Komentari na vest

Za njega više nema strpljenja ni u Firenci, trener ljut i umoran od Jovića

P

PFC

pre preko 1 godinu

On je samo jos jedan u nizu dokaza da pare polako unistavaju fudbal. Da li je dobar igrac ili ne, nije na nama da komentarisemo jer je svakako uspjesniji u zivotu od svih nas. Sad da li je mogao vise, mogao je.
С

Са триом

pre preko 1 godinu

На средини барак,амабат и кастровили не знам да ли би ико могао више у осталом имају кабрала па и иконеа па ни ништаа више не доприносе

mratinkovic86@gmail.com

pre preko 1 godinu

Po hiljaditi put. Dečko je možda talentovan, ali ništa više od toga. Odavno se zasitio fudbala, samo su mu pare u glavi, a kad takav stav imaš sa 25 godina kad treba da živiš za fudbal, nema od toga ništa. Njemu je sledeća destinacija MLS (California) da ladi jajca sa Sofimilo.
B

Brankoni84

pre preko 1 godinu

Nece ga ni u MLS-u, ide pravac u Saudijsku Arabiju, to je sad liga za penzionere.😂😂😂

Veca1971BGD

pre preko 1 godinu

Citam ljudi pisu da je nizak za fudbalera, napadaca a lik ima 182...jel neko od vas decurlije gledao Romarija nekad, ajde za ove mladje...Dzermejn Defo...recimo...mozda Robi Fauler...Mario Kempes...itd..poredim samo visinu, a ne znanje.? Jeste neki drugi fudbal ali kakve veze ima visina sa bilo cim?!Ko sve ne kucka ovde....strasno
S

Snowman

pre preko 1 godinu

Druze zato sto je skracen ili ti kratsk , ja imam 183cm ali imam kratak torzo i duge noge pa izgledam kao da sam visi nego sto jesam!
F

Forza

pre preko 1 godinu

Nekog zena preporodi a nekoga … Ne kazem da je do nje, ali posle veze sa njom, dozivjeo je totalni sunovrat.

Veca1971BGD

pre preko 1 godinu

Bio nekad dobar igrac a onda ga dohvatila ona plastikanerka i pukao decko. Da je nasao postenu i normalnu devojku mozda bi i bilo nesto od njega, ovako...cao zdravo.
b

brbmba

pre preko 1 godinu

Dečko primer mladjima. Ali primer šta kur... Može da uradi od čoveka. Jedan od većih talenata Evrope u svoje vreme, mogao biti za nijansu iza Aguera, ali dečko je debil kojeg je ona mala izvrtela kao budalu i eto. Šteta velika.
S

Shone

pre preko 1 godinu

Ovog bi samo Lalatović mogao da sredi.
0

008855

pre preko 1 godinu

Ide u Olimpijakos na pozajmicu
m

malena

pre preko 1 godinu

Mislim da se pravi drama bez razloga, izmena je sasvim logična kad imaš igrača manje.
R

RangoNS

pre preko 1 godinu

Kada prestane da se poziva u reprezentaciju, to ce mu biti trenutak konacnog pada i kao sto kazete vrtece se po jutjubu kao jedan od najvecih promasaja ikada.
S

SaleNaxos

pre preko 1 godinu

Ne je*e lep, nego uporan. 🤷‍♂️
G

Gost8282

pre preko 1 godinu

Decko od svega pobrojanog konstitucija, talentat, igra so aobe noge, njuh za gol nema ama bas nista, sem suta desnom nogom, i srecu da ga je u jednon sezoni islo sve. Konstitucijom nizak, nabijen ali zato trom i nije brz za danasnje spiceve, a opet visine mu fali da bude klasicna devetka i da poseduje igru glavom. Sve u svemu suv prsek i spic kakvih ima u svakoj drugoj osrednjoj ekipi liga petice.
2

2233

pre preko 1 godinu

come to red star bro
g

gost223

pre preko 1 godinu

Decko je prevara od igraca,sad realno u zvezdi ne bi mogao da igra
G

Gost8282

pre preko 1 godinu

Imao jednu vrhisnku sezoni u kojoj ga ke sve islo, na osnovu toga otisao u Real. Kao nekad Endi Kerol kako je dospeo do Liverpula. Niti ima taj kvalitet niti talenat o kom se pripoveda.

Veca1971BGD

pre preko 1 godinu

Da...da....sta ce nam kad imam ubitacnog Šilju u napadu?! Bitno da Gobelja, Srna, Krsticic, Kulibali i ostale vedete imaju mesto.
m

monteroo

pre preko 1 godinu

Kazu vrati se u zvezdu ko jednom predje prag bernabeua i kroci na valdebesas njemu je sve ostalo do kraja karijere smaranje,selo,otaljavanje i pitanje zasto nisam jos uvek medju kraljevima...
B

Bau

pre preko 1 godinu

Možda previše očekujemo od njega.. možda.. sećam ga se pre 6-7 godina kad je igrao za omladinsku reprezentaciju u kragujevcu kad je i onaj brazilac lijanko igrao za nas.. tada je ovaj tek prešao u benfiku, isti takav bio, bez krvi,htenja, bez ičega, samo šetao.. tad sedim u stadionu i razmišljam, kako može biti ovaj budućnost našeg fudbala!? a mediji ga hajpovali, novi pančev itd. Ne znam samo kako su ga motivisali u frankfurtu, čime ga hranili da je odigrao takvu sezonu koja ga je kasnije prodala u real!? Dečko ima problem, to je očigledno, previše flegmatičan, umislio je da je neka zvezda i da je to dovoljno i sad samo srlja.. njega više ni u reprezentaciju ne bi trebalo zvati.. nebi bilo korektno pored npr. joveljića
A

Aco CZ

pre preko 1 godinu

U istom tom periodu igra u Gornjem Milanovcu za mladu reprezentaciju, i isto ga gledam kako se vuce, nema zelju i onda samo u 10 min 2 gola, i to kakvi potezi, prijem. Znaci moze kad hoce, ali nece i tesko se budi. Mislim da ce se tesko dici posle ovoga.

milford

pre preko 1 godinu

Isti fazon je bio Mitroglu iz Olimpijakosa. Pricao mi je jedan momak koji je branio u Grckoj o njemu. Vuce se ceo mec i opa dva puta se pojavi sam ispred njega. I Katai je takav. Zato je Katai kralj u Srbiji, Mitroglu je kidao u grckoj ali se nisu snasli u jacim ligama nikako. I Jovic sad da se vrati u Zvezdu dao bi 40 golova za sezonu jer previse odskace kvalitetom i talentom a iako sam verovao u njega i mislim da ga boli cela srednja noga za fudbal. Naplatio se i sad je rekreativac. Cuva noge i ceka da prodje vreme
D

Delija33

pre preko 1 godinu

Problem je sto on nezna sam u spicu treba mu drugi napadac
I

Iskrwno

pre preko 1 godinu

Da, tamo nekom Jovicu treba podrediti citavu ekipu, pa nije Ronaldo pa fa to radis... I Realu je imao saigrace za pozeleti, pa i ono sto je igrao bolje da nije.
f

fizicka sprema (0) = nezalaganje

pre preko 1 godinu

Ne znam o kakvim fizikalijama pricate gosn novinaru, mislim da mu je fizicka sprema najveci problem zasto ne igra kako se ocekuje... Jovic je em nizak, em spor, vidi se na njemu i visak kilograma, deluje kao da tesko dise, a jos teze trci...Secam se kada ga je Bozovic kritikovao za ishranu, da se ne moze ziveti na pekari i igrati profesionalni fudbal. Menadzeru, koji ga je uvalio Realu, svaka cast!
G

Gost0007

pre preko 1 godinu

Samo bi Zvezda mogla da ga podigne iz pepela. Šalu na stranu, prvo da nađe psihologa, pa neka laka dijeta da skine tih 7 kg o kojima trube Italijani.
K

Kad nam Madjija spakuje

pre preko 1 godinu

Jović Luku za Ligu Šampiona !!! Probiti sve limite i pokušati bar da ga pozajmimo.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Probijanje limita zbog koga ? Sve i da odigra vrhunski mi ne mozemo da ga otkupimo, i posle opet moramo da trazimo napadaca.
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Treba probati jos u Zvezdi. Igras u svom klubu koji volis najvise, u svojoj zemlji, pa jos i Ligu Sampiona. Ako se i tu ne vratis na staro, onda je zaista kraj.
S

Shone

pre preko 1 godinu

Ne ide sad... Potonuo Freestyler
s

srbenda 777

pre preko 1 godinu

ne volim ovo što ću reći,lično mislim da će se njega sećati i spominjati kao jednog od najvećih promašaja u istoriji fudbala,isto kao i Lazara ubio ih veliki transfer (verovatno kvalitetom i ne zaslužen) i on zna da sledeći ugovor neće biti ni 20% od ovog

mratinkovic86@gmail.com

pre preko 1 godinu

Kad smo kod toga , gde igraju Markec i Jovatić vedete ??? da ne palim Google, u ovom trenutku ne bih znao.

Aleksandar Trajkovic

pre preko 1 godinu

Al sto svi pisu da se vrati u zvezdu a sad ima platu 5 milki :d .Ko da mozemo da ponudimo i pola toga.
G

Gosto3

pre preko 1 godinu

Pa kad se moze dati Kampacu u kosarci 2,5 miliona za sezonu, logicnije je u fudbalu dati 5. miliona, bar je fudbal prpfitabilan sport.
J

Jovic u Zvezdu

pre preko 1 godinu

TERZA VRATI JOVICA U ZVEZDU!
R

RSB

pre preko 1 godinu

Vrati SE u Zvezdu majstore...
Z

Zvezda pre svega

pre preko 1 godinu

Hajde ti momcino natrag u Zvezdu, zajedno sa Radonjicem i Ristićem, pa lepo da igrate Lš.
P

Partymaker

pre preko 1 godinu

Ako ne može u Fiorentini da se nametne onda ne znam stvarno... Hajde brate u neku Poljsku, Slovačku ligu tako nesto
M

Miksea

pre preko 1 godinu

Loš je tim odabrao da oživljava karijeru, bolje bi prošao u nekoj Holandiji, Portugalu, Belgiji, Nemačkoj, a on ode u baš prosečan tim u Italiji, ne znam šta je očekivao bilo ko osim ovog..
K

Kelner

pre preko 1 godinu

Nigde ne bi mogao da dobije ni pola od tih 5 milki, čudo da mu je i Viola dala toliko!
T

Transfer Boy

pre preko 1 godinu

Fiorentina je daleko veci klub, nego sto ce Jovic ikada biti fudbaler/napadac..tako da od njegovog dolaska u Firencu vecu stetu ima sam klub, nego Jovic. Svojim (ne)zalaganjem na terenu pokazaju da nije za ozbiljan fudbal i ligu
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Jeste tim je kriv što ne može da potrči, jel si gledao neku utakmicu Fjiorentine,pa Pavkov je brži od njega.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Nek se vrati u zvezdu da imaju i oni svog Lazara Markovica.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Finansijski se zbrinuo za tri zivota. Sportski tesko da ce nesto postici, previse je godina izgubio i tesko se tu vraca. Sad na SP u trecoj utakmici ulazi u igru u drugom poluvremenu i ocekujem da kida da dokaze da je mogao i ranije. Dobije loptu, izgubi je i ne pokusa da je vrati, nonsalantno nogu pred nogu, iako smo u minusu. Da sam trenet tog trenutka bih ga zamenio, makar ga tri minuta pre toga ubacio.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Podržavao sam ga kroz sito i rešeto. Sad ga nebi uzeo u Zvezdu na pozajmicu.
j

jiss

pre preko 1 godinu

Dečka ne zanima i gotovo. Ne bih ga nigde dovodio ni u ludilu. Ne može se reći da nema talenat i njuh kao što neki pišu, ima on sve što treba, da nema ne bi stigao dokle je stigao i bio plaćen 60 miliona, dao 5 golova na utakmici, razbijao u LE i tako dalje. Ima on sve i levom i desnom i glavom. Ali on je statista koji trči manje od golmana na utakmici, nije spreman ni za treću ligu, uzeo je pare i više ga ne zanima, to je lako za objasniti, ne treba raspravljati o njegovom kvalitetu, formi, minutima, saigračima. Problem je samo jedan, a to je da ga ne interesuje.
H

Hannibal

pre preko 1 godinu

Jović je neosporno talentovan igrač, ali sa nedostacima potpuno neprihvatljivim u modernom fudbalu. Večito sa viškom kilograma, trom, nezainteresovan...Luka je pravi primer kako veliki ugovor na početku karijere može da donese više štete nego koristi...štete u sportskom smislu, naravno, jer je plata koju već nekoliko godina prima dovoljna da i naredne generacije Jovića žive kao bogati ljudi. Ipak, uvek ostaje gorak ukus u ustima kada je reč o njemu, jer je utisak da je na sportskom planu mogao mnogo, mnogo više...
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Lik je odigrao jednu jedinu krštenu sezonu, i na osnovu toga živi već 4 godine kao lord. Još je i reprezentativac.

Marko Milivojevic

pre preko 1 godinu

Lenčuga i to je to! MLS ili Arabija i ćao.
X

XD

pre preko 1 godinu

Ali ali......dobro se kreće bez lopte! Ahahahahahahahahahahaha
p

pfc barsa.

pre preko 1 godinu

ma jok on klasa i za Mitra i za Vlahovica. problem je samo u glavi kad to resi bice medju 3 najbolja na sveti
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Iskreno, ja ga u ovom trenutku ni u Zvezdu ne bih doveo.
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Doveo bi ga odmah. Ovde nema kome sta da dokazuje. Tamo ga tretiraju kao neko dete zaostalo u razvoju.
B

BN

pre preko 1 godinu

Dali bi ga u reprezentaciju? Posto Mitar pojma nema!
S

Sf

pre preko 1 godinu

Glava je problem, nije prvi slučaj. Lenj je i deluje nezainteresovano, bar da folira da hoće da potrci, ali ne. Prosto neće da se trudi i to je to. Zašto,? To je vec za psihologa pitanje. Šteta mogao je da napravi odličnu karijeru.
H

Herakle

pre preko 1 godinu

Sad ce Mita i Terza, prvo spartak na pozajmicu pa na leto u Zvezdu sa Adom, ovog dovodi Bjelogrlic:))
R

Radovan IV

pre preko 1 godinu

Bjelogrlić je član Partizana i tu se ne bih kladio.
y

ymd

pre preko 1 godinu

Terzo reaguj!
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Precenjen igrac i nista vise, mozda ima kvalitet da igra u prosecnim ekipama lige petice, ali i za to treba dobrano da se oznoji.
G

Goxxx902

pre preko 1 godinu

Lazar Markovic fazon...
z

zivoraddd

pre preko 1 godinu

Svaka mu cast. Pet milki godisnje, uziva, zeza se, ziveo u Madridu, Firenci. A kritikuju ga ovi sto rade za 500 evrica, udisu zagadjen vazduh, voze se autobusom i zene neke avetinje.
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

E stvarno mi je više pun q rac vas koji nam branite da nešto komentarišemo zato što nismo miloneri kao što su fudbaleri. Gledam i volim fudbal i kao navijač imam prva da komentarišem ko je dobar a ko nije dobar fudbaler.
e

esex

pre preko 1 godinu

Kritikujemo njegov fudbal.zabole me koliko zaradjuje,gde zivi i kakav vazduh dise.ocajno igra i to je tema.
z

zivoraddd

pre preko 1 godinu

On vas ne kritikuje i zaradjuje 5 milki godisnje. Vi njega kritikujte al bacite pogled u svoj novcanik i videcete ko je bolje prosao. Da nesto znate ne biste bili navijaci. Luka legendo, zivis srpski san. Ne cimas se previse, a obezbedio si deseto koleno.
z

zivoraddd@@@

pre preko 1 godinu

Zivorade ajmo onda da progladimo Ceptera i Miskovica najboljim fudbalerima posto su oni najbogatiji Srbi milijarderi jer je po tebi to jedini parameter za kvalitet igraca.
Н

Немања123

pre preko 1 godinu

Боље је бити ја без лове него Лука Јовић са милионима
G

Gost83

pre preko 1 godinu

Vrati se u Zvezdu da odigras LŠ!!!
G

Goxxx902

pre preko 1 godinu

Nema potrebe da se vraca...
r

roni

pre preko 1 godinu

stani taj isti trener fiorentine je u superlativu pricao o luki, forsirao ga na pocetku.ako ne zna da ga iskoristi mozda je problem u njemu probelem i saigracima?likovi ne mogu dve sanse po utakmici da naprave a ispada da je luka jedini problem.ciganstura zabarska.luka je zver a zver ne moze da se razvija u prasumi.
G

Gost123....

pre preko 1 godinu

Pa, malo je čudno da pored trenera Fiorentine ne znaju da ga iskoriste ni Zidan, Anćeloti, Pixi...
P

Pa nije bas tako

pre preko 1 godinu

Problem u Zidanu, problem u Ancelotiju, problem u Italijanu, problem u Realu, problem u Fijorentini samo u njemu nije!? Pa nece biti, prvo za real nema kvalitet, drugo u Fjorentini treba da se oznoji i da radi nesto na terenu, da svi ce da ginu da njemu donesu loptu dok on nista ne radi, da bi on dao tu i tamo neki gol.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Čovek je zadnji put odigrao presing pred mojim očima u Frankfurtu pre koliko već godina. Sećam se da su Gaćinović, Kostić, i Rebić svi dosta bordrili i podsticali. Njemu to treba. Sad jednostavno ne može da se adaptira na realnost gde nema podršku na terenu. On je nešto tipa Pančeva. 89 minuta ništa a onda može i het trik za dva minuta. Ali takav igrač živi od svojih saigrača. Ako ga ne zavole jednostavno neće biti puno gol prilika. Ima tu i do trenera i taktive ali je igrač sam odgovoran da se izbori za odgovornost.
u

u prolazu

pre preko 1 godinu

S tim istim igracima je Vlahovic punio mreze cijeloj Italiji
r

roni

pre preko 1 godinu

momci sta vi pisete.evo azar ne igra kod ancelotija,bejl isto grejao klupu,asensio ne vidja teren,ocete da kazete da su to losi igraci?luka ima osecaj za gol kao nijedan igrac na svetu i tu nema nije igrac za real ili arsenal.milenkovic kriv za 10 golova po sezoni pa ne vidimo da ga neko tera iz kluba. Vlahovic na prodaju posle godinu dana.jel to znaci da je u njemu problem? A mozda je u alegriju i sistemu.luki treba zdrava sredina a ne tim sposoban da dobije samo one sto ispadaju iz lige.
K

K R O J F

pre preko 1 godinu

Odavno je jasno da je bivši fudbaler.....
G

Gost555

pre preko 1 godinu

kom tu red star bro
J

Jovara

pre preko 1 godinu

no way man !
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Da uzima mesto malom Mijatoviću. Jok!
A

Avenia 88

pre preko 1 godinu

Bazdar na putu da ga zameni
d

deki maky

pre preko 1 godinu

Perica je imao vise nego bilo gde prilike, ali je decko zakazao,mrzi ga trci,ne vraca se,nema dribling samo na prvu, a pritom izgubio osecaj. Za njega jedino resenje je neka Nemacka osrednja ekipa koja igra sa 2 spica,ovo sa krilima i on ne prolazi.!! Cak mu ni Piksi kiksi nije verovao iako je bio zdrav!!!
0

058

pre preko 1 godinu

On trebutno u Njemačkoj može samo u Lidl da bude magacioner.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Drvo kao i Mitrowood
1

118d

pre preko 1 godinu

Mitrowood je dao 11 golova u premijer ligi a tek je pola sezone. Kad postignes nesto slicno, onda mozes da pljujes čoveka koji nam je doneo toliko radosti u dresu Srbije. Sram te bilo
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Vidiš da mogu i ovako.
@

@Drvo

pre preko 1 godinu

Možeš jer si klipa, drvo. Nemaš ni znanja, a ni poštovanja. Tu si da provociraš i loži te kad se neko upeca. Tipični smarator sa neta bez života.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

O znanju ja glupo i pričati . Poštovanje kad se zasluži. Ovi splavari nemaju moje poštovanje. Ti misliš drugačije. Vratili smo se na znanje.
K

Kokili

pre preko 1 godinu

Perica Ognjenovic v2
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

Branio sam ga i mislio da će "oživeti" u Fiorentini, ali sada mislim da nema više kredita...Jednostavno, iako ima kvalitet ( bar za Fiorentinu), momku fudbal nije u glavi i to je kraj
G

Gost8182

pre preko 1 godinu

Strucnjaci kazu da ima njuh za gol!? Koji su to strucnjaci rekli, a i ako su rekli vidimo kakav mu je njuh kad je za cetiri godine nine dao dvocifren broj golova.
@

@@@@

pre preko 1 godinu

Lepo govorio Rade Bogdanović za njega
b

bosko2020

pre preko 1 godinu

statista a mogao je imati sve,sad negdje u tursku ili grcku,pa i tu fijasko,realno sad nije vise nije sa takvim stavom ni za jelen ligu srbije