Komentari na vest

Završni čin odvajanja od proseka, Partizanu više nisu problem male utakmice

3

32 titula

pre gotovo 3 godine

Kada je Zvezda osvojila ligu sampiona vi ste gorko plakali a sto je jos gore jos uvek vam nije dobro.
G

Gostun

pre gotovo 3 godine

Partizanu vise nisu problem male utakmice jer ako ne ide sudija svirne penal i to je to. Velike utakmice (u stvari samo jedna protiv Zvezde jer ostale velike i ne igraju decenijama) su problem jer tu ne moze tako. Pozdrav globarima i zahvaljujem se na rastu bdpa kroz povecan promet farmaceutskih proizvoda. PS Cuvajte se, jaguar utekao iz zoo vrta
S

Svasta sa vama

pre gotovo 3 godine

Ne mogu da shvatim da se ovde vodi rasprava ko je veci klub,Zvezda ili partizan?!To je isto kao kad bi pitali ko je veci klub Everton ili Liverpul,Real ili Atletiko,Juventus ili Torino!Svaki komentar je suvisan!
Z

Za...

pre gotovo 3 godine

.. . opozicioni klub Partizan igraju bivši igrači Arsenala, Liverpula, Junajteda, CSKA, PSG, Rome, Olimpijakosa, Celzija. Za državni projekat Zvezdu igraju bivši igrači Grafičara, Krila, Pogona, Radničkog, Rada, Napretka, Vojvodine i beloruske fabrike traktora. Međutim, džabe vam novci, moji sinovci. Ne može se silom protiv magije, što bi rekli grobari.
N

Niski Grobari

pre gotovo 3 godine

Lepo sto Mladost daje sansu mladim momcima, taman da ih vidi Partizan, pa mozda i dovede... A prava slika videce se posle Kupa, to je po meni test za Stanojevica, a i za igrace... Ako izgubi lagano utakmicu, nema sta da trazi vise u klubu.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Sve regularno, daju šansu mladim momcima protiv gromade :D Nemoj gromada slučajno da ne pobedi :D
P

PenaLtizan

pre gotovo 3 godine

Naravno da nisu problem male utakmice kad u zadnjih 20 meceva koje su odigrali sa malim timovima sudija im poklonio cak 17 penala sto je apsolutni rekord u celoj evropi!

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

Rekorderi po broju penala u zadnjih 5 godina na svetu su neki drugi, a ne Partizan! Po zvanicnoj statistici! Kazu cak da ni cuvena FK Gorila iz Ruande bije imala toliko penala kao ovi! Ako ne mozes da pogodis inas internet pa izguglaj ili pitaj naseg statisticara 951357 da ti pomogne u odgovoru!
M

Mislim...

pre gotovo 3 godine

... da čovek kaže da je Partizan šampion u penalima ove sezone. A i u prethodnih 5 sezona je u Top 10 Evrope.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@Kalča - pošto Kalča traži statistiku, evo je. Dakle, taj izveštaj je pravljen za 3 godine a ne za 5. Drugo, Zvezda ukupno za 3 godine je u tom trenutku imala celih 12 penala više, dakle u proseku samo 4 penala više od Partizana, a ostavila je Partizan na 100 bodova razlike u istom tom periodu. Treće, Zvezda je igrala ofanzivan fudbal a Partizan bunkericu. Tako da ovaj broj penala samo govori o tome koliko je Partizanova defanzivna igra nagrađivana penalima. Dakle, jesmo mi šampioni po broju penala, ali i vi ste odmah iza nas. Samo što su naši zapravo bili a vaši su uglavnom izmišljani. A što se tiče 2020 i 2021 godine, za sada je Partizanu izmišljeno 9/13 dosuđenih penala, dakle nekih 70%. Pritom Zvezdi samo u 2021. godini nije dosuđeno 6 čistih penala, od toga 3 na jednoj utakmici koju je sudio, pazi sad - čuveni Grobar iz Čokota. Nadam se da je bilo edukativno dragi moj Kalčo.
p

penali

pre gotovo 3 godine

svirali bi i partizanu vise kad bi cesce ulazili u 16 metara...
M

Mirko Ivanic

pre gotovo 3 godine

NISU PROBLEM MALE UTAKMICE KAD SUDIJA POKLONI PENAL,REALNO!
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Sa ovakvim razmišljanjem, i postavom, Stanoje moze da dobije samo u malim utakmicama.Protiv Zvezde i osrednje evropske ekipe, zaboravi, nista.Sa Asanom, i dok je bio Sadik,jos i nesto, ovako,teska prica.Trenutno najaci pokusaj Partizana bi bio, ovako: Popović (Stojković), Zivkovic, Urošević,S.Markovic, Vujacic, Zdjelar (Scekic), Natho, 10Markec, Holender, Stulic, Jović.
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Како гробоси укопаше сами себе са аргументима. Прво су говорили да је Европа мјерило па нестали са мапе исте, па вриштали на туђе низове без пораза а они осим дербија не знају за пораз ко зна одкад, па се позивали на дербије и умотавали статистику како њима одговара, а нису спомињали непризнате Звездине голове и мустафине излете....све им паде у воду. Причају о затвореним првенствима, они, рекоредри по узастопним освојеним титулама. Нема им више ни ђембелог да напише неку глупост ал ту је Вучела медијски врач, а да не спомињем оног лудака и секташа. А да крену од себе па виде шта је труло и шта треба да се мијења,да виде какв стварно тим имају, да не спомињу Звезду у сваком контексту, можда би им кренуло набоље.
N

Niski Grobari

pre gotovo 3 godine

Pa Evropa i jeste merilo, Partizan je igrao godinama, i svake godine igrao bar LE, dok zvezda zavrsavala u sezoni kupanja. Poceli ste nesto tek kada ste dobili neograniceni budzet od Usne, i zatvorene sve utakmice u prvenstvu, da bi igraci mogli da se fokusiraju 100% na Evropu samo! Kada je Partizan drugi put igrao LS, za sponzora imao EPS sa nikad smesnijim parama a tvoj lopovski klub 25-30miliona evra! O derbijima da ne pricam, tu vas Partizan gazio kad je hteo, jedan derbi pobedili na misice i vatromet, petarde, tri dana zakupljen restoran...
Z

Zvezda je...

pre gotovo 3 godine

... za tih 6 godina pobedila 3 derbija, a Partizan za ove 4 šampionske sezone samo jedan. Neka svako prosudi ko je koga gazio. Nerešeno ne računam, to je grobarima pobeda.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Hahaha, nijedna utakmica nije problem kad znas da ce protivnik da statira. A ako bas nece da statira, uvek je tu bonus igrac sa pistaljkom :D
D

Dzontras

pre gotovo 3 godine

Čoveče daj nam žiro račun da ti pomognemo mani se fudbala ima i prečih stvari bitno je da još više ne oboliš
g

gunđalo

pre gotovo 3 godine

Tako je, bro, znaš ti dobro kako se postaje "šampion" u AV kokezanija terzinjo ligi sa 3 nerešene. Lako je to u Srbiji kad predsednik države ima svoj klub. Tako bi ja i moja ekipa iz ulice bili prvaci
9

951357

pre gotovo 3 godine

@Gunđalo - vidim od vas, 27 pobeda, 1 poraz. Sve pošteno i regularno, naravno. Šteta samo što niste na vreme počeli ovako dobro da "igrate".
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Ha ha ha...250 + ,ha ha ha... Ovo izgleda citva db mora da lajkuje
7

777

pre gotovo 3 godine

Opet rezerve tima protiv kog igra partizan?Ha ha , a ovo vise nije reqlno sta se radi.
H

Hahahaahah

pre gotovo 3 godine

Naravno da nisu problem kada je sve zatvoreno…..ljudi igraju sa kadetima protiv partizanke…
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Igracemo kao Barselona,oni su imali Suareza a mi Markeca.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Ма играјте како хочете али запамтите: НИКАД ВИШЕ 2017та!!! Пробали сте ове године са истом мантром 'држ'те лопова', и затворених 25+ текми. Ал цитираћу удава из дракулине прапостојбине: 'џаба вам нобци моји синовци'!!!
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Od kojeg kluba u Srbiji se očekuje da pobedi Zvezdu? Koji to klub igra bolji fudbal od Zvezde u Srbiji? Koji fudbaler u Srbiji je bolji na svojoj poziciji od Zvezdinog? Koji klub ima bolju klupu od Zvezde? Evropa je misaona imenica za sve klubove sem Zvezde! Zvezda od Evrope zaradi ove godine 8,7 mil a Partizan 570000. To je merilo kvaliteta. Zvezda je 50. na UEFA listi a ostali klubovi? Međusobni susreti, osvojena prvenstva, kupovi, Evropa pa ko je u Srbiji bolji od Zvezde????
O

Objektivac

pre gotovo 3 godine

Dečko budi srećan što Partizan nema klasičnog špica inače bi u derbiju na poluvremenu stajalo 0:2.Na vašem stadionu...Toliko o vašoj snazi.
М

М21

pre gotovo 3 godine

Ајмо сад овако Борјан = Стојковић Гајић > Миљковић Дегенек < Света Марковић Милуновић > Вујачић Родић = Обрадовић Саного < Здјелар Канга = Натхо Бен = Асано Иванић < Суме Катаји > Марковића Фалчинели = Холендер И то сам само навео најјаче играче које су обе екипе имале од почетка сезоне ... Не би требало уопште да пишем о бонус играчима
@

@Objektivac

pre gotovo 3 godine

Sreća što je u derbiju postojalo pravilo o bonus igračima, inače bi Kanga i Falčineli igrali od početka i na semaforu bi stajalo 3:0.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@M21 - a da sad uporediš igrače iz realnosti, a ne te koji igraju u tvojoj mašti? Pošto vidim da su ti Partizanovi galaktikosi bolji od Zvezdinih igrača, a sem Asana i Natha iz mlađih dana ne vidim nikog ko bi mogao da igra u trenutnom timu Zvezde. A i njih dvojica u rotaciji, ne u prvih 11. Mada, i ja sam lud, očekujem objektivnost od Grobara...
G

Gost wv

pre gotovo 3 godine

Zato ne možete ni jednog igrača da prodate !
Z

Zvezda.. .

pre gotovo 3 godine

...nije razvojni tim. Partizan jeste, ali ne vidim da nekog može da proda. Osim u bajkama.
N

NeMoguDaGube

pre gotovo 3 godine

Kako bi partizani mogli da izgube kad sudija znaju da penaltik mora da se svira, a Natho ne greši i obara sve rekorde sa penaltika:)))) I u derbiju partizani mogu da ljube loptu i da lome noge, ali tu ni sudije nisu pomogle:))))
D

Djovinko

pre gotovo 3 godine

Samo tesko retardiran covek ne vidi da je Zvezda najkvalitetnija sto dokazuje igrama u Evropi. Kada ste vi bili sestostruki sampioni ispadali ste od Samroka,petardirani od PETah Tikve, petardirani od Bilbaoa, deklasirani od Tuna 3:0 a moglo je biti 6:0. Vi se vodite onom gde vise puta izgovorena laz postaje istina. Vi ste jedna obicna prevara od kluba.Dzaba ovoliki tekstovi da vam nisu problem male utakmice a svi znamo kako ste ih dobili. Ako izuzmemo derbi imate 27 uzastopnih pobeda.Sada vam to nije namesteno iako su protivnici odmarali glavne igrace,pustali vas da ih punite,dodavali vam lopte.
g

gunđalo

pre gotovo 3 godine

Kairat, Levatija, Omonia, Černomerec, Naftan..."uspesi" FKCZV
D

Dzontras

pre gotovo 3 godine

Čoveče utakmice sa Petah Tikvom,Tunom i Atletik Bilbao nemaju dodira sa tom šestogodišnjom dominacijom nije uopšte isti vremenski period
g

gundjalo

pre gotovo 3 godine

gundjalo lepo si naveo sve te timove, samo si zaboravio da je to iz vremena kada ste vi sa Toletom bili nepobedivi i kad Zvezda nije smela ni da igra Evropu i da formira ozbiljan tim već ste vi partizani sprovodili Toletove zakone i kačili Toletovu šetalicu:)))
@

@Djovinko

pre gotovo 3 godine

Kada je CZ, bila sampion ,petardirana je od sledecih klubova koji vise i ne postoje,izvesni Veres Lobgo, sa 3:5, izvesna Polonija Biton 1:6,izvesna Jadnota ili Jednota Trencin, ( svakako su jadni dok vise ne postoje ) 1:4. Kada je CZ, bila sampion 2000/01 ispali su iz Evrope od izvesnog CSKA Kijev, kluba koji vise ne postoji mada se ujedinio sa izvesnim Arsenalom,koji se takodje ugasio 2018. Kada je CZ, bila sampion 2005/06 nakantani su u obe utakmice i izbaceni iz Evrope od izvesnog ceskog Libereca.A da ne pricamo kako ih je izvesni Tromse, oducio od fudbala jer je bilo 0:3 a moglo je i 0:9. Pa da ne pricamo o tih Zvezdinih 11 godina bez Evrope 2007-17 i ispadanje u sezoni branja Tresanja, od izvesnih,Zerminala,Cernomoreca,kao sto sam vec pomenuo Tromsea,Kairata,nakantavanja od izvesnog Boltona,Arisa, Zenita, Sosula,Ludogoreca, na Rajku itd. A o 40 komada u 12 utakmica LS, duplo vise od Partizana, za isti broj utakmica nekom drugom prilikom. Kada je Partizan, osvajao sampionske titule, uzimao je bodove najvecim evropskim klubovima i sampionima kako Evrope tako i sveta, pocevsi od najveceg kluba na planeti Reala, koji je u Bograd dosao sa 5 fudbalskih astronauta, 3 kao najbolji svetski fudbaleri,sa osvojenim FIFA zlatnim loptama i 2 kao najbolji evropski fudbaleri sa osvojenim UEFA zlatnim loptama. Nikada dok se igra fudbal jedan klub iz Istocne Evrope, nece vise kao Partizan, imati cast da takvu gala utakmicu vise odigra.I takvom jednom klubu koji ima vise evropskih i svetskih titula nego Bayern,Liverpul,PSZ,Totenhem,Napoli i Arsenal,zajedno Partizan, je uzeo bodove u LS. To su isto uradili i u LS uzeli bodove evropskim sampionima Portu i Olimpiku,sto nije poslo za rukom ni jednom klubu iz Istocne Evrope u posleratnom periodu, da igra sa 3 evropska sampiona i uzme im bodove.A kako su Partizan i CZ, igrali u Evropi najbolje pokazuje skor grupnih faza Partizan 11, CZ 6. Partizan 1/8 finala LE, CZ nista, Partizan, 5 bodova u nokaut fazi CZ, 3 boda. Partizan, 167 osvojenih bodova po ovom sistemu Uefe, bodovi iz kvalifikacionih utakmica i grupnih faza, CZ, po istom sistemu 91 bod. Partizan, je 17 godina drzao srpski rekord, po evropskom koeficijentu sa 31 256 bodova da bi ga CZ, za minimalnih 1,24 boda nadmasila pre 3 meseca, sa 32 500 bodova a nadmasila ga je iz razloga sto je po pravilu UEFE, o brisanju bodova svake 5. godine Partizanu oduzeto cak 14 bodova, CZ, nista posto pre 5 godina nije nista ni osvajala, tek je to kaci od iduce sezone.Da se Partizanu, ti bodov nisu brisali sada bi ih imao 45 256 i na UEFINOJ rang listi, bi bio izmedju 33-35 mesta.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@@djovinko - au care ala si ti sampion izvrtanja cinjenica. Vidi se da si Grobar.
@

@@@Djovinko

pre gotovo 3 godine

Ti sto pises romane, evo u tri recenice da te demantujem. Partizan je u svojoj istoriji samo jednom izbacio jedan od klubova iz top 6 i to Mancester Junajted 1966. Zvezda je izbacila njih 4! Barcelonu 1962, Liverpul 1971, Real (da, da taj Real koji ima vise trofeja od bla bla bla... je Zvezda izbacila a ne igrala 0:0) kao i Bajern 1991. Dakle 4:1 za Zvezdu u izbacivanju velikana. Drugo, Zvezda je do sda u Evropi osvojil preko 600 bodova a partizan samo 400 i nesto, I Zvezda ima veci prosek osvojenih bodova po utakmici. Trece, Zvezda je igrala 4 finala i 5 polufinala u Evropi a Partizan samojedno finale - dakle 9:1 za Zvezdu, svetskog i evropskog prvaka! Smesno je da poredis ta dva kluba, to je kao da poredis Barcelonu i Espanjol! Zdravo, dovidjenja!
S

Sticky fingers

pre gotovo 3 godine

Nemoj samo ti o izvrtanju cinjenica. Pa ti ih koristis kako tebi odgovara, iako to nekad veze sa mozgom nema. Primer Marko Nikolic osvojio kup a nije igrao sa svim favoritima koje si nabrojao, sto je apsurd. Zenit, Spartak, CSKA, Krasnodar, Rubin su trebali da dobiju da bi po tvojoj logici to bilo zasluzeno. Verovatnoca za to postoji ali je gotovo nemoguca. To si naveo kao relevantan faktor. I ko posle izvrce cinjenice
N

Nema...

pre gotovo 3 godine

.. . potrebe za raspravu, UEFA ima dve liste, večnu i petogodisnju. Zvezda je na obe ispred Partizana. Kraj.
T

Trini

pre gotovo 3 godine

Ma njima je samo nebo granizza! Dajte i danas Stanoja da čujemo nešto pametno. Nije ga bilo 18 sati na Mozzartu.
K

Kraljević

pre gotovo 3 godine

Živimo u apsolutustičkoj državi gde jedan tim ima 36 zatvorenih utakmica u sezoni i svi to znaju i svi ćute.Niko neće poglavici da se zamera.Svaki upravni odbor svakog kluba mora da razmišlja kako lepo da se namesti državnoj mezimici.A koliko su bezobrazni i oholi govori činjenica posle onakvih reči poglavice državna mezimica pusti klub od malog poglavice i odradi posle prelaz iz 2 u 1 7+.Može nam se to je poruka!
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Cak se i tvoj mali klub sklanja.
9

951357

pre gotovo 3 godine

I u Evropi imamo sve zatvorene pa zato imamo sami jedan poraz i nadigrali smo Milan u obe utakmice sa igracem manje. I vi ste isto tako kad ste najpostenije moguce osvajali onih 6 u nizu... A da, Samrok i ostali...
a

aebre

pre gotovo 3 godine

ljudi zaboravite na regularno prvenstvo.sta mislite ko je zvao ove iz topole da puste napredak,sta mislite ko gura rad,sta mislite ko uslovljava sve ekipe u ligi da pustaju zvezdu
k

kme

pre gotovo 3 godine

ajd nam ti objasni ko????
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Bolje se zapitaj gde su vam pare od transfera kad dovodite samo besplatne igrace. Drzava vam placa licencu a sudije guraju do tog drugog mesta. Dokle god sebe lazete i slusate americkog placenika bolje je za moju Zvezdu. Vama je uvek neko drugi kriv. To sto Jojic i Lazar imaju nebesku platu a ne mogu da se sastave nije kriv ni Ivica ni Stanoje vec fss.
G

Gost 5565

pre gotovo 3 godine

jos samo da Zvezda prestane da namesta pa da se udje u neizvesno prvenstvo, pa ko bude bolji- sampion
9

951357

pre gotovo 3 godine

Jos samo da Partizan prestane da namesta, pa da konacno ispadne u drugu ligu...
G

Gost816

pre gotovo 3 godine

Grobarska je tuga pregolema.
K

Kako

pre gotovo 3 godine

Ekipa koja je prva 2 kola u Evropi jedva prosla sa penala,jer sansu nisu mogli da stvore,pa onda ispadnu od 15 -te ekipe Iz Belgije,sada Ima 95 bodova,a verovatno ce uzeti I 98 I skoro 100 datih golova.Sa druge strane Zvezda prezimila u Evropi,sa jednim porazom od Hofenhajma,sa par odlicno odigranih evropskih utakmica,egali sa Milanom,je nakupila vise od 100 bodova I Dala preko 100 golova,I ispade da je Partizan skoro pa u egalu sa Zvezdom,a kad se uporede ko je kakvu sezonu imao,razlika je trebala biti preko 20 bodova,jer je Partizan u rangu Cukarickog I Vojvodine.Jednostavno Evropa je merilo za sve,a Partizana tu nema!
R

Reminder

pre gotovo 3 godine

Haha kako nerealno i tuzno. Zaboravio si da je Zvezda na pocetku te sezone ispala od Omonije a kolo pre toga na muke savladala Tiranu 1:0. Tako kako je Partitan poceo Evropu isto je pocela i Zvezda.
G

Gost12

pre gotovo 3 godine

Iiiiii imamo pobednika za danas!!! Apsolutni sampion gluposti za danas je reminder!!!!
G

Gušter

pre gotovo 3 godine

Jednostavno je Partizan ove sezone doveo ozbiljnog trenera i to se jasno vidi po rezultatima. Neko će reći da je izgubio derbi, ali gubili su ih i Đukić i Savo (2018. i 2019.). Savo je prošle sezone dobio Zvezdu dva puta (prvenstvo 2:0, kup 1:0), ali teško da bi se završilo tim rezltatima da je Zvezdi u prvenstvu priznat čist gol pri rezultatu 0:0, a da je u kupu Stojković isključen posle onog rvačkog starta nad Vukanovićem.
s

samo istina

pre gotovo 3 godine

Zatvorili sve utakmice ali derbi nisu mogli najlazniji niz u istoriji fudbala i kasnije pricaju nesto nama evropa je pokazatelj ljudi su ispali od 12 tog tima Belgijske lige to je dovoljno jasno.
У

УЛТРА ...

pre gotovo 3 godine

ЗАВРШНИ ЧИН СЕ ДЕСИО ЈОШ У СЕПТЕМБРУ 2020 КАД ЈЕ ЗВЕЗДА ОСВОЈИЛА ТИТУЛУ У СЕЗОНИ ПРИКУПЉАЊА СЕНА ЗА СТОКУ ЗА ЗИМУ ПОСЛЕ ТОГА ЈЕ КРЕНУО ЧУВЕНИ НИЗ ТРЕНЕРА СА СТАЖОМ ОД ТРИ МЕСЕЦА У СВИМ КЛУБОВИМА ГДЕ СЕ НЕ СКЛАЊАЈУ ПРОТИВНИЧКЕ ЕКИПЕ ...НЕГО ШТА ЈЕ УРАДИЛА АМЕРИЈА ?? ЈЕЛ ИГРО ПРИТКА И ДАЛ ЈЕ ЕЛМЕР УШО У ЛИГУ ШАМПИОНА ???
B

Bas ste odvratni...

pre gotovo 3 godine

"Samo zvezda ne kiksa" Grobarske lazi ....
a

abc

pre gotovo 3 godine

hahaha nisu problem "male utakmice", naravno kad niko nije odigrao protiv njih ozbiljno još od utakmice sa Radničkim u Nišu.
P

Pertini

pre gotovo 3 godine

Najlazniji niz u istoriji
G

Grobarske lazi....

pre gotovo 3 godine

Sta bi sa grobarskom pricom kako su kiksevi u domacoj ligi normalnost i da zvezda ne kiksa jer je svi pustaju i sudije i ostalo, sada odjednom ipak 30 utakmica osim derbija i ni jedan gubitak bodova je sasvim normalan?
9

951357

pre gotovo 3 godine

Pa kad oni imaju 27 pobeda i poeaz samo od Zvezde, to je posteno. Kad vezda ima toliko pobeda, to je namestanje. Kako ne razumes? To sto njih izbaci Sarlroa koja jedva izbegne ispadanje a mi dodjemo do plej ofa LE, to nema veze.