Komentari na vest

Vošina odbrana čvrsta, ali je napad još neubedljiv: Baraj promašio pobedu protiv Kopra, Simić spasavao u finišu

V

V V

pre gotovo 2 godine

Čemu bravo. Pa ova uprava je dovela odlične igrače Senegalac Baraj sa 3 dana priprema je jednim potezom za 20 pokazao zašto je doveden i ako je bio najbolji u slavnoj Parmi 5 g iako je igrala drugu ligu i igrao u Prvoj Portugalije ti pominješ strance koji van naše lige ništa ne mogu da urade. Traore iz Malija ne bi postao reprezentativac jedne od najboljih reprezentacija Afrike prošle g da nije odličan. A Vi što želite dobro Vojvodini dođite onda na utakmice pa zagrejte dlanove bar a ne samo da kritikujte jer dobro se zna da Vojvodina za razliku od bg dvojca projekta za 3g nije dobila ni hiljaditi deo države koja ne da privatizaciju samo u fudbalu a sve ostalo je privstizovsnou bescenje. Zato uefa traži pod hitno da naši klubovi i liga definišu status. Ako su grupa građana onda moraju biti akcionarsko društvo i da se sami finansiraju il na berzu pa da ih kupi neko od tajkuna naših il belosvetskih. Ovako više neće proći. No Pasaran
V

V V

pre gotovo 2 godine

Bravo. Sad Rastavac protiv Ute Arad koja je 6 puta bila šampion Rumunije od 60 do 70 i protiv Mure da iskristsliše startnih 11 za prvo kolo 10 jula protiv Napretka. Imaće slatke dileme jet 20 igrača podjednake šanse imaju da krenu u pobede
f

fds

pre gotovo 2 godine

Ok na cemu bravo, zbog ekipe koja je pre kamenog doba bila provak a sada je sta, pozata nekom ovde? Svi mi ili vecina zeli dobro nasem fudbalu, Vojvodini ali bas iz tog razloga gledamo realno i pre svega iz te zelje i kritikujemo Vosu da bi bila sto bolja i jaca jer takav klub zasluzuje da bude ozbiljna snaga na ovim prostorima. I ako neko nije bot, onda mi nisu jasni ljudi koji hvale ovako i daju nadu za nesto sto je daleko od dobrog. Svi smo rekli Ok je uradjeno mnogo vise sa dolaskom nove uprave, ali od onoga sto su najavili za ovu sezonu nisu ni 30% uradili. Dovedes par pojacanja ok, Nikolica, i dva stranaca od cega jedan stoper i jednog golmana a znamo evo vidi se i ovde da je Simic jedan ako ne i najbolji golman nase lige, samo treba da dobija sansu ali da se sanira problem posto je cesto povredjen. Simic je jos mlad za golmana i samo da nastavi imacemo reprezentativnog golmana u buducnosti. Poenta ovoga je da Vosa mora da dovede 2, 3 stranca ozbiljna igraca minimum a mozda i nekog mladjeg telntovanog igraca pored ovih 3 koji moraju da budu nosioci ove ekipe. Jer onaj sasatav od prosle godine je najgori u skorije vreme i mora da se dovedu ozbiljni igraci na kljucnim mestima kako bi bili ozbiljan kandidat za 3 mesto ove sezone. Krilni igrac, ofanzivni srednjak, jos neki spic pokretljiviji ali i defanzivni vezista moraju da se dovedu. Krilni igrac, treba na obe strane ali jedan barem jos brzi, plej ofanzivni vezista su pod obavezno mada morao bi i jos neki centralni - defanzivni vezista posto sem Topica koji kao mlad igrac i cesto oscilira u igri treba jos jedan jer ovo sto je sada nema kvalitet za tim kakav je Vojvodina. Mnogo smo ocekivali po najavama, i igracima koji su se spominjali od Severnokorejca, Suma, na kraju barem ovi iz nase lige Prestiz ili Mustafa koji znamo ostaje u CZ, bili su nade realne da ce povecati kvalitet. Spominjali su Ortiza iz Proletera koji ostade u Ufi drugoligasu iz Rusije, sad dal je to bila i realna prica za tog igraca i ostale, mada neki jesu sigurno, ali ako ne mozes da dovedes Ortiza ili Prestiza koga dovede Metalac, ili nekog slicnog igraca iz lige iz okruzenja koje su slabije od SL, pa cemu da se nadamo? Kao ovi iz Portugala moze da se nastavi sa tim igracima, mada smo ocekivali po najavama nekog naseg igraca tipa Rosica a ne stranca na stoperu ali... Zar ne moze klub da dovede igrace barem kao neka prelazna resenja iz nasih manjih klubova ali koji su bili najbolji igraci tih klubova. Pominjani Prestiz koji bas fali i kao profil i kao karakteristika igraca Vosi, onda levi bek Antonijevic, Djuranovic iz Kolubare slobodan je igrac, zar nikakve sanse nema da dodju Cirkovic i Pantovic? I da ne nabrajamo neke druge igrace, iz Makedonske, Hrvatske lige?
@

@fds

pre gotovo 2 godine

Pa sa takvim igracima je Vojvodina i bila takva kakva je. Bas zbog takvih je vec sada 10 novih igraca u prvom timu. Momci su 20 dna zajedno, pusti da prodju dva, tri meseca pa onda ocenjuje. Nisu primili gol na ove tri utakmice. Fali ti jos jedan dobar u sredini, ali bice ovo dobro. Ne moze sve i odmah, nismo iz Beograda.
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

@fds Pa dobro mislim nije sve tako crno. Ili gledate previse pozitivno ili ste ultra pesimisti. Moje vidjenje: Ne secam se kada smo ovako dobro poceli pripreme. U zadnjih 10 godina nismo imali tim 10 dana pre pocetka prvenstva (pogledaj trenutno partizan bukv smo tako izgledali) Prvo poluvreme protiv borca je jedinih 45 minuta gde smo se gubili, vec u drugom poluvremenu smo ih stisli (kazace neko borac igrao sa drugom postavom pa i vosa je igrala sa 2 postave). Do sada smo imali 4.1/2 poluvremena kontrolu igre!!! Sem u zadnjih 15 minuta protiv Kopera gde smo izgubili snagu. Nismo primili gol, i protivnicki timovi su imali svega 2 polu prilike po tekmi da daju gol. Delujemo 10X bolje nego na proslim pripremama. Imali smo 10 - 100% sansi da damo golove koje smo omasili (sto je trenutno najveci problem) Juce smo bili za klasu bolji od vicesampiona Slovenije, pogledaj samo statistiku utakmice i sve ce ti biti jasno. Pre godinu dana smo izgubili od vicesampiona slovenije 4-0 eto.