Komentari na vest

Za Zvezdu je TSC kao Braga: Bez Borjana, Kataija bole leđa

д

д.г.

pre preko 2 godine

Кад прочитам коментаре гади ми се и ова интернет страна ми личи на задругу. Ако администратор то жели испунио је циљ. Мени се ово не допада!
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Zasto je ugasen firum RSB?? Kaze osnivac firum je osnovan da podelimo informacije i misljenja!! Znacii kad se kritikuje uprava i trener to je no no! I ugasili da se necuje istna! A istina je da dug zvezde nista manji a treba plste isplatiti!! Istina je da igrac otera u pm trenera, legendu, i to ne sme da se objavi!! Kukuku
S

Severni

pre preko 2 godine

Taj rsb forum,zvezdakids i ostale akcije ne pomazu nikako ekipi, samo skode jer preko njih se citaju komentari navijaca i igraci samim tim postaju nervozniji i nestrpljiviji
K

Koma

pre preko 2 godine

Ne pratim taj forum, ali pretpostavljam da su pojedini vređali i psovali. Nisu trebali da gase nego da ih banuju i to je to. Iskreno, svako ima pravo na kritiku, ali niko nema pravo da nekoga vredja. Kažem, pretpostavljam, nisam pratio. Znam samo da grobari jedva čekaju da odu Terza i Čovke, jer dok je njih, titule neće videti. Pa i da osvoje, sledeće sezone će proći kao Budućnost u košarci. Zato se i forsira negativna atmosfera. U stvarnosti se nije desilo ništa specijalno. Zato se spinuje o Borjanu, jer ga je Rodić nagazio, pa sigurno neće igrati. Što nisu napisali da se potukao Rodić, zato što on mora da igra i spin pada u vodu. Problem će biti jedino ako ode Terza, samo što to neki ne kapiraju. Ne plaši se Partizan Vidića ili Rakočevića, nego Terze i doktora mašinstva. I ja bih voleo da odu Ostoja i Vazura, a da dođu Novica i Mijat, pa da završimo sa JSD za sva vremena. Ni meni se ne sviđa Terza, ali ni ne treba da mi se sviđa, nego da donosi titule i Evropu, a on to radi. Normalno je da Partizan nekad osvoji nešto, nisu oni grupa građana, nego skupi igrači, ali na nekom uzorku od 10-15 godina, biće manje uspešni od Zvezde. Možda će i Žoc nekad nešto da osvoji, ali on je čudo za 3 dana, a Zvezda je sistem. Zato smanji loženje.
G

Gost777

pre preko 2 godine

Sve ovo miriše na to da će Partizan izgleda ići na +7 ili čak na +8. Igra je katastrofa. Pojedini igraju nonšalantno, nezainteresovano, mnogi vidi se premoreni i jedva čekaju odmor. Može nam se desiti kiks a može da se dogodi da na poluvremenu vodimo 0-3. Da se razgoropade da pobede da bi umirili navijače u zimskoj pauzi da mogu na miru da odu na zimske pripreme bez prozivanja i optuživanja. Nego eto izvesno je da će pojedinima ova utakmica biti poslednja u dresu Crvene Zvezde.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Хехе, кобре дасе, разгоропади? Они мртви коњи? Немој ми стати на муку сине, опет биче мучења, опет у 20 мин Родиќ без даха после два спринта, опет Ераковиќ и рукама и ногама, опет деда Бен далеко од гола. Ако нешто не израде Мирко или Катаи индивидуално, какво горопаџење. Позз🇨🇳
I

Ihaaa

pre preko 2 godine

Znači istina je ovo što se priča za boks meč borjan vs mister, biće katastrofa majmun ušo u tenak
d

d oridzinal

pre preko 2 godine

daj ne padaj na te fore! samo su pustili buvu u slučaju kiksa groblja.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Najjači su ovi što brane Madjioničara, kao pa šta ako kasne plate. Ne kasne jedan mesec, nego ko zna koliko. A zašto im se neisplaćuju plate. Nema para? A gde su pare? Otišle na čuveni naš skauting, na brdo promašenih skupih igrača. Plus ono sam sebi u džep. Ovo je teška sramota šta se radi u klubu. Pored pet godina Evrope, ti i dalje dovodiš krševe, plus što je kasa prazna. A odgovornost, nema veze.
S

Svlacionica

pre preko 2 godine

Borjan ne igra posto se zakacio sa Misterom zbog izmena koje je napravio,Dragovic utucen psihicki nista u svlacionici nije komentarisao jer je dosao da osvoji titulu a Mister dileja ce sve upropastiti.Katai satro povredjen Stankovic je prodao titulu u zamenu za sledecu sezonu i direktan plasman u LS.
m

ma jel da

pre preko 2 godine

Bas fino ,Mister moze da bira kad ce titulu da uzme.Jel pitao Bjeku dal ce da im da za licencu?
M

