Komentari na vest

Vojvodina ne staje, stigao i levi bek iz Metalca

G

Goust

pre preko 1 godinu

Meni je neverovatno da u nasoj ligi nema beka koji moze jednom Gobeljicu da bude rezerva. Evo ovaj decko kladim se da je lagano mogao u Zvezdi da se bori za prvi tim.
Н

Нс бој

pre preko 1 godinu

Мени је невероватно да је Металац испао из лиге,са Ступаревићем,Крајишником, Антонијевићем, Ђурићем,било је ту још добрих играча,клуб финансијски међу најстабилнијим у супер лиги.
Н

Нс бој

pre preko 1 godinu

+Престиж и Влалукин
P

Prijatelj

pre preko 1 godinu

+ Radoji ponudjen ugovor svih ugovora. + Nema vise Lalatovih kombinacija; nema sema; varijanti; deljenja ugovora sa raznoraznim likovima iz uprave; nema reletiranja igraca. Ovo ce biti izuzetna prica/ Zbiljic zna sta radi.
A

Archie

pre preko 1 godinu

Jel odbio?
P

Prijatelj

pre preko 1 godinu

Ovo je poruka nekog ko se lazno potpisuje kao prijatelj.
P

Prijatelj

pre preko 1 godinu

Nikolov, Ozegovic i Satara su jos u kombinaciji. Ozegovic nije trenutno toliko prioritetan, postoji opcija da na zimu dodje Fernandez. Milosevic i dalje nije potpisao i pored obecanja.
O

Opsaala

pre preko 1 godinu

Šta će vam Ožegović. Taj je svoje odsvirao. Ne bi trebali gomilati igrače. Sad ako možeete dovesti Radoju super, na zimu još jedan takvog kvaliteta u odbrani i na leto u napadu. Koji Milošević nije produžio?
V

V V

pre preko 1 godinu

Za Miloševića koji je maloletan čeka porodica obećanje da će dobijati šansu bar po 20 m po meču za sad a iduće ako zasluži da će najbolji napadač Evrope do 17 g biti starter. Logično. I on i Kabić i Miletić su najveći Biseri Vojvodinine škole.. Još od Sergeja Mijata...
A

Archie

pre preko 1 godinu

@Opsaala Pa mali Jovan Milošević. Najbolji strelac kadetskog EP. Sledeće leto mu ističe stipendijski ugovor i ako ne potpiše profesionalni ugovor sa Vojvodinom otiće za džabe u neki top klub. Ako je istina zaista sramno ponašanje sa njegove strane. Ta Vojvodina ga je otkrila po čačanskim livadama, dala mu sve uslove, stvorila od njega reprezentativca i top prospekta, dok ga je recimo Partizan posle probnog turnira poslao kući. I sada ovako da vraća Voši...
A

Archie

pre preko 1 godinu

@V V Ruku na srce Miletić nije Vošin produkt nego Zvezdin. Vojvodina ga je bukvalno kupila od Zvezde, ali nema sumnje da je doprinela nastavku njegovog razvoja i da u Zvezdi ne bi dobio šansu koju dobija u Voši.
M

Marko021

pre preko 1 godinu

Malog Milosevica UCENJUJU- nije dobijao sanse kako su mu obecali- samo su ga na prve 2 malo pokazali; i svestan je da i da potpise- grejace klupu. GURNULI SU GA U MLADJE OMLADINCE, bukvalno ga prisiljavaju da poklekne. Momak se pokazao kada niko nije ocekivao- kurta i murta su potpisali profesionalni pre njega. To je dobar momak i ne kenjajte vise… prica ima 2 strane
A

