Luka Jović (©Reuters)
Luka Jović (©Reuters)

Vulvsi zovu Superagenta u pomoć zbog Luke Jovića

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.12.20. | 15:26

Žorž Mendeš u akciji da dovede Srbina na Ostrvo

Ponovo je Luka Jović u žiži. Bio je i letos, kada se tvrdilo da je gotovo i da sigurno odlazi iz Reala, a ista priča se ponavlja i ove zime.

U tih šest mesec međuperioda Luka nije uspeo da ubedi Zinedina Zidana i čelnike Reala da mu je u ovom trenutku mesto u Kraljevskom klubu. Kao što je MOZZART Sport već pisao, Jovićev naredni klub bi mogao da bude Milan, menadžer Fali Ramadani je već odradio rundu razgovora sa Rosonerima.

Izabrane vesti

A, možda Jović skroz na drugu stranu – u Englesku. I to bi ga tamo odveo najmoćniji fudbalski menadžer sveta Žorž Mendeš. Engleski novinari Džoni Filips sa Skaj sporta u svojoj redovnoj kolumni bavio se Vulverhemptonom i otkrio da su Vukovi vrlo zainteresovani da dovedu Jovića, te da su za ostvarenje tog cilja još jednom angažovali Superagenta Mendeša.

Spone ovog kluba i portugalskog menadžera su jasno vidljive kada se pogleda sastav Vulvsa, u kojem sve vrvi od igrača sa portugalskog govornog područja. I Jović se u tu priču delimično uklapa, jer je bio igrač Benfike, gde je Mendeš godinama vedrio i oblačio, a pored toga, povređeni napadač Raul Himenez je bio Lukin saigrač među lisabonskim Orlovima.

Koliko cela priča ima pokriće, teško je proceniti, ali je poznato da za Superagenta nema nemoguće misije. Joviću je preko potreban klub u kojem će redovno igrati, jer je i u dresu reprezentacije u poslednja dva okupljana pokazao da nije zaboravio da trese mreže, samo da mu je potrebno da oseti malo poverenja iza sebe i da ima saigrače raspoložene da ga „traže“ u šesnaestercu.

Vulvsima je potreban kvalitetan napadač, jer su ove sezone među timovima sa najmanje postignutih golova, samo 14 na isto toliko utakmica i to se odražava na poziciju na tabeli, gde su uoći 15. runde bili na 11. mestu.

Biće, sasvim sigurno, do kraja zimske pijace još informacija o klubovima koji su zainteresovani za Luku Jovića, pored Milana i Vulvsa ponovo je krenula priča iz Nemačke da bi ga Ajntraht rado vratio nazad sada kada je ostao bez Basa Dosta, koji je prešao u Klub Briž.


tagovi

Premijer ligaReal MadridŽorž MendešVulverhemptonLuka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara