Komentari na vest

Vredi li ta njegova igra nogom baš toliko pacerskih golova? (VIDEO)

Y

Yaya Sanogo

pre 5 meseci

Onana ce da bude bolji, greska je samo sto je doveden da odma brani umesto da su doveli nekog golmana kao zamenu za De Geu ove sezone i da od sledece ili one tamo taj mladi golman preuzme poziciju i taman nauci od Spanca neke stvari. Ovako se Onana mora istrpeti ove sezone, istu gresku su napravili i sa De Geom kad je dosao iz Atletika.

1992

pre 5 meseci

Fudbaleri sa Afričkog kontinenta prosto nisu dorasli odgovornim pozicijama u fudbalu, pogotovo odgovornim koje se odnose na odbranu ili na taktičke zadatke. Skoro po pravilu bez izuzetka fali discipline i koncentracije. Nisam rasista, naprotiv, ali činjenično, prosto je tako.
B

Baggio

pre 5 meseci

Sto implicira dalje da je direktno vezano za IQ. Jedan od razloga zasto je fudbal danas postao dosadan i predvidiv je sto je sada bitnija atletika od tehnike i kreacije.
Y

Yaya Sanogo

pre 5 meseci

Procitaj sta si napisao, pa se seti ko je Yaya Toure ili njegov brat Kolo, Obi Mikel i svi oni naturalizovani Francuzi poput Kantea
9

985

pre 5 meseci

Megvajer,Onana.... Sve sami talenti.
X

Xccx

pre 5 meseci

Crnac na golu, kraj vica. Bio je cuveni Rene Igita, Dzejms i Hauard u PL, Dida i jos koji Afrikanac. Ostalo ne vredi komentarisati...
E

Evil & upside down

pre 5 meseci

Jedino šta ne treba komentarisati je tvoj odvratni rasizam.
X

Xccx

pre 5 meseci

U pravu si, zato ti ne komentarises:D

1992

pre 5 meseci

Slažem se, ali Iguita nije kao što ti kažeš "crnac".
g

gostx

pre 5 meseci

Profesore x zasto niste na casu a ne da na Mozzartu pratite ko sta pise zna se sta ti smeta. Lijep pozzzz
J

Ja ne vidim

pre 5 meseci

Kraja Man Utd posrtanja.Igraci koji su sada u Man da Fergunson menadzer ne bi igrali.
g

gost....

pre 5 meseci

Nemoze se krivit Onana ali i moze zasto nije rasporedio igrace i ko damu brani prostor kod onakvih lopti, ali treba izdvojit nekoliko igraca i oni su krivi zbog onog sto se desilo, a to su Megvajer Lindelof Shaw Bruno Mc tomini Bisaka pa i Marcijal ali njegov zadatak nije defanziva. Ovi igraci su dugo u Unitedu dabi sebi dozvolili vako nest plus imas Varana na klupi kod rez 3 1 zatvoris utakmicu i gotovo pozzzz
P

Pravopis

pre 5 meseci

je jaca strana strana naseg nebeskog naroda,ne znamo da pisemo ali znamo problem United-a.
T

Twix

pre 5 meseci

Hm... Covek se uopste nije izjasnio kom narodu pripada, a zna se ko se izjasnjava kao nebeski narod pa vidi sa njima.
c

cjepka123

pre 5 meseci

Posle zameraju glazeru za gol u bernu, haha.
Г

Глејзер је ове сезоне

pre 5 meseci

кикснуо више пута,ал је и много пута спасао немогуће па му се као прашта...оно боксовање у Манчестеру је било комедија..
c

cjepka123

pre 5 meseci

Slažem se, ali, koliko je placen on, a koliko Onana? A, tek, Alison.....
B

Baksuz

pre 5 meseci

Ovog da je City uzeo imao bi smisla , ovako da barata loptom kao Messi sa kim da gradi napad ? Samopozudanje mu je 0 i drago mi je prvenstveno zbog njegovih ispada prema suigracima pocevsi od Intera pa Svjetsko prvenstvo do Manchestera gdje se u prvoj utakmici izdrao na kapitena pa makar se zvao i Megvajer sad mu se to sve vraca. Zrtvovali su De Geu ciji je refleks i nacin na koji brani pet bolji nego sto ima Onana zarad igre nogom , sad neka uzivaju u toj igri :).
S

