Rodrigo De Paul (Foto: Reuters)
Rodrigo De Paul (Foto: Reuters)

Vreme je za veći klub: Atletiko se raspitivao za De Paula, Udinezeu 20.000.000 + štoper

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.05.21. | 13:38

Na Friuliju traže više novca

Još jedna uspešna sezona je iza Rodriga De Paula. Uspešna na individualnom planu, ne i na klupskom. Njegovih devet golova i deset asistencija bilo je dovoljno tek da Udineze u finišu sezone ne strepi za opstanak, mada se od kluba sa Friulija ništa više ni ne očekuje. Svima je jasno – De Paul zaslužuje veći, ambiciozniji klub, a predstojeći prelazni rok idealna je prilika da ga potraži.

Zainteresovanih ima, opcije su gotovo svi veći klubovi na Čizmi, obleće Liverpul, prošlog leta bio je blizu Lidsa, trenutno je najkonkretniji – Atletiko Madrid.

Izabrane vesti

Kako piše ekspert za italijansko fudbalsko tržište, Đanluka di Marcio, novi šampion Španije identifikovao je ofanzivnog vezistu Udinezea kao idealno pojačanje za narednu sezonu. Štaviše, čelnici madridskog kluba kontaktirali su upravu Zebri i pred nju izneli konkretnu ponudu: 20.000.000 evra i Neuena Pereza. Argentinski štoper je nedavno okončanu sezonu proveo u Granadi, za koju je u svim takmičenjima odigrao 26 utakmica, međutim, na debi kod Čola Simeonea još uvek čeka.

U Udinama odmahuju – nedovoljno, žele još novca. Koliko tačno preko pomenutih 20.000.000, nije poznato, ali podsetimo, prethodnog leta nisu želeli da spuštaju potraživanja ispod 35.000.000 evra. Nakon još jedne odlične, verovatno i najbolje sezone u dresu Udinezea, nema sumnje da ni ovog leta neće popustiti.

Ipak, Di Marcio napominje da bi vrlo lako moglo da dođe do pomaka u pregovorima zahvaljujući dobrim odnosima vlasnika Udinezea Đampaola Poca i izvršnog direktora Atletika Migela Hila.


tagovi

Rodrigo De PolUdinezeAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara