog trenera?kako zabadanje noza u ledja kad su ga doveli za kikiriki a prodace ga za ozbiljne pare?
9

951357

pre oko 3 godine

@Citycity - slažem se, ali Lajpcig je doveo onog Rajolinog Brobija, Vlahović ne bi video terena od njega. @ronaldinhogaucho... - baš zato što su ga doveli za kikiriki mogli su da ga zajebavaju da igra na kašičicu, čim ne da gol da ga bace na klupu, a oni su ga trpeli cele sezone dok napokon nije proradio.

elmagico

pre oko 3 godine

ne znam bas, u Romi je najveci moguci pritisak. Ajde sad okej prazne tribine i to ali zajebano ce biti kasnije ako se ne uklopi
r

ronaldinhogaucho

pre oko 3 godine

951357 moras da shvatis da je vlahovic njihova investicija i da im je u opisu posla da ga istrpe.nemacka liga je malo jaca i zanimljivija od prve lige indonezije.italija ili engleska,sve ostalo je los izbor.
9

951357

pre oko 3 godine

@ronaldinhogaucho - u principu jeste. Ali, imaju oni i onog malog što su ga doveli iz Đenove a platili ga više. A bio je nekad i Kuma Babakar koji je imao isti razvojni put kao i Vlahović, pa sad mislim da u Turskoj negde igra. Ako ne poštuješ klub, ni oni nisu u obavezi da poštuju tebe. Naročito ako su te smešno platili, dakle ne koštaš ih skoro pa ništa.
a

a kuj te tero

pre oko 3 godine

Već sada klasa za jovića i mitrovića, pogotovo za jovića koji ne liči na sportistu.
G

Gost011

pre oko 3 godine

Idi vidi kome je Jovic davao sve golove u evropskim takmicenjima i na kakvim utakmicama, prvo skoci pa reci hop...
T

Tik0

pre oko 3 godine

Bilo bi jako ruzno da ne ostane. Istrpela ga je ta Fjorentina kao nikoga. Rezultati su zesce trpeli. Ne samo zbog njega naravno, ali daleko od toga da je odusevljavao. Sada kada moze da vrati uslugu i pruzi ozbiljne partije u kontinuitetu, kad se razvio u boljeg igraca zahvaljujuci trpljenju i forsiranju, bilo bi jako ruzno da sam insistira da ode, drugo je ako oni zele da ga prodaju i zarade, sto sumnjam. I pre svega to bi mu bila greska karijere.
R

Rodman1986

pre oko 3 godine

A šta ga je istrpila? Htjeli ga na pozajmicu poslati ljetos, pa kad momak nije htio, nego je htio da se bori da igra, proigrao, sad bi oni da uzmu 150 miliona za njega kad potpiše novu ugovor. Nisu oni vjerovali u njega nimalo. A i normalno je da hoće da ide u bolji klub jer Fiorentina nema nikakve ambicije osim opstanka u ligi.
G

Gostioničar 2

pre oko 3 godine

@TikO Tako je i Mitar hteo Fulamu da se oduži kad su ispali, pa mu sad vraćaju... Nema tu garanta za bilo koju opciju...
В

Видић

pre oko 3 godine

Право време да промени средину!
t

tehnodrom

pre oko 3 godine

Mali je poznat po tome da voli pare ko andrija zivkovic, posto sam malo bolje upucen preko poslova u klub, poznato je da je isto to radio i u partizanu, nije hteo da potpise ugovor i zato je prodat tako mlad, zinulu mu d*pe za parama ko da ih nece zaraditi.
Y

Yui

pre oko 3 godine

Do juce ste prodavali sergeja sad je red na vlahovica sledece 3 godine
l

lisabon

pre oko 3 godine

nece on nigde
С

СССССС

pre oko 3 godine

Јако је занимљиво како је сада Леао "очајан", Ибра може још годину максимум, како је Ребић "слаб" а до меча са мезимицом ове државе је то био напад од пола милијарде евра. Како сте смешни ви ботови који се ложите да сте новинари, смешни сте као циркус.
B

Barbosa

pre oko 3 godine

Poenta je da su svi navedeni, sem Ibre, losi na poziciji 9tke, a ne da su losi kao napadacki izbor.
F

Fustalista

pre oko 3 godine

Iskreno se nadam da ce prvi spic Srbije i dalje ostati Alek Mitrovic.
b

bojank91

pre oko 3 godine

Vlahović - Jović u tandemu u Milanu
a

ala

pre oko 3 godine

Pouzdano koliko i za SMS-a i Milenkovica
a

as

pre oko 3 godine

Srpski mentalitet...
R

Rodman1986

pre oko 3 godine

Šta je srpski mentalitet? To što momak neće da igra u luzerskoj ekipi koja igra ispod svakog prosjeka i nema nikakve ambicije osim opstanka u ligi. Svako hoće da igra u boljoj ekipi koja ima ambicije, želi trofeje, i ambicija ako je zdrava je itekako poželjna, a ova je zdrava jer se vidi da momku nije samo do novca nego želi 3stepenik više u karijeri.
a

as

pre oko 3 godine

Prijatelju, ne treba guzicom zalupiti vrata nekome ko ti je dao šansu, nikada, a naš svaki igrač to radi čim malo odskoči. On sa 20 godina neće da igra u luzerskoj ekipi koja je njemu podređena? Mo'š misliti. Da neće možda i on u Real? Ne mogu svi biti Mbape da sa 20 budu u najjačim timovima ključni igrači, neki jednostavno moraju da shvate da poslovicu "stepenik po stepenik", odigraj još sezuonu, dve u Firenci, nakon toga, sa 21, 22 pređu u neki klub koji je za stepenik jači (Dortmund, Lacio, Napoli...), pa tek onda razmišljaj o top ekipama i tome kako si postao igrač. Šta Joviću vredi što je pre 2 godine postigao 20-ak bundesligaških golova, kad će okvirno nakon toga postići još 20 golova za celu karijeru.