Dele Ali (©Reuters)
Dele Ali (©Reuters)

Zašto nema Alija? Dogovara transfer u Pari Sen Žermen

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.09.20. | 15:41

Vicešampion Evrope započeo pregovore sa vezistom Totenhema

Totenhem je pre nešto manje od sat vremena deklasirao Sautempton, ali Delea Alija nije bilo ni na klupi londonskog tima. Englez se čak nije našao ni među putnicima koji su pre tri dana u Bugarskoj slavili protiv Lokomotive u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, iako ne "vuče" nikako povredu niti se od iste oporavlja. Razlog njegovog odsustva? Transfer u Pari Sen Žermen, tvrdi britanski Telegraf

Totenhem je Alija ponudio nekolicini klubova u prethodnih nekoliko dana, čak je pokušao da ga pošalje na pozajmicu u Real Madrid u sklopu transfera Gereta Bejla, ali su Kraljevići glatko odbacili mogućnost.

Izabrane vesti

Ipak, Pari Sen Žermen se izgleda "upecao". Kako Telegraf dalje otkriva, vicešampion Evrope je već stupio u pregovore sa predstavnicima fudbalera, kojeg navodno prate već duže vreme. Međutim, još uvek je nepoznato da li se radi o pozajmici sa pravom otkupa ili automatskoj kupovini.

Upitan nakon meča sa Sautemptonom da prokomentariše Alijevo odstustvo iz tima, Žoze Murinjo je rekao:"Imamo širok igrački kadar. Na nekim pozicijama imamo previše igrača.

Nešto se definitivno "kuva".


tagovi

Dele AliTotenhemPari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara