Busnić (levo) i Stevanović, Foto: Starsport
Busnić (levo) i Stevanović, Foto: Starsport

Voša kroji spisak želja: Prve mete kapiten Radnika i vezista Rada

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.05.21. | 12:51

Novi strateg Novosađana saopštio viziju rukovodstvu

Uspeh sa Zvezdinim biserima rođenim 2002. godine nagovestio je trenerski potencijal Slavoljuba Đorđevića, a odlična sezona na iskoraku u seniorske vode u ulozi šefa struuke Radnika potvrdila je da je nekadašnji defnzivac satkan od materijala koji obećava uspehe. Dobri rezultati na početku trenersskog puta perspektivnog stratega doveli su do klupe Vojvodine sa kojom će pokušati da ispiše novi u nizu uspeha, a neposredno nakon parafa na saradnju Đorđević je pred rukovodstvo Novosađana izneo prve želje.

Prema saznanjima Mozzart Sporta novi šef stručnog štaba Vojvodine u prvom razgovoru sa rukovodstvom čija je tem bio igrački kadar izneo je zahtev da u narednoj takmičarskoj godini u klubu ostane Nemanja Čović, ali i da konkurenciju pojačaju kapiten Radnika Dušan Stevanović i vezista Rada Aleksandar Busnić.

Izabrane vesti

Iz Đorđevićeve perspektive ofanzivac koji je u klub došao pre dve sezone iz Proletera važan je šraf za buduće projekcije, dok bi dvojac novajlija značajno zaoštrio konkurenciju u defanzivi i veznom redu.

Trener Vojvodine tokom mandata u Radniku uverio se u kvalitete Stevanovića, i upravo iz tog razloga 24-godišnji štoper je prva želja kada su u pitanju pojačanja u poslednjoj liniji. Sa druge strane, Busnić, jedan od fudbalera koji je činio okosnicu Rada u sezoni iza nas, u dresu Građevinara potvrdio je potencijal i Đorđevićeva je vizija da bi polivalentni igrač koji se najbolje snalazi u ulozi defanzivnog veziste predstavljao idealnu investiciju.

Podsetimo, Novosađani će prvi trening u novoj sezoni oraditi 7. juna za kada je zakazana prozivka, a Đorđevićeva ambicija je da kreira igrački kadar što pre kako bi njegov tim u najjačem sastavu dočekao kvalifikacije za Ligu konferencija.


tagovi

Slavoljub ĐorđevićNemanja ČovićAleksandar BusnićDušan Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara