Komentari na vest

Vošino “res non verba” pred derbije sa večitima

U

Undead

pre 6 meseci

Hoće li Voša ponovo sa rezervnim sastavom protiv Zvezde, kao prošli put?
K

Kide007

pre 6 meseci

Dovesti Jablanovskog, Vidosavljevica i Zubairua, resiti se Malbase, Vukica i Nikolica i naci ozbiljnog inostranog desnog beka! Tim za 3 mesto!
1

156

pre 6 meseci

Zubairu je naš umesto Meniga🖤🤍💪💪
@

@156

pre 6 meseci

Nadajmo se da ne. Otiće vam mladi talenat za 0 evra u AC Milano kako stvari stoje. Tu od Mladosti iz Lučana i Vojvodine treba da učite, ne znate da pravite izlazne trasfere, a mlađe kategorije vam ipak nisu za bacanje.
M

MOZE VOSA

pre 6 meseci

MNOGO ali mora da skine gace pred partizanom, jednostavno grobarska filijala.
1

156

pre 6 meseci

Hahaaha mislis suprotno
s

senegalac

pre 6 meseci

Andrija Radulovic doktor fudbala i za Mitrovica i za Lucica
j

jbg

pre 6 meseci

prijatelju radulovic odigrao jednu utakmicu kako treba od kada je doso u vojvodinu ti ga napravi na ronalda 😂😂🤣🤣
s

senegalac

pre 6 meseci

@jbg Bato moj ova dva nesretnika nisu ni jednu 😄
S

Slaninar

pre 6 meseci

Izjava Ranka nakon utakmice?
j

jaro

pre 6 meseci

Bla, bla imamo igru,imamo igrace,borba za vrh i onda dodje neki klub iz š klase u kvalifikacijama i vrati ih na fabricka.
G

Gost0007

pre 6 meseci

Jaro, ovde ne pricamo o Partizanu nego o Vosi. Avaj, koga briga za namestenu ligu. Ovi jedni na sis* drzave a ovi drugi kao fol protiv (a drzava finansira dugove), gde je pravda za druge klubove? Samo Vosa da skine Zbiljica i Bog da nas vidi.
T

Treba

pre 6 meseci

Igrači Vojvodine uvek svih 90 plus da igraju ovako na pobedu a najbolju šansu je imao Kembel kad mu je par minuta pre kraja Simić odbranio već. viđen gol. Indio je najveći dobitak ove g u veznom redu Vojvodine. To je igrač koji je falio od odlaska Drinčića. Vojvodina treba obavezno da ga otkupi za po miliona evra Kolja je klauzula od Portugalac jer je uz nesporan kvalitet još mlad sa 24 g i može da uz mlađe saigrače par g da nisi igru Vojvodine. Protiv projekata bez dileme treba ići na obe pobede jer su uvideli da imaju kvalitet igru i snagu za pobede za direktan plasman u Evro ligu iduće jubilarne godine kad Vojvodina slavi 110 g osnivanja i 100 g od izgradnje stadiona koji će se valjda renovirati do izbora na proleće u NS do grupa Evro Kupa
C

Che t

pre 6 meseci

Slažem se... Indio me je prijatno iznenadio... Jako dobar za nasu ligu, ima potencijal za puno vise... Nadam se da je motivisan da ostane u Voši,da radi, da napreduje i daje maksimum za ekipu...