Kabić u duelu s Rodićem
Kabić u duelu s Rodićem

Zbiljić za Mozzart Sport: Kabić bliži inostranstvu nego Zvezdi

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.07.23. | 11:20

Prvi čovek Vojvodine dodaje da nije zadovoljan ponudom šampiona Srbije

Uroš Kabić i Crvena zvezda - dugo je to tema, već mesecima je jedan od najtalentovanijih igrača Vojvodine na meti šampiona Srbije, ali kako sada stvari stoje, taj transfer daleko je od realizacije.

Zvezda u Kabiću vidi i pojačanje, i priliku za ozbiljnu zaradu od naredne prodaje, ali pita se, naravno, Vojvodina, koju ne zadovoljava ponuda s Marakane.

Izabrane vesti

„Kabić je u ovom trenutku mnogo bliži odlasku u inostranstvo. Imamo ponude iz drugih zemalja za Kabića, koje su finansijski mnogo interesantnije od one koju je poslala Zvezda. Svakako uvažavamo i želju igrača i zbog toga ćemo nastaviti pregovore i sa Zvezdom, ali ponavljam da smo daleko od dogovora“, ističe za Mozzart Sport Dragoljub Zbiljić, predsednik Vojvodine.

Kabić je rođen 2004. godine, a već dve sezone je jedan od najboljih igrača Lala u Mozzart Bet Superligi. Baš protiv Zvezde pružio je sjajnu partiju na početku prolećne polusezone u februaru u Novom Sadu.

S obzirom na godine i kontinuitet dobrih igara, Vojvodinu bi zadovoljila samo višemilionska ponuda koja, prema Zbiljićevim rečima, od Zvezde nije stigla, ali jeste od drugih klubova.



tagovi

Uroš KabićDragoljub Zbiljić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara