Komentari na vest

Zaustavio Partizan, pa dobio otkaz

z

za nauk drugima

pre oko 2 godine

Tako Bjeka kažnjava...
G

Gosthjj

pre oko 2 godine

FSS??? KO TO SME DA OTKINE 2 BODA PARTIZANU JOS??? PIKSI ODMAH INTERVENISAO...
G

Gost 20122

pre oko 2 godine

Ako je rekao istinu da radi zbog porodice bilo bi stvarno sramota da ga smene

Mr 007

pre oko 2 godine

Terzinjo,plati coveku par meseci platu. To nije nista za Zvezdu,a donece nam titulu zbog onog remija sa grobarima.
d

dadada

pre oko 2 godine

Niti je on zaustavio, niti je imao ikakvog uticaja na desavanja na terenu, Partizan je na toj utakmici zaustavio sam sebe uz malu pomoc sudija i uz veliku srecu koju je imala protivnicka ekipa. Taj Napredak je godinama jedna kesa od ekipe kojoj se nekako protiv Partizana posrecuje da lopta nece u gol, osim na onoj utakmici kad ih je vodio Lalatovic u Krusevcu na svim ostalim su bili peceni za pet komada, Tako je bilo i na poslednjoj. Covek je dobio otkaz jer realno ne zna, ako se ne varam bio je i u Lucanima pre Napretka i tamo se nije proslavio bas. Mozda ce biti bolji u buducnosti, ali trenutno nije za prvu ligu jer je vodio dva tima iz sredine tabele u ovoj sezoni i ni sa jednim se nije proslavio.

Miki_Rubiroza23

pre oko 2 godine

Terza da mu daje platu do kraja sezone
K

Karlo Veliki

pre oko 2 godine

Naslov je nekorektan. Ispada da je kaznjen zbog remija sa Partizanom, kada su se igraci Napretka zestoko borili, a znamo i zbog cega. Partizan je cist.
B

Benarrivo

pre oko 2 godine

Deluje i mislim da je dobar covek i trener. Sve najbolje u nastavku karijere.
K

KruševacGeto

pre oko 2 godine

Nije znao da je trebao da se skloni Partizanu pa dobio otkaz sramota teška. Pa nije Napredak Surdulica i Radnički Niš da moraju da se sklanjaju Partizanu
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Nema ni najmanje krivice Stefanovića za slabe igre Napretka . Napredak je jedan od tri najslabija tima u Ligi, nema apsolutno ni jednog igrača koji se bar malo kvalitetom izdvojio od ostatka, i ne postoji trener koji sa ovakvim timom može bilo kakav pomak na bolje da napravi,,,, osim ako utakmice ne budu nameštene. Stefanoviću sve najbolje u daljoj karijeri.
V

Vourvourou

pre oko 2 godine

Ne slažem se sa tobom jer Vasiljević, Kerkez, Djuričković, Melunović, Bačanin, Kunić, Kočić itd. nisu igrači bez pedigrea. Sa nešto izmenjenijom ekipom, Đumi se borio za plej of. Nije da se ne može ništa uraditi sa ovom ekipom, ima tu potencijala za bar sredinu tabele.
@

@vour

pre oko 2 godine

Pa oni i jesu na sredini tabele! Pises o tom Djumiju kao o Gvardioli...samo mi reci gde je napravio ozbiljan rezultat!? Gde?
r

ranGo

pre oko 2 godine

nabroja ovaj VOUR... neke igra e sa pedigreom taman kakav je pedigre takvi i reziltati... cak misli, i da su visoko plasirani s'obzirom na kvalitet...golman je dobar
4

442

pre oko 2 godine

Čovek se lepo izvinio što nije izgubio protiv Partizana,ali ga to izvinjenje nije spasilo.Šta je trebalo da uradi?Možda da se zakune da neće nikad više.
I

Italiano Vero

pre oko 2 godine

Nije on dobio otkaz zbog Partizana već što gubi bodove protiv ekipa koje su u rangu ili ispod kvaliteta Napretka.

Dalibor Stepanovic

pre oko 2 godine

Osvojio je 4 boda iz 7 utakmica. Ekipu iz vrha tabele je doveo u plej aut i do borbe za opstanak.

Dalibor Stepanovic

pre oko 2 godine

Dovoljno je reći da je osvojio 4 boda iz 7 utakmica. Ekipu iz vrha tabele je doveo u plej aut i do borbe za opstanak.
X

XXXy

pre oko 2 godine

Jel ovaj čovjek Rom ?
J

Jshaksvaka

pre oko 2 godine

Moguće, ali to ne menja činjenicu da je simpatičan kao pojava i deluje kao dobar čovek. Sve najbolje u nastavku karijere.
S

Saat

pre oko 2 godine

Nije rom, decko je iz jednog sela nadomak Krusevca, kao igrac je dugo igrao u Napredku, igrao malo za Obilic i kratko u Švajcarskoj, kao trener vec vise od deset godina u vreme dok je Marko Miskovic vodio Napredak uvek je bio pomoćni trener. Nažalost nije imao srece, idemo dalje, Napredak je veliki klub, inače ovaj trener ima u Krusevcu nadimak Peklja.
P

Partymaker

pre oko 2 godine

Smešno, menjaju se treneri na trci, pa ko postavlja te trenere ako im ne valjaju?

Norwegianviking

pre oko 2 godine

ON NEMA POJMA.
i

ivko svemirko

pre oko 2 godine

Pa se ti posle suprostavi drzavnom projektu.
T

Tončev

pre oko 2 godine

Surdulica se suprotstavila pa bi šta bi.
R

Ris

pre oko 2 godine

Ja se čudim kako mozzart dozvoli da im prođu ovako glupi komentari koji su u rangu onih prostačkih? Pa da smo državni projekat zar bi imali ovakav tim sastavljen od rekreativaca u godinama?
p

phen

pre oko 2 godine

I onda neko ocekuje da ce Lazetic ili Ilic da izadju visoko protiv Partizana kao sto su protiv Zvezde. Lazetic je posebno bio motivisan da sa Tsc-om odnese bodove Zvezdi posle kiksa sa Surdulicom i tako rijesi prvenstvo u korist Partizana. Na njihovu zalost desio se derbi i Napredak a novi derbi na Marakani ce to opet da potvrdi
F

Fudbalista

pre oko 2 godine

Kako lepo zvuči rečenica "remi mirnih mreža".... koja bi mogla da se prevede i kao remi sabotaže fudbala, antifudbalski remi, remi izležavanja na travi i još puno prevoda koji bi pokazali pravu sliku onoga što je Napredak "igrao" u Beogradu. Ne pravdam ovim Partizan koji je izgubio bodove, i to možda odlučujuće, u borbi za titulu. Naprotiv. Žalim srpski fudbal gde se bodovi osvajaju na ovaj način i zameram Partizanu što je igrao kukavički sa jednim napadačem (ups, pa nemamo dva) pokušavajući da tako pobedi u utakmici gde protivnici više smetaju nego što igraju fudbal. Stanojević i njegova ziheraška taktika najbolje su se pokazali u Surdulici kad mučeni Rikardo ne može da veruje da golman dobija žuti karton jer odugovlači, umesto da napadamo i igrom rešimo utamicu. Poenta je u dva napadača koji su postigli 48 pogodaka. Titula se osvaja golom više od svakog protivnika. Tačka.
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Ajde malo istine. Napredak je "krao vreme" 7 puta. Od toga dva puta posle nedosuđenog faula, jednom posle povrede golmana. Dakle 4 puta realno, od toga je golman dobio žuti drugi put kad je pokušao da krade vreme. Koliko puta su se vaši igrači valjali juče i zašto? Napredak nije dugovlačio i krao vreme ništa više nego bilo koja druga ekipa na bilo kojoj drugoj utakmici koja ima povoljan rezultat. To što ste vi navikli da vodite u tom periodu utakmice sa 3 razlike, to je vaš problem. Drugo, pravo pitanje je zašto su igrači Partizana 12 puta pali u šesnaestercu Napretka i zašto nije nekome od njih, a pre svih Rikardu, pokazan žuti karton zbog simuliranja? Ili, zašto nije dosuđeno čak 17 očiglednih faulova za igrače Napretka na toj utakmici? Ajmo poštenjačine...
G

Gost samo gost

pre oko 2 godine

Kao zvezdas se slazem sa tobom oko izlezavanja i odugovlacenja vremena.Mi smo jedina liga u svetu od 90min igre efektivno se igra 20min fudbala.Kada izracunas koliko im vremena treba da izvedu aut,gol-aut,korner,pa izlezavanje pri svakom kontaktu.Onda kazu da Zvezda i Partizan unistavaju srpski fudbal a ne mali klubovi sa njihovom opstrukciom igre.
F

Fudbalista

pre oko 2 godine

@Gost12345 Dok iz mog komentara izbija ljubav prema fudbalu i kritika prema Partizanu iz tvog se može videti samo mržnja prema Partizanu. Naravno, to potvrđuješ poslednjom rečenicom "ajmo poštenjačine". Sa takvima se, obično, ne upuštam u diskusije i razmenu komentara ali ću ipak reći, upravo pominjanjem Rikarda u prvom komentaru pokazao sam i objasnio šta mislim o Partizanu kad igra tako. Na žalost, fudbal se kod nas igra i tako da čim se napravi kontakt u kaznenom prostoru igrači padaju jer znaju da sudije mnogo lakše sviraju zvezdi i Partizanu penale nego ostalima. Tebi ostavljam da budeš realan pa, pošto ću prihvatiti da se Partizanu sude sumnjivi penali, sam kažeš koliko je zvezdi takvih dosuđeno. Sve ovo verujući da si poštenjačina, kao što si nazvao nas, u mom komentaru. Moje shvatanje fudbala bilo je i biće da u utakmicu uvek ulazim kao da gubim sa 1:0, tako moji igrači moraju da igraju i daju bar dva gola a protivnik, da bi nas pobedio, mora tri. "Padavičare" i one koje protivnik prilikom remplovanja izbaci iz terena ili ih obori, nemam u ekipi.
c

cowboy

pre oko 2 godine

haha rekao igracima pre utakmice da slobodnu igraju. Za to se dobija otkaz bato
Л

Лукаку 98

pre oko 2 godine

Ово чека сваког ко се дрзне да узме бод атлетику из хумске.
R

Rasa1977

pre oko 2 godine

Па код вас и даље склањалице у моди...
M

Mop

pre oko 2 godine

A to nema veze sa činjenicom da od Djumijevog Napretka koji je bio lagano ekipa za plej-of sada je u plej-aut zoni. Bod protiv Partizana. Ok. A bodovi protiv ostalih ništa. Ne izmišljaj. Koliko je bodova osvojio. Ovo sa Partizanom veze nema.
R

Roberto

pre oko 2 godine

Ma kakav Atletiko, bitna je Barselona iz Ljutice Bogdana.