Mikki

pre preko 2 godine

Je li realno sta ljudi pišu
д

д.г.

pre preko 2 godine

И мене боли свашта. Радим и под температуром. Не могу да приђем дому здравља. Ако ме боли нога они ме шаљу на тестирање. Одбијају много ако сам на боловању. Радим и ћутим.
r

rara

pre preko 2 godine

Jeste videli sto su ugasili RSB? I sukob iz svlacionice se preneo na forum, pa Terza naredio da se ugasi.
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Sr…..nje! Ko jos veruje u price o tuci i dvadji??? Ok, mozda se Borjan ljutio zbog Degeneka, aaal bas da se drao!! Kako ne! Inace javna je tajna da se duguju plate, koje nisu male!! Znaci inas potpisanog ohija, krstenog Pavkova, Falka i ti dajes 500soma& za nekretenog Dionija! Meni je on smesniji od onog debelog bese Ailton!! Aaal doktore i za to a i za penale Italijanima kao i za Ivanovica ce bude cupavoa! A? Pitaaaam!
M

Ma ne uopste

pre preko 2 godine

Seti se famoznih gardista...bila je idila,liga sampiona do prvog prelaznog roka i onda je pao pozdrav.E tako mogu da pociste bilo kog igraca koji digne glas protiv trenera i uprave a sve ide ka tome.Barsa oterala Mesija,Real Ronalda...Niko nikad nije pobedio ego uprave.
S

Sasa1234

pre preko 2 godine

Zivkovic bez lopte je odigrao zadovoljavajuce, mister, fudbal je igra koja se igra sa loptom, sta me briga sto je bez lopte zadovoljavajuci, kad sa loptom ne zna nista.....Falco i Nikolic su spremni kao sto ste vidjeli, nemoj da ih gledam vise tako spremne ljubi te brat....
G

Gost123

pre preko 2 godine

To sto plate kasne nije normalno naravno, ali svi koji su su igrali u Zvezdi ili sada igraju to sigurno vec odavno znaju. Nikakvo opravdanje Tezic i Mrkela nemaju sto se toga tice, tu podrzavam igrace 100%. Jasno je zasto Dioni ne zeli da igra (a i ne treba vala), zasto je Falko neubedljiv, imaju udela primanja sigurno. Samo, niko me nece ubediti da ne postoji neki mnogo bitniji razlog od toga za ovako skandalozno negativnu atmosferu oko kluba, a vrlo moguce i u njemu kod pojedinaca s obzirom na sta nam lici igra. Dzaba je da iko vice na igrace, mnogi su tu zalutali jednostavno, ne mogu da pruze vise od onoga sto znaju, ali apsolutno nisu oni krivci za to. Jedini koje treba kriviti su Terzic, Mrkela i delimicno Stankovic zbog losih izmena i izbora igraca. Igrace nikako, njima puna podrska, to je radno mesto kao i svako drugo, novac su ugovorom zasluzili, pa nek Terzic zalozi jos neki stan da bi isplatio dugovanja.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Дуговања по уговору морају да се исплате. Станковић не треба да виче на играче него да кажњава. Мада Алекс Фергусон није мислио тако.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Najveci problem po meni je sto se on prema njima postavio previse drugarski. Ne treba niko da vice naravno, ali razumem i Stankovica, njemu je najvise krivo kada se ne pobedi sigurno. Prica oko kaznjavanja ne pije vodu kad nisi redovan sa isplatom, jer je oduzimanje od plate najbolji vid kazne, a kod nas nije primenjivo ocigledno.
S

Sweinfo

pre preko 2 godine

Stankovic odlazi. A na klupi stize Milojevic iz švedskog hamarbia. Milojević stiže u Beogradu ovih dana na pregovore. Živeli pa videli. Pozdrav
G

Gost e

pre preko 2 godine

Kakav bre Milojevic,ovo je Zvezda,ne trebaju nam pomocnici trenera, nego trenerska imena.Tog Milojevica bi terali za dve nedelje.
д

д.г.

pre preko 2 godine

А Милојевић је светски стручњак. Проверено. На основу чега толико поверење у Милојевића?
G

Gost123

pre preko 2 godine

Druze, Milojevic ce gotovo sigurno u Rozenborg. Postigao je odlicne rezultate sa Hamarbijem i sada ide korak vise, a Rozenborg to sigurno jeste. Ovde ne verujem da ce se vracati skorije, ali bih sigurno voleo da ga vidim u nekom trenutku kao glavnog trenera kod nas.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Ако се он драо на играче у свлачионици, а појединци заслужују и више од драња, требалоје после тога да фино понуди оставку, пошто на њега неможе нико дасе дере. Колико су криви поједини играчи, још више је крив он, јер од јула па 6 месеци наовамо тумба састав, ради нелогичне измене и кука на умор. Позз
R

Rekreativac

pre preko 2 godine

Jel ima neka utakmica a da Kataiu nešto ne fali. Malo je umoran, malo ga bole ledja, malo bude deset dana na poštadi. Titraju mu jajca kao da je Maradona. Ajde bre više.
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Ako Srnic bude igrao zadnjeg veznog,Zivkovic i Lazetic spica,Degenek stopera onda ce nam svaka utakmica biti kao protiv Bajerna,a ne Brage.
B

Bodibond

pre preko 2 godine

Neka bude rezultat kao protiv Brage pre nedelju dana. Pitanje je da li ce Petkovic, i Jug Stanojev imati ambicije i motovacije protiv bivseg kluba.
G

Gosttt

pre preko 2 godine

videli smo ambicije filijale metalca, nije ni pocelo 1:0
G

Gost Rajder

pre preko 2 godine

Neka si ti nama pomenu Njegoša.
S

Samo lazite ....

pre preko 2 godine

Pazi molim te kasne zvezdinim igracima plate, pa oni nalaze razlog za sukob, a u partizanu ne kasne, jel? tamo sjajno? Odakle se partizan finansira a budzet kluba je 30 miliona?
l

le le le

pre preko 2 godine

Al si lupio.Pa idi redom uporedi plate iz prvih postava onako po tvojoj proceni pa samo tu igraci Zvezde imaju vecu platu,klupu i da ne gledamo.Samo krenes od Borjan-Popovic ,Dragovic-Vujacic....
S

Stefan78

pre preko 2 godine

Tamo igrači beže iz kluba jer ne primaju platu kao što im je Asano pobego. Sve što se dešava u Partizanu oni pokušavaju to da preokrenu svojim lažima i uvuku zvezdu u to njihovo blato !
S

Samo kazem....

pre preko 2 godine

Oni ne nalaze razlog niti su ga zapoceli, samo im je prekipelo jer neko vice na njih, a nece da ih placa.. Jel ti sad imalo jasnije? Tesko ces ti to shvati, ipak....
l

le le le

pre preko 2 godine

Pa ko kaze da ne kasne u Partizanu? Nego kakve to veze ima sa kasnjenjem u Zvezdi i sukobom koji se mozda nije ni dogodio ali gde ima dima ima i vatre.
R

Ris

pre preko 2 godine

Imate puno igrača koji su osvajali titule zato je igra slaba u domaćoj ligi! Zasićenost se vidi iz aviona. Dioni bojkotuje ekipu iz nekog razloga to je isto očigledno, teško da bi se Stanković odrekao bilo kojeg igrača kada se utakmice igraju na svaka tri dana. Dobar je bar za naše livade!
v

v1ad

pre preko 2 godine

Katai jedva hoda, kamoli igra i to se vidi iz aviona. Pa ipak ga forsira dok mu Falko sedi. Cela igra se Stankovicu svodi na kombinacije Rodic-Ivanic-Katai. Kad su ovi umorni, povredjeni, ili indisponirani (sto se desava cesto), gubi se igra. A na sve to cemo opet gledati Gobeljica. Lik posle svega ne zasluzuje na kilometar da pridje stadionu Zvezde.
G

Gost9

pre preko 2 godine

Kako ćete gledati Gobeljića? Jel lepo piše da je na poštedi zbog rođenja ćerke Katje? Napio se čovek valjda, red je.
G

Gost5554

pre preko 2 godine

Borjan ima povredu koju je dobio protiv Radnika, nikakav sukob nije bio,prestanite da lazete non stop.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Jel ukusan sendvic?!Pa nije ovo Milano sine?Ovde se sve sazna za pola sata.
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Povreda ega ??? Recimo.
r

rerar

pre preko 2 godine

Povreda ruke, kada je Rodic nagazio na ruku Borjana a da si zvezdas to bi znao..ali posto nisi vec si lazni zvezdas... sta da ti kazem.
J

Juuu

pre preko 2 godine

Cudim se da vec nisu odlozili utakmicu!
j

juuu

pre preko 2 godine

Haha koji botovi posle jednog sekunda vec 60 minusa!
G

Gost212

pre preko 2 godine

Posle utakmice sa Radnikom, u svlacionici se Stankovic zestoko derao na igrace, da su ovaki, onakvi, da ne znaju za koga igraju, pojedince je bas napicio, ali desilo se da je nekim igracima pukao film i da su pitali a gde su plate, neki su odgovorili da se ne sme tako derati na njih, jer nisu deca... Sve u svemu, katastrofa u najavi sa TSC....
a

ajde bre

pre preko 2 godine

Sram te bilo da prenosis gluposti....
K

Koma

pre preko 2 godine

Sigurno je bilo tako, a ti si sigurno Pavkov ili Pankov, pa nam prenosis sta se desilo.
G

Gost212

pre preko 2 godine

A ti bi volio da samo slusas terzin referat, a za ostalo te boli briga.. To sto se tebi stvari ne svidjaju kako izgledaju je tvoj problem, ti samo zabi glavu u pesak i produzi dalje...
д

д.г.

pre preko 2 godine

Нисам знао да имаш приступ свлачионици Звезде.
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Plate nisu primili od avgusta!! Moralo se skupiti blizu 800soma€ za fiorentinu! Malte ne pola su kamste i penali! Lako se igrati i trositi tudje pare!!!
T

Tanasije

pre preko 2 godine

Plate inace kasne 4 meseca. Zato i nema Dionija u timu. Covek nece da igra jer para nema mada i zalaganje mu je upitno.
P

Pizzi

pre preko 2 godine

Kataija bole ledja,Borjan ne moze ima proliv,Dionija boli glava,proziva deki Falka pre neki dan…pogledajte malo oko sebe,plate im ne lezu mesecima,ako ne osvojite ligu ove godine stvaljajte katanac polako
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Majko moja, sve strucnjaci ovde, samo je problem sto se nepismeni do bola! Koristite titlove rodjaci!!! DERAO se nije, mozda se drao… MALTENE sigurno!
G

Gost212

pre preko 2 godine

@Dajfaul A ti si sad kao pismen.. Pa kad vec gledas svaku sitnicu, onda, ne pise se 'SE nepismeni' nego 'STE nepismeni'! Aj odpepaj.. Je li ti ovo dovoljno pismeno?
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Nisu deca. Deca su razumnija od ovih starleta u kopačkama.
P

Pizzi

pre preko 2 godine

Ipak je Njuz bio u pravu,stvarno je doslo do sukoba Stankovica i Borjana.raspadaju se
K

Koma

pre preko 2 godine

To je vest kao Njuz.net. Ne lozi se, molim te. Da su se pobili recimo Koroman i Sa Pinto, pa da covek poveruje, ovako je smesno.
a

abc

pre preko 2 godine

Nije sporno, evo pet sati su se tukli, nego, kako to utiče na Meniga protiv Flore i Anartozisa ga zamene u 60 minutu zbog nevidljivosti na terenu dok protiv Voše igra kao Mbape a protiv Metalca kao Maradona?
P

Pizzi

pre preko 2 godine

Niko nije rekao fizicki obracun.
Д

Драган

pre preko 2 godine

Ана... Лако је за Европу,важно је да нас Радник из Сурдулице не одере и поред наклоњеног судије ха ха ха
K

Koma

pre preko 2 godine

Koliko se secam, pre par sezona je Partizan izgubio od Radnika, a bio je kanta i u Evropi. Tada ste krivili kontrolu leta za poraz.
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Kataija bole ledja ??? Pa ne verujem koji ste vi putujuci cirkus...Boli njega nesto drugo, generalno za fudbal. Vratite ga u kafanu i ne cimajte ga jedno duze vreme, da mu se "srede" ledja.
C

Cistka na zimu

pre preko 2 godine

REKONSTRUKCIJA TIMA POD HITNO SAD NA ZIMU,10 IGRACA OTERATI KOJI NICEMU NE SLUZE A IMAJU VELIKE PLATE I DOVESTI BRZE DOBRE BEKOVE
G

Gost444

pre preko 2 godine

Igrace Borjan. Igrace I Katai. Na vašu zalost
P

Pavkovinjo

pre preko 2 godine

S obzirom na stanje nasih bekova, mnogo je bolje stalno igrati u formaciji 3-5-2. Gde bi stoperi bili Erakovic, Dragovic i Degenek, krilo/bek Rodic i Gajic, u vezi Sanogo, Kanga i Ivanic ispred njih i u napadu Pavkov i Katai, ili 3-6-1 gde bi Pavkov bio solo a Katai sa Ivanicem iza njega.. Najodvratnija postaja je ova koju igramo 4-5-1
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Gajic,krilo-bek,hajde ne zafrkavaj nas.
1

12212112

pre preko 2 godine

Gde si Konte? Sta ima?
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Ко преноси жреб за лигу нација, зна ли неко?
G

Gost2021

pre preko 2 godine

Ne znamo ni kad je zreb.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Sport klub.