Vranjanci prežaljeni, Trajal odličan pod Bagdalom

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.03.21. | 08:34

Kruševljani dočekuju Dinamo u prvom meču 21. kola drugoligaškog karavana u Srbiji

Kragujevački Radnički i novosadski Kabel su se izdvojili na prva dva mesta koja vode u Superligu Srbije, mada prete Kolubara, IMT, Grafičar, Loznica, Budućnost iz Dobanovaca koji mogu da se nadaju bar drugoj poziciji i ulasku elitu. Ključa i u borbi za opstanak pošto čak osam timova napuštaju Prvu ligu Srbije na kraju sezone.

Novo, 21. kolo drugoligaškog karavana otvaraju Trajal i Dinamo Vranje danas (15.00) pod Bagdalom. Gosti s juga Srbije su prežaljeni, imaju čak devet bodova manje od Borca iz Čačka koji je na prvom mestu iznad crte. Trajala čeka, takođe, grčvita borba za opstanak, ali Kruševljani imaju realne šanse da ostanu u ligi jer trenuno imaju dva boda manje od Čačana koji su trenutno u sigurnoj luci.

Izabrane vesti

Trajal je loš na gostovanjima, ali odličan na svom terenu. Ove zime pobedio je oba meča u Kruševcu, Zemun na premijeri posle preokreta u nastavku utakmice (2:1) i favorizovanu Kolubaru (1:0), dok je poražen u Loznici (0:1).

Dinamo ima samo bod u tri kola drugog dela sezona, sa samo jednim postignutim golom za 270 minuta, pa je opstanak nemoguća misija za Vranjance.

15.00: (2,10) Trajal (3,05) Dinamo V. (3,60)

Za domaćina neće igrati Fratrović i Osman, dok su ostali spremni. Trajal ima šest pobeda na svom terenu, dok su Vranjanci samo jednom pobedili van svog grada, i to Borac 1926 u Čačku. Na gostovanjima su sakupili samo pet bodova, koliko imaju i Zemun i kraljevačka Sloga.

U prvom delu sezone, Dinamo je na svom stadionu Jumko pobedio Trajal sa 3:1. Prošle sezone Kruševljani su pobedili tim iz Vranja sa 2:0 pod Bagdalom. Na dve od tri odmeravanja snaga ova dva tima u Prvoj ligi Srbije bilo je 0-2 gola.


tagovi

FK TrajalTrajalDinamo VranjePrva liga SrbijeSrbija 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara