Komentari na vest

Zamislite Partizan bez Natha u derbiju... I o tome se razmišlja

K

KoDaRasiriRuke

pre oko 2 meseca

Ja već zamišljam i onda nema ko na centru da raširi ruke i traži penal. Verovatno je Muljaj kada je video da neće moći da se pritiska sudija shvatio da mu ne treba Penaltko koji bi šetao oko centra:))))Da je sudija iz Surdilice Natho bi sa njim lako dobio penaltik ili dva:))))
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 meseca

Trebaće Duljaj u puno hrabrosti da bi od početka pustio Kastilja koji je veliki potencijal ali je potpuno bez iskustva u ovako bitnim utakmicama i plašim se da bi mogao da dobije žuti ili crveni posle dva minuta a opet možda pokida pa izraste u heroja derbija.U svakom slučaju na sredini će sve da pršti.Partizan nema tim koji bi dominirao u posedu i tu će Zvezda biti u prednosti ali Partizan ima igrače kao stvorene za brze kontre i tu je velika šansa da se uradi nešto.Ipak mene brine klimava odbrana Partizana koja je imala problema čak i protiv Radnika u Surdulici.Mislim da bi Natho trebao da krene od starta pa dokle izdrži.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Ne vidim zasto bi Kastiljo usao u problem sa kartonima. Momak nije krljator, pa da se moramo brinuti oko toga.

Toto-ko-tunjo

pre oko 2 meseca

A. Joksić. Čovek Humske.
S

Sima Arauho

pre oko 2 meseca

Nema sta da zamisljamo,znamo kako je bilo kod ser Flore.
k

kec sa

pre oko 2 meseca

strane
s

sb

pre oko 2 meseca

Jovanović Filipović Kovačević Marković Antić Ovusu Kastiljo Goh Baždar Zahid Kalulu
V

Vandali

pre oko 2 meseca

Nema sanse da partizan izgubi, Grobari invazija
t

tokajj

pre oko 2 meseca

jokso pokusava vestacki da napravi kako je derbi neizvestan. A punjaza u subotu ne gine. 4:0 za Zvezdu.
B

Boco 013

pre oko 2 meseca

Opet?
p

popara bre

pre oko 2 meseca

@Boco 013 dobili ste jedan derbi posle 10 odigranih i pitas opet. Bruka.
Š

Šomli v

pre oko 2 meseca

Nije bitno ko igra, Marakana je to!
C

COOL

pre oko 2 meseca

Izgubiće te kako god igrao ne igrao,igrao od starta ili samo jedno poluvreme.
Z

Zoran18

pre oko 2 meseca

Ako vec trba Kastiljo da se ubaci i ojaca sredina,onda ne treba ni slucajno Natha ostavljati na klupi ,em je potreban zbog iskustva,em bi bilo nekorektno jer je do sad bio starter.To je Stanojevic radio pa je gubio derbije.Natho treba da igra svoju poziciju iza Saldanje a Zahida prebaciti na levo krilo umasto Goha jer je tu i igrao vecinu prvenstva.Kasnije ako bude trebaloda se juri rezultat ubaciti Goha umesto Natha,a Zahida prebaciti na plejmejkera.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Upravo tako. Samo sto ako se bude morao ganjati rezultat u drugom poluvremenu, onda ne mozes nikako izvoditi Natha iz igre. Ja bih u slucaju ganjanja rezultata iz igre izbacio Ovusua, na njegovo mjesto povukao Natha, a onda uradio ovo sto si ti rekao – Goh na krilo, Zahid odmah iza napadaca. Naravno, ukoliko bi bili u vodstvu, onda bi bilo ok razmisljati o mjenjanju Natha u drugom poluvremenu i podebljavanju odbrane u zadnjih 15-20 minuta utakmice.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Cenzura cepa i ovde.
F

Figaro

pre oko 2 meseca

Natho zbog fizicke limitiranosti nije borben, ni izdrzljiv, za razliku od Kastilja..
R

Rodman93

pre oko 2 meseca

Pucanje sebi u koljeno, slučajno ili namjerno ne znam. Znam samo da je bolje da igra prvih 60 minuta nego drugih 45 minuta. Jer bolje je da probaš imati pozitivan rezultat do 50 60 minuta, nego da se slučajno desi da bez Nathka imaš negativan posle prvih 45 pa u nastavak probaš sa njim mijenjati stvari na terenu. Druga stvar Nathko donosi pored dobre igre i druge stvari koju se vrlo važne u derbiju.
D

Da bas

pre oko 2 meseca

Tako,šta Bra misli onaj Duljaj ko ce šutirati penal? Jedino ako zna da ce im svirati penal na desetak min. pre kraja.
R

Rodman93

pre oko 2 meseca

Jesam te pitao nešto ? Nisam. Je li ovo vijest o tvom klubu ? Nije. Ajde pali ćokijev svjedoče.
c

cirkus

pre oko 2 meseca

sta ima da zamisljamo, derbi nakon sto je dao golcinu je ostao na klupi, usao par min pre kraja kad je vec vec bilo gotovo.. A da, isto se lomila titula.
О

Опет...

pre oko 2 meseca

... теорије завере.
A

Anelej110

pre oko 2 meseca

I da napomenem koji derbi već za redom kvota na partizan bude 5 a na dan utakmice 2...jasno je kao dan ko u subotu pobedjuje
R

Raki Delija

pre oko 2 meseca

Jasno je kao dan pobedice zvezda
M

Mighty King

pre oko 2 meseca

Meni ima smisla ako želimo da im prepustimo sredinu i posed, spustimo se u blok i da čekamo kontru. Natko je u mnogo čemu dobar, ali nije baš da istrči kontru. Podržao bih i tu ideju. Možda bi baš Kastiljo mogao biti taj x faktor.
1

1112

pre oko 2 meseca

Bas to, jer da se ne lazemo, koliko god nam je napad odlican, toliko nam je odbrana ocajna, i prvi derbi se igrao sa dva zadnja vezna, jedino tako mozemo uraditi nesto, kao sto sam vec pisao, Natko u derbiju kao Sale kapiten 2017.godine.
D

Daa

pre oko 2 meseca

Strasan igrac,naosvajao se trofeja isto kao i ja iz fotelje hahahahaha
A

Anelej110

pre oko 2 meseca

Partizan je toliko moćan ove sezone da ni sam nije svestan, toliko da mogu lagano u gostima u ovakvoj utakmici da jednog Natha ostave na klupi. Leto će sve pokazati.
D

Djukela

pre oko 2 meseca

Kao i poslednjih 20 godina pred kvalifikacije odlaze Saldanja i Zahid i dolaze kao zamene neki Ozegovic i Nikola Ninkovic.
Y

Yes sir

pre oko 2 meseca

Izgleda da se dovršava projekat a la Stanojević 2.0. Imali smo prednost bodovnu i onda je počeo da buši tim. To je najjače. Da sudija masakrira, previše je kamera, a može i neka tužba nekad, ovako je sve u fulu - sam pao sam se ubio. Iz aviona se vidi kuda sve ovo ide. Da ja režiram pustio bih ovo na x, a onda bi Partizan prosuo bodove na 2 utakmice protiv autsajdera i sve 5. I šta hoćete sad, pitao bih. Ne znam ni zašto ovo pišem, jer je .....ne znam. A da ipak pitamo režisera i da pristedimo kuckanje. Znam samo jedno, 40 mil je u igri a to Oskar neće dati nama.
R

Realnost primitivizma

pre oko 2 meseca

Odmah ide priča,sami da se ubijemo,gotovo. Ono što je Duljaj pokazao i njegov tim je da idu na pobedu,da su Igora smenili pa doveli nekog novog ok I da prodje priča PFK samoubistvo,sa Igorom teško.
R

Rokstedi

pre oko 2 meseca

Pa uz Zahida jedini koji moze da uposli Saldanju,pa bas i nije pametno prepustiti im sredinu terena odmah,pa to se vec desilo pretprošle sezone,ovako funkcionišemo cele sezone,e sad zašto bi se to radilo...
J

Jelenko P

pre oko 2 meseca

Citav dosadasnji dio sezone je bio starter a sada odjednom NIJE POGODAN.
E

Ej ljudi

pre oko 2 meseca

Ja sam vec jednom pisao komentar kao odgovor na slicne tvrdnje samo sto vaš portal nije zeleo da objavi. Ako pobijedi Zvezda, bice sudijska kradja, FSS, namesteno prvenstvo, vec dogovoreno sabotiranje od strane Duljaja i vase uprave, AV, ugnjetavanje Partizana, dokaz da je sve trulo i neregularno u nasem fudbalu… ako pobijedi Partizan, bice na suvi kvalitet, pobijedjen sistem, Drzava, AV, dokaz da su sve do sad Zvezdine titule otete i namestene, da ste oteli namestenu titulu…
.

.....

pre oko 2 meseca

Kad su bolesnici...
n

nikola 22

pre oko 2 meseca

Ma ne bre, sta ti je... Nikad regularnie prvenstvo nije bilo, niko mezimicu ne favorizuje, svi uslovi za regularno takmicenje su ispunjeni... Ja znam da vi jeste ograniceni, ali u ovi sto si napisao ne verujete ni vi sami
@

@Nikola22

pre oko 2 meseca

Zašto se čudiš? Pa Žeks teorija je vaše Sveto Pismo!
D

Deyan X

pre oko 2 meseca

Vrlo interesantno, da li poceti ili zavrsiti sa iskusnim igracem?Ovog puta, treba zatvoriti utakmicu sa Natkom ...
S

Svaki

pre oko 2 meseca

Dan po neko iznanadjenje, jedan dan Marković, sada Natko, sutra golman Jovanović a u subotu specijalitet Saldanja.
1

1112

pre oko 2 meseca

Iskreno, misljenja sam da Natko treba biti na klupi i imati ulogu S. Ilića iz 2017.godine. Partizan treba igrati sa Owusom i Kastiljom kao osigurace i Zahidom kao pakerom. I prosli derbi smo igrali sa dva zadnja vezana, Belicem i Kanuteom.
P

Puljaj

pre oko 2 meseca

Prošli su igrali Belić i Stjepanović.
1

1112

pre oko 2 meseca

Da brate, zaboravio sam. Ali svakako sa dva zadnja vezna smo igrali.
s

smrt botovima

pre oko 2 meseca

A zvezda igra u oba pravaca, pa natho nema snage. O cemu se ovde radi, da li ce opet kada treba da se pobedi deribi, kao za vreme mrtvaka stanojevica, da se skloni najbolji igrac partizana? A vama mocart botovima želim da nađete poštena zaposlenja i da tim parama hraneti svoje stomake.
B

Bole-bg

pre oko 2 meseca

Ma zar je bitno ko ce da igra zadnjeg veznog, nama je problem bekovi koji su spori i nesigurni i jos ako stvarno ne igra Marković i ubaci umesto njega Filipović, imacemo u startu ne jednog igraca manje, nego tri, ima Bukari da ih prolazi kao čunjeve.
S

Sta je sa tobom

pre oko 2 meseca

Sve je bitno, covece.
B

Bole-bg

pre oko 2 meseca

Normalno da je sve bitno, ali najbitniji su bekovi, Zvezda je najopasnija po krilima gde imaju Bukarija i Ivanovica, da ce morati nasi zadnji vezni da im zatvaraju prilaz golu, jer ima nase bekove da pretrcavaju, pogotovo Bukari.
I

I tako to...

pre oko 2 meseca

Mirise isto kao za Stanojevica u onom odlucujucem derbiju kada je Partizan imao 5 bodova prednosti, oproban recept. Najboljeg igraca ostavis na klupi, ubacis ga u nadoknadi 3 minuta pre kraja i resis prvenstvo po necijem nalogu.
z

zaks

pre oko 2 meseca

A je li isti recept bio i kad je Zvezda sa Pižonom imala prednost pa ga smijeniše i zna se šta se desilo ?
М

Мињоле

pre oko 2 meseca

Шта је са Де Медином?
1

1112

pre oko 2 meseca

Nema izgovora za Duljaja ukoliko Markovic ne moze, De Medina mora igrati!
h

humaka pfc_pfc

pre oko 2 meseca

Kad napisu navijaci nece da budu zadovoljni, nije mi dobro.. Koji navijaci, voteljasi, internet, koji stadion nisu videli.. Navijaci koji se razumeju u fudbal se slazu da Ovunsu i Kastiljo treba da pocnu derbi, jel se fudbal igra u dva pravca, a Natko da udje oko 60 min, zavisi od situacije.. Puna podrska za Duljaja, i ako ovako pocne svaka mu cast..
G

Grobar 007

pre oko 2 meseca

Apsolutno se slažen da Natho može da bude samo dobra alternativa. Jedina nedoumica je Marković. Ukoliko nije u mogućnosti da igra, jeza me hvata o mogućnosti da zamena bude Filipović, neviđeno problematičan igrač. U tom slučaju, bilo koje rešenje, pa čak i Seničanin je prihvatljivo.
T

TD

pre oko 2 meseca

@007, kako moze SAnicanin da bude prihvatljiv?! Kakav god da je Filipovic, sigurno je makar malo bolja opcija od njega, a nije bas ni da su samo nijanse u pitanju izmedju njih...
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Kastiljo i Ovusu da umlate, pa kad umlate Zvezdine igrace, e onda moze odmorni Natho. Ali sve ovo je samo fora, plasiraju dezinformaciju, pocinje Natho, bez greske.
R

Ris

pre oko 2 meseca

Partizan od zadnjeg veznog pa do špica ima dva podjednaka tima. Ne kažem da su to timovi ekstra klase ali su skoro pa jednaki. Odbrana nam je jako loša i to je ogroman problem. Lično se uvek pred derbi najviše plašim Kataia, makar igrao sa jednom nogom i sa bolom u leđima. Veliki hendikep će biti što neće igrati. Lučić možda nije neka klasa, ali pravi probleme u linijama tima zbog ulaska drugog bonusa. Jedan dobar igrač sredine terena će morati na klupu. Dragović i Spajić se možda nađu u prvih 11 ali isto tako pošto su polu spremni neće biti čudo ako neko od njih ne zatraži izmjenu još u prvom poluvremenu. Milojević neće srljati, nije takav trener a ni bod nije kao pet kada je Stanković jurijo pobedu na derbiju. Partizan nakon derbija ima teži raspored do 30 kola i podjele tabele.
m

molim

pre oko 2 meseca

kakve podele tabele?
v

vs

pre oko 2 meseca

Ispituje se puls kako će da se reaguje ako se skloni Natho.
Z

Zoki959

pre oko 2 meseca

Partizan baš I prima olako golove iz kontre jer Natho nema snage da trči napred- nazad što je u derbiju jako važno.Tako da ima logike da na to mestu igra neko mlađi ko ima bolje trkačke sposobnosti, a sa Zahidom prema napred smo opasniji po protivnika!!!
2

2305

pre oko 2 meseca

hahahah zahid pero lagano oduvace ga huk sa severa.toliko nemate kvaliteta i toliko onaj stit od 13 pobeda vas slagao da necete znati sta vas snaslo u subotu
@

@2305

pre oko 2 meseca

Tako je sine... U prvom delu sezone ste bili jos "mocniji" , odlagali derbi nekoliko puta, dok vam se ne poklope sve kockice... I opet ste dobili preko p....
2

2305

pre oko 2 meseca

cele godine igrate jednom nedeljno jos od cuvenih danaca plus stit sto ste imali.nece pomoci ni duljaj hobotnica sto lopte donosi ni bekovski da plese uz liniju nemate kvalitet
s

srka

pre oko 2 meseca

Nisam za takve opcije. To automatski znači defanzivna taktika. Zašto razdvajati majstore fudbala kao što su Natho i Zahid. Pa oni su Partizanovi Ćavi i Inijesta. Kastiljo neka bude Buskets. To je ta Barsa iz najboljih dana. Taktika 4-1-4-1. Meni je jedina dilema da li da počne Baždar, ili Goh. Jer po toj strani će morati Bukari da se udvaja. Antić će teško da ga zadrži čitavu utakmicu. I desno će biti problema sa Ivanićem i videćemo ko će sada umesto Lučića na teren. Meni je Lučić baš nezgodan igrač. Napravio nam je dosta problema na prošlom derbiju, kada je ušao u poslednjih dvadesetak minuta. Njegov izostanak će biti problem za Zvezdu.
D

DS1989

pre oko 2 meseca

Vi ste Barsa iz najboljih dana? Kazi nam samo jos ko glumi Ronaldinja, Severina?
P

Puljaj

pre oko 2 meseca

Bukari je neupotrebljiv u pozicionoj igri. Antić će jedino imati problem ako ode visoko i otvori prostor za kontru.
T

TD

pre oko 2 meseca

Jovanovic- Stojkovic, Kovacevic, Markovic, Antic- Ovusu, Kastiljo- Severina, Zahid, Goh- Saldanja. IZMENE: Stjepanovic, Kalulu, Natko, Bazdar, Nikolic.
s

srka

pre oko 2 meseca

Apsolutno se ne slažem. Prvo, Kalulu je mnogo korisniji igrač za ovakve utakmice od Severine, jer može uvek da se vrati u odbranu i pomogne Stojkoviću, da se udvoji protivničko krilo. To Severina ne može da radi uspešno kao Kalulu. I drugo, zašto Natho na klupu. Odrekao si se jednog majstora fudbala, bez potrebe. Šta će mi da ulazi u drugom poluvremenu kada budemo jurili rezultatski zaostatak. Nije on za džokera. Ako ti je baš stalo do Kastilja, onda izbaci Ovusua iz startne postave, pa ga ubaci umesto Natha u 70. minutu, kada mi budemo imali rezultatsku prednost. Nikako razdvajati Zahida i Natha na početku utakmice. Sa njima dvojicom, a majstori su obojica, Zvezda će morati da bude opreznija. I ljudi shvatite jedno, Partizan mora da dobije ovaj derbi i da se odlepi na četiri boda. Ne zaboravite da smo u jednom trenutku jesenas imali šest bodova prednosti. Do kraja ovog ligaškog dela, Partizan će negde verovatno kiksnuti, a Zvezda nema gde. Ako hoćemo da budemo prvi pred prejof i kao takvi imamo treći derbi na svom stadionu, plus bolji medjusobni skor, jer prvi posle ligaškog dela, u slučaju istog broja bodova na kraju sezone, ima prednost i osvaja titulu. Razmislite o tome.
T

TD

pre oko 2 meseca

Zasto ce Partizan 100% kiksnuti negde posle Derbija? Ako ovo preguramo bez poraza, a to nam je i najteza utakmica, pre ce mozda oni negde da izgube bodove ako bude iole postenog sudjenja. Kalulu jeste radilica, Severina jeste mozda i idealan da udje kad Rodic vec bude preumoran, ali, i ja isto mogu da kazem da cemo mozda sa Severinom na klupi biti u zaostatku tako da sve moze da se posmatra i sa te strane. Natko je neko ko nema snage za vise od sat vremena igre (mislim na jak tempo), a ne mozes bas ni preofanzivno protiv njih, ne bi bas smeo (tek to sto bi bilo rizicno) da bude samo Ovusu ili samo Kastiljo na terenu.
s

srka

pre oko 2 meseca

Zahid ima kapacitet da pokriva veliki deo terena, može dosta da trči i ne vidim problem da on odigra malo povuče nije u odnosu na Natha i pomaže u defanzivnim zadacima Ovusuu, ili Kastilju. Kažu da je ovaj drugi bolji tehničar, signiji na lopti i može da dodje u završnicu i tako poremeti Zvezdin defanzivni sistem. Ali zašto je onda Duljaj davao prednost Ovusuu u svim dosadašnjim utakmicama. Ja bih stavio svu četvoricu. Natha ni pomerio bliže Saldanji. S tim što bi ga Saldanja odmarao u defanzivi. Zahida bi pomerio levo, a u centralni defanzivni deo gurnuo Ovusua i Kastilja. Baždar, Goh, Severina i Nikolić, džokeri ako bude trebao da se pojuri rezultat i osveži ekipa. Eto vam rešenja. Uostalom, tako smo igrali i prošli derbi i to se pokazalo kao dobro. Oni nemaju desnog beka koji može da se nadigrava sa Zahidom. I mislim da su Natho, Zahid i Saldanja, udarna napadačka trojka i ne treba ih dirati. Uostalom, jel pevamo "Partizane napadaj!". Pa šta ste se onda stisli sa tom filozofijom da se sa dva zadnja vezna zatvara utakmica i ide na bod. Kad god smo u derbiju išli na nerešeno, pukli smo. Više volim da izgubim, a da igram na gol više, nego da me poraze 1:0 i da za devedeset minuta ne šutnem na gol.
T

TD

pre oko 2 meseca

Ne treba se povuci, ali, ne treba ni srljati grlom u jagode. Stavio sam Severinu, ocito je onda da se ne bih povlacio, ali, zato imas onda balans na sredini terena sa Ovusuom i Stjepanovicem/Kastiljom. Napad je najbolja odbrana, to i ja isto mislim.
M

Mit

pre oko 2 meseca

Jaka stvar. Osim poslednjeg derbija, bio je nevidljiv i pojeden od Zvezdinog veznog reda na svakom.
H

Hahahahaha

pre oko 2 meseca

Ne blamiraj se liče. Mnogo puta vam je postigao gol ili asistirao
D

DS1989

pre oko 2 meseca

-haahaha Daj boze da vam on igra. Toliko.
v

vs

pre oko 2 meseca

Šta je smislio ovaj Duljaj