Komentari na vest

Vraća se Lorenco Ebesilio posle godinu i po dana

G

Gost777

pre gotovo 3 godine

Hahaha jao sećam se Imbecilija. Kakav je to promašaj bio. Možda najveći uz Van La Prevaru.
B

Bar Kohba

pre gotovo 3 godine

Izasao je i u Nemackim novinama da je imao dvije paralelne veze i da su obe devojke ostale trudne i u par dana se obe porodile. Ali imao je solidnu tehniku, samo lenj i sklon preteranom provodu i kafanama. Trazila ga je Tuzla Siti, nudili su mu i finu lovu, ali lik nije znao gde je BiH i bojao se da je tamo rat, pa je odbio, posle toga je pauzirao sa fudbalom.
P

Pedja108

pre gotovo 3 godine

Steta za njega, odlican igrac, ali previse kila i nesportski zivot ne idu. Da su uspeli da ga stesu, d aoslabi, da namakne kondiciju, bio bi nezaustavljiv.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Veliki majstor koga je noćni život sputao. Verovatno je previše star za bilo kakav ozbiljan prasak, ali neka mu je sa srećom.
H

Hannibal

pre gotovo 3 godine

Da je bilo više pametni tokom skautovanja, hronično gojazni Ebesilio ne bi bio ni dovođen u Zvezdu. Međutim, da je bilo malo ozbiljnijeg rada sa njim u klubu, odnosno da je postojao trener čiji su filozofija građenje igre i kreacija, a ne destrukcija igre kao kod Miloja, Ebesilio je mogao biti vrlo bitan igrač u rotaciji. I ovako nije ostavio loš utisak, naročito po pitanju asistencija i tehnike.
G

Gost tt

pre gotovo 3 godine

ebesiilio je majstor sa loptom, ali ima vise stvari koje su unistile njegovu karijeru, mrzovoljan, ne voli da trenira, luda glava, a ima i zdravstvenih problema... dok je bio u bgu na rodjenddan jednog prijatelja dosao je na isti sa 15 devojaka za koje je izdvojio odrejdenu sumu
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

Jel tebi dao jednu?
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

"Povrati najveci deo ulozenih sredstava"?!I onda je mrmot zmotao cokoladu u foliju...
c

cuj ovog

pre gotovo 3 godine

@Simo spusti rep...gde su pare od Pavlovica,opet vam se placa licenca?!