Voker još nije ni sleteo u Minhen, a već počeo da izaziva probleme u svlačionici Bajerna

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.07.23. | 20:20

Naljutili se Miler i Nojer...

Kajl Voker (33) je svoje rekao. Iskusni defanzivac želi u Bajern, rekao je to u lice Pepu Gvardioli i za njega je druge opcije ne postoje. Ni neki drugi klub, ni ostanak na Etihadu.

Tomas Tuhel je baš zagrizao za Vokera, razgovarao je sa njim telefonom i objasnio mu kakve zamisli ima, gde ga vidi u ekipi. Vokeru se to veoma dopalo, tako da je odlučio da nakon šest godina promeni sredinu.

Izabrane vesti

Nedeljama unazad govori se da će Bajern platiti 15.000.000 evra na ime obeštećenja. Pojavila se u jednom času mogućnost da dođe do trampe Pavar - Voker, međutim na kraju će sve završiti Englezovom selidbom za novac.

Dogovor igrača i kluba je manje više postignut, potrebno je samo da sve to tokom narednih dana bude preneto na papir, a dok se čeka formalizovanje čitavog posla Bild piše kako je "Voker već počeo da izaziva probleme u svlačionici Bajerna, a da još nije ni sleteo u Minhen".

Naime, neki od starijih igrača - pretpostavka je da su u pitanju Manuel Nojer i Tomas Miler - nisu zadovoljni što je Voker dobio dvogodišnji ugovor, s opciom da ostane još jednu sezonu, iliti do svoje 36. godine.

Na ovaj način klub krši sopstveno pravilo da fudbaleri iznad 30 godina ne mogu da dobijaju dugoročne ugovore, čime su se posebno pogođeni našli Miler i Nojer. I jedan i drugi prilikom poslednjeg nastavka saradnje dobili su ugovore samo na 12 meseci...

"Ni jednom ni drugom nije jasno zašto su pravila drugačija za novog saigrača u poređenju sa njima, koji su služili klubu iz Minhena dugi niz godina", stoji između ostalog u tekstu Bilda.

Kada se ovako nešto dešava u svlačionici Bajerna to uvek izaziva punu pozornost medija, jer dobro je poznato da se radi o jednoj od najtežih grupa (svlačionica) za vođenje. Senatori poput Milera, Nojera, Kimiha u prošlosti su umeli čak krucijalno da utiču na otpuštanje trenera, ili na dovođenje istih.

S te strane gledano, Voker očito neće biti dočekan 'sa crvenim tepihom'...


tagovi

Letnji prelazni rok 2023Kajl Voker

Obaveštavaj me

Bajern
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara