Komentari na vest

Zagonetni Ćavi: Povratak Mesija? Ima nečega u vazduhu… Kimih je spektakularan fudbaler

G

Gaizka

pre 12 meseci

TerStegen - Kimmich, Araujo, Kounde, Balde - DeJong, Gundogan, Pedri - Gavi, Messi, Lewa.
h

hm

pre 12 meseci

U kojem svjetu znanstvene fantastike ti živiš, za plaće potencijalno novih igrača šta si naveo trebalo bi pola kluba igrati za đabe
A

Aleksejko

pre 12 meseci

Ako Bajern pusti Kimiha onda su prolupali skroz. A tek Mesi ako se vrati, vraća se i kapital+svi igrači će želeti da igraju sa njim i Levom,lakse će dovoditi pojačanja. Ako odbije arape ili MLS za pola milijarde i vrati se u Barsu za 10x manje para definitivno će zakucati zadnji ekser o najboljem igraču 21 veka i prva tri ikada. Biće zanimljivo ovo leto, Barsa se vraća,Real će neminovno u ozbiljnu kupovinu,o Englezima da i ne govorim, verovatno i PSG I Bajern. Pljustace rekordne sume.
M

Marenda

pre 12 meseci

Mene samo zanima kakve veze njegova buduca plata ima s tim jel najbolji fudbaler ikada ili ne hahaahh lik je po svakom iole relevantnom fudbalskom izvoru najmanje u top 3, a daleko prvi i ovom veku (bio i mnogo pre svetskog). Da li ce igrati u MLS ili Argentini ili gde god sa 36 godina totalno je nebitno, Maradona je bio penzioner sa 36, Pele je igrao u MLS.
Z

Zahonetni Ćuta

pre 12 meseci

odlazak Aleksa??
9

900

pre 12 meseci

Barsa mora da se resi igraca poput fatija,ferana,alonsa i garsije ako treba i dzabe da ih puste gore igrace barsa nije imala dugo od njih
b

bruka

pre 12 meseci

Oe će biti, ima neceg u tome sto me neces
5

566

pre 12 meseci

Lewa pokusava vec da ubedi kimiha da dodje sta ce vise u bajernu nek izadje iz komfor zone veci izazov je u barsi

Leki

pre 12 meseci

pa da,umesto nokaut LŠ da igra plej of LE
5

566

pre 12 meseci

Dosadni ste sa tim le od tog nema nista barsa nikad nece igrati le vise
V

Vasilis

pre 12 meseci

Mesi i Barsa bi bili idealan spoj po pitanju marketinga i ponovnog dolaska jakih sponzora na Kamp Nou. Igracki bi morala komplet formacija da se menja posto Mesi sada mora da igra isto ono sto u Argentini. Dakle Pedri i Gavi bi izgubili veliki uticaj na igru, a svi znamo da su oni planirani za buducnost kluba i koliko god Mesi bio veliki (najveci) on ne moze biti buducnost. Sto se Kimiha tice mislim da njega jedino Pep moze da uzme u nekoj sumanutoj situaciji i to bi bio verovatno najidealniji spoj igrac-trener-tim.