Vladimir Stojković (©Starsport)
Vladimir Stojković (©Starsport)

Vuk Rašović zove Vladimira Stojkovića u Saudijsku Arabiju

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.06.21. | 13:13

Partizanov kapiten na raskrsnici

Kad je Vladan Milojević zapucao u Saudijsku Arabiju doveo je u Al Ain Marka Marina, kasnije i Ljubomira Fejsu, Nenad Lalatović je tek potpisao za Al Batin i dobio slobodu da formira ekipu po ukusu, pa se očekuje da angažuje nekog Srbina, a po sličnoj matrici na Bliski istok bi mogao i – Vladimir Stojković.

Golman Partizana dobio je ponudu Al Feihe na čijoj klupi odnedavno sedi Vuk Rašović, dobro upoznat sa kvalitetima nekadašnjeg reprezentativca iz vremena saradnje u Humskoj. Pošto visoko ceni njegove mogućnosti krenuo je u akciju angažmana i direktno kontaktirao Stojkovića. Iznos ponude i dužina trajanja ugovora nisu u ovom trenutku poznati, ali kako Arapi barataju velikim sumama novca jasno je da bi decenijski srpski „broj jedan“ dobio sjajne uslove.

Izabrane vesti

Stojkoviću poslednjeg dana godine ističe saradnja sa crno-belima, kako sad stvari stoje uprava nije raspoložena da mu ponudi novi ugovor, imajući u vidu da će za mesec dana proslaviti 38. rođendan i da su u Humskoj procenili kako nije na nekadašnjem nivou. I kako se može čuti, upalili bi zaleno svetlo za odlazak, naravno, uz obeštećenje koje bi Saudijci mogli bez problema da plate.

Ključno: da li se Stojkoviću ide u arapski svet, gde se fudbal i život po mnogo čemu razlikuju od evropskog?

U poslednjih godinu dana veze Partizana i klubova iz Saudijske Arabije vrlo su čvrste. Iz Humske u tu državu prodati su: desni bek Nemanja Miletić, štoper Uroš Vitas i napadač Nemanja Nikolić. Utabanom stazom će možda i Vladimir Stojković.



tagovi

Vladimir StojkovićVuk RašovićSaudijska ArabijaFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara