Komentari na vest

Zato je doveden! Junated je živ zahvaljujući Ronaldu, Portugalac i De Hea "ukrali" pobedu Viljarealu (VIDEO)

m

milutin 15

pre preko 2 godine

svaka cast Ronaldu doneo mi je lepu kintu,ali posteno gedajuci do tada bio je najlosiji na terenu i Junajted uopste ne izgleda dobro,nsto ne stima
E

El Stefanel

pre preko 2 godine

Igra jedna velika 0. Viljareal u Primeri neće biti ni medju 8.
M

Micas

pre preko 2 godine

NAJBOLJI SVIH VREMENA !!!
G

Gost011

pre preko 2 godine

kad se povredi, mancester se bori za ligu evrope. zao mi je samo sto on drzi onog amatera norvezanina na klupi.
N

Nekac035

pre preko 2 godine

Hvala Ronaldo, zbog tebe mi prosao tiket.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Naj bolji svih vremena
B

Bane15

pre preko 2 godine

Nisam gledao utakmicu. Koliko je bio produzetak 10, 15 min? Jel bio kao onaj sramotni produzetak sinoc u Madridu? Ja pomislio igraju se produzetci
m

misko123456789

pre preko 2 godine

Druze ako nisi gledo utakmicu onda nelupaj glupost svakakve….
M

Monteroo

pre preko 2 godine

CR nije igrac,on je firma -hodajuci spektakl,nema tu vise da pogba pravi cirkus,da de hea kiksira,da se klinci duvaju,igra se do poslednjeg minuta...zato sto je on terenu kida i grize onda je i druge sramota da glume ludilo ,prave se pametni.... Kao sto je Kjelini rekao jednom ...dodjem ujutro u kamp a on vec u teretani pa sta onda mi mucenici da radimo nego udji i cepaj.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Ronaldo je nesro najgore sto je moglo da se desi ovom Mancesteru. Ekipa je mnogo, ali mnogo konkretnija i opasnija kad je Kavani h napadu. Ronaldovo prisustvo guši Sanča, Grinvuda, Rasforda i Mersijala, a bez njega su taman poceli da izgmedaju kao ozbiljna ekipa. Naravno, pod uslovom da se reše Pogbe. Ronaldo i Pogba, dve starlete, plus dundjer na trenerskoj klupi. Sreca za njih pa se zna da su Livepul, Siti, i Celzi sigurni na prva tri mesta, a Totenhem, Arsenal, Lester, itd nisu ni blizu kvaliteta za top 4, tako da ce Man utd verovatno izboriti tu cetvrtu poziciju, i LŠ i dogodine. A o nekim trofejima pricati, to je suludo. Ekipa jako lose vodjena, plus balast u vidu pomenutog dvojca starleta, nema tu pomaka. Mozda eventualno na dole.
P

Pjer

pre preko 2 godine

Rasvurd i Marsijal su klase da stavis jednog u Zvezdu a drugog u Partizan i da se zapitas dal mogu da budu pojacanja...? Veciti talenti.
R

Razmisli...

pre preko 2 godine

Kako ih može gušiti jedan vrhunski profesionalac,fudbalski asketa koji je sve podredio igri?!Njihov najveći minus je Solskjer,kakav Ronaldo kakvi bakrači!
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Ronaldo je gušio Bejla, Benzemu, Kaku, Iguaina, Roben je otisao zbog njegovog dolaska.
K

KLJAJICEVO

pre preko 2 godine

Autoru teksta 10/10 kapa dole majstore. Ovo je novinarstvo izvan floskula. Fantastican tekst.
P

Partymaker

pre preko 2 godine

Očekivano, da ne kažem predvidivo. Čovek je rođen da rešava utakmice
I

Idelopoklonici

pre preko 2 godine

Svaki put kada bude dao gol ce da nastane histerija? Njegove makazice su bolje od makazica drugih ljudi? To je zato sto ste stvorili idola idolopoklonici.
G

Goat123

pre preko 2 godine

Ne, ali on postigne isto dobre makazice ili call bolje. A uz to bude I najbolji strelac I've igre ikada. Naravno da ce niti big, kakav idol.. idoli su vec malo jace marketinski predstavljeni talenti, poput rashforda I martiala. Oni su vec za pola britanije, idoli.. smejurija. Ronaldo je GOAT, igra bolje of svih njih sa evo skoro 37. A ovi duplo mladji od njega... Nisu Oni krivi Oni su najveci svetski mladi talenti, vec je Ronaldo jednostavno previse dobar.

Mr 007

pre preko 2 godine

Ronaldo je Ronaldo,verovatno je Kristijano najbolji fudbaler ikada. Svakako je moj omiljeni igrac vec deceniju i po,klasa je to. Mesi jeste tehnicki nadareniji,ali je Ronaldo kompletniji igrac. Njegovu glad za uspehom,nema niko,covek grize max na svakoj utakmici da postigne gol i obezbedi pobedu svom timu. Taj pobednicki mentalitet je jedinstven. Takodje poseduje ogroman talenat (setite se prvog mandata u Junajtedu),a u Realu je stekao i savrsen golgeterski njuh. Iako ima 36 godina,u boljoj je kondicionoj formi od 90% fudbalera,ocekujem da ce igrati bar jos 2 godine na max nivou. Steta je sto je Solskjer trener Junajteda,trenutno je malo bolji od Kumana,jer od njega niko gori ne moze biti,ali ne zaostaje mnogo.
K

Kompletniji igrac

pre preko 2 godine

Sprdas li se ti sa nama ovde.Kompletniji a ima gori slobodnjak,gori dribling,goru viziju pasove i shvatanje igre.Takodje ima manje zlatnih lopti,manje zlatnih kopacki,mnogo vise poraza u medjusobnim mecevima.Ima gori i prosek golova i asistencia u odnosu na odigrane u utakmce.Zasto svi imaju potrebu da ih uporedjuju?Nisu za uporedjivanje kad su dva totalno razlicita igraca.Ronaldo je masinerija i okej ga je u ovoj fazi karijere uporedjivati sa levandovskim,mesi je skroz drugi tip igraca nesto sto vise lici na maradonu.Svakako nema smisla porediti kao da poredis defanzivnog veznog igraca i ofanzivnog veznog.
S

Skills

pre preko 2 godine

Ronaldo kompletniji igrac? Hahahah. Navijam za Junajted, volim Ronalda ali bas si me nasmijao
S

Shora

pre preko 2 godine

Zipa sad jedan realan komentar kad si se vec dotakao teme.Po meni Ronaldo najbolji golgeter.Juninjo najbolji izvodjac slobodnjaka.Tipa iniesta zidan cavi jedni od najboljih veznih ikada.Maradona kidac.I onda shvatis ko ima od svega po malo.Ko je golgeter slican ronaldu,ko lici na maradonu i igrom i izgledom,ko ima viziju ko zidan,ko izvodi slobodnjake zadnjih sezona ko zuninjo.Pa mesi.I onda se ti pojavis i poredis ronalda sa mesijem po kompletnosti znaci po svemu da ih poredis a ti nadje bas to gde mu ronaldo realno nije ni do kolena.Sve da kazes fizicki najspremniji najmotivisaniji ali da je kompletniji nije nikako
G

Gost2

pre preko 2 godine

Manchester nije mogao ni igrati bolje jer su igrali bez bokova Teljes osim gola nist samo ispucavanje,Dalot unistio Manchester ni jedan start nist totalno van igre bio katastrofa Ronaldo nije imao mnogo lopti al jedna sansa i rijesi sve sto prije Shaw i Bisaka dase vrate inace ovako bez bokova neide pozzz
G

Gost1234

pre preko 2 godine

Wow dao je gol Vijarealu goat ne verovatnoo, sudija produzio utakmicu dok Mun ne postigne gol neverovatan podvig... jadnoo
f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

CR7=BRAVOOO MAJSTORE! 😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿❤️💪🏆

Wolfasin

pre preko 2 godine

Jedan je Ronaldo čovek pobede. Kavani, Lingard i Ronaldo u napadu treba da igraju. Ljudi dobijaju tekme.
K

Kekekeke

pre preko 2 godine

Kolko mi je milo i drago svaka cast Ronaldu, Emeri je mali trener bio i ostao!!!!
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Taj mali trener je unakazio 40x skuplji tim veceras. A ti se idi smej dok rintas za 300 evra mesecno malom treneru
H

Hostpg

pre preko 2 godine

Sto si nervozan salakaman?
@

@saklaman

pre preko 2 godine

ko ti kaze kolko ja zaradjujem?nemas pojma momce sa kim pricas.....
Д

Домаћин

pre preko 2 godine

Мало се прича о томе,а мора се напоменути да Де Хеа полако,али сигурно коначно враћа форму,и почиње поново да личи на оног правог Давида Де Хеу који је дуги низ година вероватно био најбољи голман на свету.И јако ми је драго због њега.

Wolfasin

pre preko 2 godine

Slažem se odbrana i u Ligi i LŠ igra loše, ali on spasi minimum 2 gola. Brani fenomenalno.

Badr-Hari

pre preko 2 godine

Nema veze što se nije video na terenu i što je 95 minuta bio potpuno beskoristan, bitno je da mu se na čistu sreću odbila lopta i da je na još veću sreću golman rukom uterao loptu u gol (dvostruka odbica) i eto nama heroja... zato je doveden, mašina za golove, najbolji ikada, porušio 18 rekorda, sam doneo pobedu itd. 😂🤣😂
M

Mitt

pre preko 2 godine

Covjece ova pobjeda im je prelomna bila vjerovatno. Mnogi veliki igraci davali su odlucujce golove, a da se prije toga nisu vidjeli na terenu. Zato i jesu veliki. Prica li ko danas koliko je Teo imao poena i kakav mu je procenat suta bio protiv Spanaca ili se govori o onoj trojci preko Garbahose ?
N

N1204

pre preko 2 godine

Samo sto pre dovesti Kontea da ih uz uvek motivisanog i gladnog Ronalda zategne i usadi onu svoju ludacku energiju,Mancesteru je potreban instant rezultat a Konte je dokazan majstor za to.
9

951357

pre preko 2 godine

Ne postoji pogrešniji trener za Junajted od Kontea.
H

Hostpg

pre preko 2 godine

Pogresniji??? Motaj kablove ,idemo

Falični Tom

pre preko 2 godine

Nezaslužena pobeda Junajteda. Prvo poluvreme je Viljareal mogao još barem dva gola da da a u drugom skroz različita priča. Junajted se trznuo, malo pokrenuo ali ja i dalje stojim iza toga da ova skupina igrača(pošto ovo nije tim, niti tako igraju, niti tako izgledaju) ima šanse za dalek domet uz drugog trenera. Sve što se postigne je ili zasluga individualnog kvaliteta igrača ili neka sreća. Nema nikakvih akcija, nema hemije, nema fluida da lopta teče. Ole se ponaša kao da vodi Kristal Palas. Ne ume da napadne, zna samo na neku kontru. Kada je lopta u nogama, nema se nikakva ideja. Dalo kog sam gledao u Milanu prošle sezone i ovaj nemaju dodirnih tačaka. Sve u svemu, mislim da će ako se veže nekih par težih utakmica videti koliko Ole nije za ovo mesto gde jeste i da će mu se stolica dobro zadrmati
G

Goat #1

pre preko 2 godine

Bas je ovo sto si napisao poenta. Manchester United je trenutno skupina igraca, i Ole ne moze da ih sastavi u tim. Bukvalno je sve sreca ili individualni kvalitet. Meni kao navijacu Manchestera je ja krivo zboh toga, ali nadam se da ce ga zameniti dok imamo ovakav tim.
1

12345

pre preko 2 godine

Sve ja kapiram, neko vise voli Ronalda a neko Mesija, ali daj budite realni, svako bi volio da ima Ronalda da mu resava ovakve utakmice kad iz nicega se nadje na pravo mjesto, ali nemojte mi rec da vise uzivate da gledate njega, koji u zadnjih par godina vrlo rijetko koga predribla, i kad gledate bravure Mesija.
K

Kkjkjh

pre preko 2 godine

A Mesi ne resava ovakve utakmice? Dovoljno je samo pogledati Barsu pre i posle Mesija. Lik ih je godinama sam vukao i donosio im pobede iako su ocajno igrali. Ova Barsa bez njega ni grupu nece proci, a sa Mesijem su svake godine igrali barem cetvrtfinale.
M

Misliosamse

pre preko 2 godine

Junajted tuzan da tuzniji ne moze biti,nadigrao ih Viljareal,njima je cini mi se plafon plafona cetvrtfinale mada i to je upitno
T

TiP

pre preko 2 godine

Sta se velica penal sto je izveo??? Ovo je vec ozbiljna bolest, mitomanija.
G

Gost988

pre preko 2 godine

Nije Solsker dobio otakaz poslije ove, dobit ce nakon iduce, nece biti srece uvijek... ovo je mucenje od igre, pobjeda na mišiće... sto ga prije riješe imaju sanse nesto od sezone napraviti, u suprotnom top 4 u ligi ce biti premija...
S

Sad poredimo

pre preko 2 godine

Mesijev i ovaj njegov tap iz sesnesterca...pa se pitajte ko je bolji igrac,kolko bi se Mesi nadavao golova da ceka u sesnesteru loptu samo
1

12345

pre preko 2 godine

A druze ovakav igrac svima treba koji resava utakmice, svaka mu cast, ne kazem, i ja vise volim Mesija i njegove majstorije ali ne kritikuj jednog od najboljih ikad(Ronalda)
X

Xzts

pre preko 2 godine

Koliko imas ti decko godina? Je l' ovo Ronaldu jedini gol sto je dao u karijeri? De malo pogledaj kakve je sve lik golove davao. Iskreno, ja nisam njegov fan, ali ovo tvoje poredjenje je ravno razmisljanju deteta od 7 godina. PS uzivajmo jos koju sezonu dok jos igraju Ronaldo i Mesi, nema potrebe da se porede. Prejaki su i jedan i drugi.
h

hahahah

pre preko 2 godine

Ajd idi Prati svog Patuljka…. Ronaldo je ako se razumes u Fudbal Napadac uvek bio i zna krilo da igra. Dok je Messi 10ka koji organizuje napade. I sada ako se razumes u fudbal bi znao sta je zadatak jednog Napadaca a to je da ima osecaj kgde treba da stoji druze. To je isto ko da kazes lako je Lewandowskom da daje golove kad mu svako dodaje lopte…. I sada ti meni ibjasni kad je neko Napadac kome treba da ide lopta??!! Naravno napadacu… Majko moja idi prati Atletiku mozda se tamo bolje razumes, ali batali se fudbala….
9

951357

pre preko 2 godine

Pa evo da ti kažem - Mesi bi dao 0 golova da je čeka u šesnaestercu. Jer je metar i želja da poraste, nema ni skok ni igru glavom, tačno bi dao 0 golova. Mesi igra na poziciji koja mu je prirodna i koja mu odgovara, i zato i postiže toliko golova.
M

Mitt

pre preko 2 godine

Ni Messi sinoc do onog gola nije sad radio neke vau driblinge i ludacke stvari pa da tako preuvelicavate. Do juce ste tog istog Messija pljuvali, a sad je odjednom madjionicar ?!
1

12345

pre preko 2 godine

@hahahahah zamisli koliko ne volis Mesija pa ga nazivas patuljkom, ej vredjas nekog zbog fizickog izgleda kompleksasu
H

Hkjhh

pre preko 2 godine

Mitt, Mesi je madionicar vec 15 godina.
h

hahahahahaha

pre preko 2 godine

@12345 Za mene Messi nezasluzuje nista jer kao pod 1. Pokazuje kakav mu je Karakter taj covek je nulla u mojim ocima jest fudbaler najvece klase al od karaktera je 0
x

xytz

pre preko 2 godine

Cekaj sad, kako mislite "Ukrao pobedu Viljarealu"? Hocete reci da je Viljareal bio pred pobedom?
M

Mesojedd

pre preko 2 godine

Hvala GOAT. Cekao sam jos Man utd 1 i Sevilja X2
P

Paskal

pre preko 2 godine

Najveci pobednik u istoriji fudbala. Mesi mi je najbolji igrac kog sam ikada gledao, stil igre, sve sto radi mi je bolje i lepse od Ronalda, ali ovo sta radi Kristijan je neverovatno. Cak ni Mesi nema ovaj mentalitet. 36 godina, najratoborniji i najvecu zelju pokazuje.
U

Uijg

pre preko 2 godine

Messi je najveci pobednik u istoriji fudbala. Na kraju karijere ce imati najvise trofeja u istoriji fudbala
G

Gggol

pre preko 2 godine

Najratoborniji? Hahahah. Lik presetao po terenu citavu utakmicu. Lik hoda po terenu kao da je modna pista.
@

@Paskal

pre preko 2 godine

Ne znam sta ste vas dvojica gledali. Verovatno i niste, nego ste neka deca koja vole Mesija pa odmah je Ronaldo=Penaldo. Ne bih ulazio u dalju raspravu sa takvim neznalicama.
A

Alesandrini

pre preko 2 godine

Al bukvalno Ronaldo samo ovakve golove i daje...Ima njuh,mada celu utakmicu nevidljiv
В

Видић

pre preko 2 godine

Читам синоћ коментаре Меси дао гол Ситију, Меси најбољи, Роналдо даје голове Њукаслу и боранији итд ... Вечерас је Роналдо показао ОПЕТ класу и шта значи тиму! 5 од 5 😉
G

Gost1234

pre preko 2 godine

Hahaha a sta se ovi razlikuju toliko od ovih drugih sto si naveo?
S

Sad ce

pre preko 2 godine

Ovi Ronaldove paljevine da pricaju da je najbolji ikada,a ja da nije dao gol nebi primetio da je u igri celu tekmu
9

951357

pre preko 2 godine

Realno, ceo Junajted bio loš večeras. Odličan gol Telesa, i naravno, kad je najteže, tu je Ronaldo. Klasa.
a

aa

pre preko 2 godine

GOAT
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

GOAT, BEZ IKAKVE DILEME!!!
L

Ljudi da se

pre preko 2 godine

Ne lazemo vise...Mesi je za 1 ili 2 klase ispred Ronalda,niti sam fan Mesija nit Ronalda...al to je kao kad poredite Ibrahimovica i Krojfa na primer
D

Dubine eurokrema

pre preko 2 godine

Idi spavaj.
В

Видић

pre preko 2 godine

Сујету заборави рођени!
C

CR

pre preko 2 godine

Kakav otac!!!