Smouth

pre 5 meseci

Sa golmanima je uvek tako, zaboravlja se ono dobro i samo se lose pamti. Odbranjen penal u zadnjim sekundama su mu zaboravili, a greske ce ga pratiti do kraja sezone. On je sada na 5 ili 6 utakmica gde nije primio gol i mislim da je prvi u PL po tome, ali realnost je da ima isto toliko golova na svojoj dusi. Za 3 gol sinoc nije kriv, ali kod prva dva snosi odgovornost. Kod prvog mu je falilo igraca u zidu i da je miran, Bruno Fernanes stoji kao kip i pokriva korner zastavicu, bolje da je bio u zidu. Kod drugog gola losa komumikacija sa Marsijalom, los refleks, losa reakcija. I tako je sebe obelezio kao tragicara, odbrane Zahi i njegovim saigracima padaju u vodu. Covek je imao fantasticnu sezonu sa Interom, ali sada se jasno vidi koliko je Inter bolje organizovan tim od Uniteda, koliko bolje stoje na terenu, koliko im je odbrana jaka. Onana je tamo izgledao monstruozno. Sada Somer bere te plodove, redja meceve bez primljenog gola. Mozda ima i istine u pisanju medija koji su se salili da Onana nameerno pravi greske kako bi ga oterali i vratio se u Inter
P

Pedja108

pre 5 meseci

Govoris o golmanu koji je placen 50 miliona. Za te pare treba da brani i zmureci. Nije posao golmana da brani nemoguce, a da prima pacerske golove, vec da brani sve ono sto je moguce. Tako da s obzirom na cenu, ovo su bacene pare. Smejalo se Zvezdi kad je sa 20 puta jeftinijim timom primila 18 golova u LS. Ovaj Mancester je iz 5 utakmica primio 14, a jos treba da igra sa Bajernom, koji takodje ne blista, ali ce da napuni Engleze.
.

...21

pre 5 meseci

Ne moze se reci da je los golman ali ima ogromnu manu sto pravi takve amplitude u igri(od katastrof do savrsenog) u gotovo svakom mecu,pa eto i juce.Primi onako glupe golove a posle zahi 2x skida bombe iz otvorenog suta u kaznenom,koje su pri tome isle u sam cosak.I ta nosalantnost u igri sa loptom,gde je lik toliko siguran u svoje noge i gde toliko ceka protivnika da mu pridje je nedopistiva,tj amaterska.Jer svi grese u prenosu lopte,i najbolji tehnicari a da nece jedan golman a to znaci da je uvek u olticaju poklon gol za protivnika.Ne znam sto mu Ten Hag to dopusta.Msm da nije vredan truda i da je generalno Junajted napravio jako los izbor njegovim dovodjenjem.
a

asdf.

pre 5 meseci

Oterali De Heu zbog ovog...
T

Tarantula

pre 5 meseci

Isto ko mi u Zvezdi.Ovaj kao igra nogom,a to što nijednu živu loptu nije uhvatio nema veze.
a

asdf.

pre 5 meseci

Glazer je bolji nego Borjan koji je u poslednje 2 godine bas nazadovao... verovatno ima do toga sto je promenjen trener golmana ali to je cinjenica, cak je promenio i stil. Svaki sut a on vec na kolenima.
D

DDG

pre 5 meseci

De Gea je morao da ode, pravio je i veće greške i plus ne zna nogom i očajan je pod pritiskom, to što je dovođenje Onane možda greška (tek je početak, mnogi ga otpisuju ali polako), to ne znači da se nije trebalo rešiti De Gea-e koji je postao katastrofalan.
A

Ambrozini

pre 5 meseci

Covek pozurio iz finaliste lige sampiona u raspali united samo jer daje vecu platu...
G

Gost83

pre 5 meseci

Vidimo sta se desava u Zvezdi sa afričkim igracima, odnosno koliko je problematicno njihovo mentalno stanje, koncentracija, zalaganje, uopste ponašanje...da nije tako, svako SP bi neka njihova reprezentacija bila jedan od favorita za osvajanje naslova.
I

Indijanac

pre 5 meseci

Nije njega Song slučajno izbacio iz reprezentacije na SP!
I

Internazionale

pre 5 meseci

Iskusna prodaja Intera za mnogo para a ulaganje samo stan i hrana 😀
V

Vuk 981

pre 5 meseci

Kad je crnac mogao da bude golman!
D

Dejani

pre 5 meseci

Mogao je Mandanda, a i Dida je bio nešto kao crnac, ali juznoamericki i to je to
A

Ambrozini

pre 5 meseci

Pogledaj Maingana u Milanu!
6

666999

pre 5 meseci

Камени из Еспњола је легенда!!!!
L

Lažni car

pre 5 meseci

Indijanac, ali iz Afrike.
D

Dejani

pre 5 meseci

Dobar je on golman, jedan je od najboljih , ali ga je Maguire platio da pravi gluposti kako bi se skrenula pažnja sa njega.
F

Fabri

pre 5 meseci

Naigluplja filozodija u modernom fudbalu. Covek je direktno kriv za 7,8 golova ove sezone a njegova igra nogom nece direktno pomoci u 4 gola ove sezone (mislim na asistenciju ili pre asistenciju).
P

Partymaker

pre 5 meseci

Precenjen golman totalno
G

Gost99

pre 5 meseci

Bar zna igrati nogom sto je za golmana najbitnije :D