Ajmo_ajde

pre preko 1 godinu

Nemojte samo njega molim vas
U

Upis

pre preko 1 godinu

Konobar, piši 5-6 primljenih golova na njegov račun
C

Chiske

pre preko 1 godinu

Naravno da ce biti ako bude igrao klasicnog beka posto to nije ono gde se on najbolje snalazi (odbrana) on je igrac za napadacki tim zapravo on treba da je levi vezni igrac nesto slicno kao Bjekovic koji isto ima ocajnu odbranu. Plus sto je Antonijevic polivalentan igrac 9ti u nizu. To znaci da ti sada imas ceo tim igraca koji mogu da igraju na 2+ pozicija sto isto tako znaci da ni jedan klub nece moci bas u potpunosti da se pripremi takticki za Vojvodinu, jer Mima moze da odluci da ce da umesto NN stavi Malbasica a NN kao poluspica i Simica na krilo Antonijevica na srednjeg levog, a moze da se odluci da ce NN na spic, Simic u sredinu Malbasic ili levo ili desno isto tako i Baraje, a Djordjevica na bek. A umesto bilo kog krila moze Cumic a moze i umesto spica... Milosavljevic onda moze na sredini da se rotira sa Antonijevicem u toku utakmice na toj levoj strani, onda imas Traorea koji se iz stopera pretvara u defanzivnog veznjaka, e zbog toga treba jos jedan jak stoper da bi Traore mogao da igra opustenije na taj nacin i treba dobar zadnji vezni da bi se lopta prosledila napred kvalitetnije a ne da se bzvz gubi. To je neko moje laicko vdjenje... Plus sto ce vosa sve ove igrace moci za bar 1M+ da proda posle... Zapravo Vosa je trenutno pokupila nase najvece prospekte i dovela nekoliko iskusnih igraca i uradila najbolji prelazni rok pa cak i kada blizance racunas. Jer kada je isti mentalitet igraca u timu mnogo bolje radi nego kada imas 25 stranaca koji ne mogu da iskomuniciraju kako treba. Ugrabila je vosa priliku da uradi ono sto su pre nekoliko god radili blizanci a to je skupljanje najboljih igraca iz nase lige i okoline, jos ako dodje Nikolov i Satara i daj boze Radoja (ceka se odg) pa to ce da bude ubitacan tim, jedino bolje od ovoga moze biti ako bi se vratili Tadic SMS i Aleksic. A sto se tice Milosevica ja sam vec rekao da bi ga sutra prodao ako je tacno da su nudili 3M za njega a gurao bi za sledecu sezonu Bukinca (bek) koji je po meni mnogo veci talenat na svojoj poziciji... Milosevic ima ono nesto za gol onaj wunderkind momenat, medjutim mnogo je digao nos u zadnje vreme nazalost, i to se odrazilo na terenu kada skoro pa nije ni dolazio do lopte. Isto tako jako je mlad, ne moze bas svako ko Kabic sa 16 u prvi tim mora bar malo zrelosti da se pokaze, iskreno mozda je u medvedja usluga ucinjena Kabicu sto su ga trpali u prvi tim da igra tako mladog umesto da se kalio u Omladinskoj ligi koja je manje stresna i slabijeg intenziteta.
S

Srpska Atina

pre preko 1 godinu

Dva odlicna leva beka ce vosa imati u rotaciji, Djosa i Antonijevic....bravo za ovaj dolazak
V

Verni lala

pre preko 1 godinu

Igrač na poziciji grejanje klupe
C

CIRKUUUS

pre preko 1 godinu

Lele lele ljudi slucajno iz dosade gledam Transfermarkt. I vidim da je Dejan Georgijević potpisao za, pazi sad, klub FC Samba iz TANZANIJE ! Haha pa dal je moguće, ovu vest Mozzart da objavi molim vas, koliko onaj dečko ne zna ali jos veci hit je sto neko iz Tanzanije gde je beda plaća Georgijevića.
k

kimiki

pre preko 1 godinu

Ma otišao na Zanzibar da bude konobar..
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Da, naš čovek je tamo trener! Imaju i ženski tim!

cofi_pfc03

pre preko 1 godinu

Ko da je stigo Marselo jbt
A

Archie

pre preko 1 godinu

Za naše uslove možda i jeste Marselo. Prošle sezone u Superligi kao levi bek Metalca je imao 7 asistencija. Sada je došao za početak da bude zamena Đorđeviću u Vojvodini. Zar je to slabo sa Vošine strane?
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Samo se vi grobarcici sprdajte,al zapamti ako na kraju budete treci ili cetvrti ima da skacete od srece jer ste po kvalitetu peti tim u ligi posle zvezde,vojvodine,cukarickog i Tsc-a,al dobro uz pomoc sudija svakako cete izboriti taj plej of
Š

Šljaka

pre preko 1 godinu

Na kraju sezone, džaba ste krečili, al za početak dva plus..
A

Archie

pre preko 1 godinu

Bez ljubomore samo.
G

Gost.

pre preko 1 godinu

deluje dobar posao vosa da radi...