Lazetić (© Star sport)
Lazetić (© Star sport)

Žarko Lazetić: Za nas je prelazni rok gotov, Ilić i Čolić su super pojačanja

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.09.22. | 23:30

„Deo drugog poluvremena sa Kolubarom smo igrali samo da prođe utakmica“, kaže trener TSC-a

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Bačke Topole)

Produžio je TSC seriju nepobedivosti. Jedino mu je Novi Pazar uzeo meru u ovom prvenstvu, sve mečeve posle toga ekipa Žarka Lazetića je odigrala mahom u skladu sa očekivanjima, a posle remija sa Crvenom zvezdom osvojila je tri boda protiv Kolubare (3:1).

Izabrane vesti

Strateg TSC-a je, ipak, nezadovoljan određenim segmentima, opominje primerima mečeva kod kuće protiv Javora i Novog Pazara:

Pobedili smo i to je dobro. Prvo poluvreme je bilo loše, možda najlošije dosad što se tiče intenziteta defanzive i protoka lopte. Možda smo u glavi bili zadovoljni bodom protiv Crvene zvezde i tu razumem igrače. Dobro smo igrali 20 minuta u drugom poluvremenu, gde smo pokazali da možemo, kad je glava čista, a onda je opet usledilo opuštanje, igrali smo čisto da prođe utakmica. Time nisam zadovoljan i to smo pokušali da popravimo. Protiv Javora i Novog Pazara smo bili bolji u igri, mnogo više radili. Kolubara nam je samo u prvom delu šutirala na gol sedam puta, a Novi Pazar toliko za ceo meč, Javor manje. Čestitam igračima, sigurno je bilo teško, velika je bila potrošnja na Marakani. Sad imamo vremena da se pregrupišemo i pripremimo se za najvažniju utakmicu u polusezoni, a to je gostovanje u Lučanima“, rekao je Lazetić.

Osvrnuo se i na debitante u timu Topolčana, Luku Ilića i Nikolu Čolića:

Luka Ilić ima super stav, kao i Čolić, sa nam je tri dana, dobio je pola sata nagovestio je ono što od njega očekujemo. Biće dobro pojačanje, ali očekujem ga tek posle ove reprezentativne pauze. Čestitam mu na debiju kao i Čoliću, kod njega želja neća biti sporna već će samo biti bolje i bolje“.

I pored nedostatka tri igrača, TSC je uspeo da slavi:

Bili smo bez Stojkovića i Stojića, Vukić je povređen, gledamo da se poboljšamo i da igrači koji dođu budu konkurencija. Ne gledamo ko je tu dve godine, šest ili dva meseca već dajemo šansu svima, menjam tim, rotiramo. Mislim da imamo izbalansiran tim i da možemo biti egal svima što su momci i pokazali u Humskoj i na Marakani“.

Prelazni rok je za TSC završen, tvrdi Žarko Lazetić:

„Što se tiče prelaznog roka za nas je završen sa Lukom Ilićem, jedino ako ne stigne neka nepristojna ponuda, da klub razmisl. Imali smo tu i igrača koji su želeli da odu, Stanojlović je sam tražio da ide zbog veće minutaže, on je na pozajmici godinu dana u Novom Pazaru“.



tagovi

Žarko LazetićTSC Bačka TopolaLuka IlićNikola ČolićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara